طرف واقعا حالیش بودا البته قشنگ میگفت مثلا فلان درس فلان مبحثی که باید بخونی تست مثلا سال 80 به بعد بزن فلان مبحث متن درس بخون...
Printable View
طرف واقعا حالیش بودا البته قشنگ میگفت مثلا فلان درس فلان مبحثی که باید بخونی تست مثلا سال 80 به بعد بزن فلان مبحث متن درس بخون...
امیر این فکرا رو باید بذاریم کنار الان دیگهنقل قول:
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
آره کارش درستهنقل قول:
دوستان کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟ راستی سال اخذ مدرک دیپلم ستاره دار بود یا نه؟(دانشگاه دولتی میگم نه آزاد!)نقل قول:
الان که برای ثبت دانشگاه آزاد داشتم اطلاعاتم رو از روی فرم دانشگاه سراسری وارد میکردم در عین ناباوری دیدم اشتباهی تاریخ اخذ مدرک دیپلم 86 وارد کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صورتی که باید 87 وارد میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا باید چیکار کنم ؟ بدجوری استرس گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان کنکم کنید چیکار کنم؟ این تاریخ خیلی مهمه یا نه؟
امیر فروردین میشه ویرایش کرد هانقل قول:
سلام به همه دوستان و خسته نباشید
اقا سعید این برنا مه ای که دادی خیلی دیگه از وسطه :31:
به نظرم دوستان خودشون با توجه به نقاط ضعف و قوتشون یه برنامه ریزی برای دوره پیش 1 و پایه کنن بهتره یعنی درسایی که ضعیف ترن رو بیشتر پیگیر باشن .
مطمئنی ؟ من فکر میکنم مهلت ویرایش تموم شده مگه چند وقت پیش تلوزیون اعلام نکرد هرکی اشتباه زده بره ویرایش کنه فروردین فکر کنم نمرات میادنقل قول:
ویرایش: الان دفترچه رو نگاه کردم ویرایش اطلاعات دی ماه بوده دیگه نمیدونم چیکار کنم سوالمو از سایت سنجش هم پرسیدم خدا میدونه کی جواب بدن
نه بابا من ندادم دیبازر داده :31:نقل قول:
معلوم نیست ادامه برنامش چی باشه ! البته این که واسه اولین هفته ورداشت 3 فصل فیزیک پیش داد مشخصه که توی 8 هفته هدفش تمام کردن درساست
نه مطمئن نیستم ، آخه هر سال فروردین مهلت ویرایش میدادن منم فکر کردم امسالم همینجوریه ، ولی شاید بدن .نقل قول:
نمرات چی ؟نقل قول:
فروردین فکر کنم نمرات میاد
با اجازه یه چیزایی به برنامه اضافه بکنم:
ادبیات > پیش 2 > فصل 6 > حسب حال
مطالعه کتاب - بلافاصله حل تست ؛ 2 تست در دقیقه=> درصد مطلوب: 70
------------------------------------------------
عربی 3 > درس 1 و 2 > اعلال > 2 تست در دقیقه=>درصد مطلوب: 62
واژگان آخر کتاب هر درس خونده بشه و نیز حول نص.(فی ضلال دعا و صور جمالیه لازم نیست.)
ترجمه و تجزیه و ترکیب > حرکت گذاری > نگارش > درک مطلب > تست های کنکور 85 فقط(هم می تونی با زمان بندی بزنی هم تمرینی)
-----------------------------------------------
دین و زندگی پیش > درس 5 و 8
دین و زندگی 2 > درس 14 و 15 و 16
کتاب درسی +3 تست در دقیقه=> درصد مطلوب: 78
زبان انگلیسی > درس 5 و 6 لغت+گرامر+حل تست بلافاصله. هر درس: 50 تا تست لغت و 20 تا تست گرامر
*هر درس خوندن و تستش یک جا با هم انجام بشه+ هردرس لغاتش که خونده شد=>خوندن سرعتی ریدینگ کتاب اون درس
فیزیک پیش > نوسان و موج 1 و2 تا "ابتدا" صوت
تست های سال 80 تا 88
----------------------------------------------
شیمی 2 > فصل 5
شیمی 3 > فصل 3
جزوه+کتاب+تست تالیفی و کنکور
---------------------------------------------
دیفرانسیل و حسابان> مشتق و کاربرد مشتق ( 2 هفته فرصت) جزوه+تمارین کتاب سوم و پیش+تصحیح تمارین(تست نمی خواد)
---------------------------------------------
تحلیلی > بردار و خط و صفحه:جزوه+مثال های حل شده ی کتاب+تمارین کتاب،حتی اثباتی ها(صورت قضیه ها حفظ بشن)+تست فقط کنکور
پ.ن:من واسه ی معارف نوشتم درس 5 و 8 . گفت 5 تا8 یا 5و8؟
فیزیک تا ابتدای صوت یا انتهای صوت؟
mecha جان ، فصل 3 شیمی 3 بود فکر کنم نه شیمی 2 ، منم پستمو ویرایش کردم ، اگه اشتباه میکنم بهم بگو که الکی نرم شیمی 3 رو بخونم .نقل قول:
راستی فیزیکم تا جایی که من شنیدم گفت تا انتهای صوت ، ولی مطمئن نیستم ، اینقدر سریع گفت که به کل برنامه ای که نوشتم شک دارم :31:
آره فصل 3 شیمی 3. خیلی سریع گفت.نقل قول:
امیر هستم.:11: