بهترین محل خود مرکز معاینه فنیهنقل قول:
البته شما ماشین صفر کیلومتر رو هم ببرید براتون معاینه می کنند ولی دردسری نداره و تا اونجا که یادمه قانونش از بالای 3 سال به بالای 5 سال تغییر کرد
Printable View
بهترین محل خود مرکز معاینه فنیهنقل قول:
البته شما ماشین صفر کیلومتر رو هم ببرید براتون معاینه می کنند ولی دردسری نداره و تا اونجا که یادمه قانونش از بالای 3 سال به بالای 5 سال تغییر کرد
اطلاعاتی درباره ی شمع ماشین
بدرد من خورد گفتم شاید به کار شما هم بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت همه دوستان
من نیاز به یک سری راهنمایی دارم در مورد ی ماشین قدیمی
لطفا تو هر قسمتش اطلاعاتی داشتید بهم بگید
تویوتا کرونا مدل 1981
فول دنده اتوماتیک و همه چیزش برقی
معروف یه تویتا عراقی
سوالات
1.مصرف این ماشین چقدر باید باشه؟
2.گریبکسش چه نوع روغنی باید ریخته بشه و کلا چند لیتر نیاز داره؟
3.وقتی ماشین سرده مخصوصا تو زمستون حدودا باید 5 کیلومتر بره تا شروع به تعویض دنده کنه مشکل کجاس؟
3.1. بعضی وقتام تو هین حرکت همون اول صبح بدون هیچ تقه و یا صدایی انگار درگیری قطع شده و گاز میخوره و حرکت نمیکنه مشکل از چیه؟
4.بعد از گرم شدن که و به حالت عادی رسیدن و خوب کار کردن تو سرعتای 110 به بالا زیاد تعویض دنده داره هی میره تو 3 گازو که ول میکنی بر میگرده 4 یعنی تا دورموتور از 3 میخواد رد بشه معکوس میده اگر یواش یواش بره بالا نه اماخیلی حساس شده زیاد جا بجا میکنه مشکل از چی میتونه باشه؟
لطفا راهنماییم کنید هر کسی ی چیزی داره میگه نمیدونم چکار کنم
با سلام خدمت همه دوستان
من نیاز به یک سری راهنمایی دارم در مورد ی ماشین قدیمی
لطفا تو هر قسمتش اطلاعاتی داشتید بهم بگید
تویوتا کرونا مدل 1981
فول دنده اتوماتیک و همه چیزش برقی
معروف یه تویتا عراقی
سوالات
1.مصرف این ماشین چقدر باید باشه؟
2.گریبکسش چه نوع روغنی باید ریخته بشه و کلا چند لیتر نیاز داره؟
3.وقتی ماشین سرده مخصوصا تو زمستون حدودا باید 5 کیلومتر بره تا شروع به تعویض دنده کنه مشکل کجاس؟
3.1. بعضی وقتام تو هین حرکت همون اول صبح بدون هیچ تقه و یا صدایی انگار درگیری قطع شده و گاز میخوره و حرکت نمیکنه مشکل از چیه؟
4.بعد از گرم شدن که و به حالت عادی رسیدن و خوب کار کردن تو سرعتای 110 به بالا زیاد تعویض دنده داره هی میره تو 3 گازو که ول میکنی بر میگرده 4 یعنی تا دورموتور از 3 میخواد رد بشه معکوس میده اگر یواش یواش بره بالا نه اما خیلی حساس شده زیاد جا بجا میکنه مشکل از چی میتونه باشه؟
لطفا راهنماییم کنید هر کسی ی چیزی داره میگه نمیدونم چکار کنم
سلام
نور چراغ های جلو خیلی کم شده و بردم نشون دادم ، یارو گفت 50 تومن میگیرم ماتی رو برطرف و براقش میکنم !!!
2 تا نکته اینجا هست :
1- مگه کاسه چراغ ها پرسی نیستن ؟؟ اگه باز بشن و دوباره ببندن که بازم گرد و خاک و غیره نفوذ میکنه...
2- خودم میتونم باز کنم و مشکل رو برطرف کنم ؟؟ (اگه جواب مثبت هست ، لطفا راهنمایی بفرمایید)
پ.ن : ماشین پارس مدل 88
دوست گرامینقل قول:
طبق تجربه ای که با این نوع سیستم ها دارم
مدل روغن رو روی گیرباکس مخصوصن روی درب گیج می تونید ببینید که معمولن دکست رون 3 هست
دقت کنید برخی از تعمیر کار ها این نکته رو نمی دونند و فکر می کنند این روغن شل هست و بده و بجای اون از روغن هایدرولیک سفت استفاده می کنند که تمام مشکلای شمارو می تونه همین روغن برطرف کنه
برای کرونا 4 سیلندر کاربراتوری با اون سن 12 تا 14 لیتر در هر 100 کیلومتر کارکردترکیبی فکر می کنم منطقی باشه
این مشکل به اصطلاح دنده پروندن هست که قبل از هر چیز به دست تعمیرکار نسپرید چون باز کردن این ها تا خرابی شدید نباشه اصلن خوب نیست
اول روغن و سطح اون و کیفیتش رو چک کنید و اینکه روغن رو باید عوض کنید
دو اینکه هواکش های خنک کننده گیرباکس تمیز باشند
سه اینکه اگر لوله رابط از گیرباکس به رادیاتور رفته حتمن چک کنید که سالم باشه دمای گیرباکس رو تنظیم می کنه
چهار اینکه معمولن در اون سری یک سیم از پدال گاز برای تنظیم میزان گاز و معکوس (شیفت) وجود داره که اگه به نسبت کاربراتور و سیم گاز تنظیم نباشه در تعویض دنده بخصوص موقع سرد بودن ماشین تاثیر زیادی داره ( خیلی از مردم نمی دونند و موقع تنظیم کاربرتور تنظیم اون رو به هم می زنند
پنج اینکه از ماشینتون و سیستم های الکترونیکیش برامون بگید و اگر می تونید عکس هم بذارید تا ببینیم اون سری ماشین ها سیستم های عجیب و جالب داشتند نسبت به مدل خودشون
دوست عزیز پرسی هستند ولی قبل باز کردن می باشند امانقل قول:
قسمت پشتر رو که کروملعاب هست رو براق می کنند اما قسمت جلویی که پلاستیک هست رو نمی تونند مثل اولش کنند
این کار برای 405 که شیشهی هست بهتر جواب می ده
بعد دورش رو با ماستیک سیل می کنند که جواب گو هست اما
اول مقایسه کنید که یک جفت چراغ نو چنده که بخواید نو کنید و کهنه ها رو نگه دارید که کسی نگه خدای ناکرده ضربه خورده
خودتان می تونید باز کنید ولی دوتا نکته
یکی اینکه با احتیاط که تلق آفتاب خورده ممکنه بشکنه در زمان کاتر زدن درز
2 اینکه اگه آب به درون چراغ نفوذ کرده و پشت اون زنگ زده باشه می شه تمیزش کرد ولی آبکاری الکترولز می خواد
بعد اینکه معمولن پرشیا تلق شفاف روی اون کدر می شه در اثر آفتاب که مثل روز اولش نمیشه
در آخر اینکه لامپ ها رو باز کنیدو چک کنید که لامپ کهنه تیره و کم نور می شه ، فیش هاش مخصوصن فیش اتصال بدنه خاکی و کثیف می شه و باعث کم نوری میشه
با یک لامپ معمولی مثل اسرام با وات بالا ( یک مدلش کمی رنگی هست که بطور نامحسوس نور بهتی داره ) عوض کنید
اگر از نور بالا کم استفاده کردید جای اون ها رو با هم عوض کنید تا ببینید تاثیرش چقدره
پ.ن: جای مطمئن ببرید اگه می خواید این کار رو انجام بدید
شما از کجا پرسیدید؟
سلامنقل قول:
مطلب شماره ی 108 در این صفحه رو هم بخونید . شاید به دردتون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیراز !نقل قول:
ابتدای دروازه قرآن
اگر با دقت و حوصله فراوان پست 108 جناب آسمانی رو دنبال کنید ممکنه از اون خرج راحت بشید بسیار مفیدهنقل قول: