سلام
من یه ویندوز Xp سرویس پک 3 دارم که وقتی میرم توی Regional and setting و توی تب Advanced
وقتی زبونمو عوض میکنم از من cd ویندوزو میخواد.
هر دفعه که من این کارو میکنم همین طوریه هی میگه سی دی ویندوزو بزار.راهی هست که سی دی نخواد؟
Printable View
سلام
من یه ویندوز Xp سرویس پک 3 دارم که وقتی میرم توی Regional and setting و توی تب Advanced
وقتی زبونمو عوض میکنم از من cd ویندوزو میخواد.
هر دفعه که من این کارو میکنم همین طوریه هی میگه سی دی ویندوزو بزار.راهی هست که سی دی نخواد؟
احتمالاً CD ویندوزی که شما استفاده کردید از نوع اتوماتیک هست و این نوع CD ها رو نمیشه هیچ کاری کرد و بایستی خود CD باشه تا زبان مورد نظر نصب بشه.نقل قول:
اما اگه CD ویندوزی که شما از اون استفاده میکنید به صورت غیر اتوماتیک هست و همه مراحل به صورت دستی انجام میشه شما بایستی در موقع تنظیمات زبان همون موقع تیک مربوط به نصب زبان رو بزنید.
منظورم قبل از وارد کردن CD Key ویندوز هست.
شاد باشید :40:
متوقف کردن درخواست سی دی ویندوزنقل قول:
این ترفند برای کسانی مفید است که با ویندوز XP بسیار کلنجار می روند و تغییرات زیادی در آن ایجاد می کنند. با استفاده از این روش از درخواست مکرر CD ویندوز توسط رایانه جلوگیری کرده و تغییرات مورد نظرتان در ویندوز XP سریعتر اعمال می شوند.
1- پوشه I1386 را از CD ویندوز , روی هارد دیسک رایانه کپی کنید.
2- از منوی start وارد Run شده و عبارت Regedit را تایپ کرده و روی OK کلیک کنید تا وارد ویرایشگر رجیستری شوید.
3 - در رجیستری به مسیر داده شده بروید.
HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > MICROSOFT > WINDOWS NT > CURRENTVERSION
4 - در صفحه سمت راست روی کلیدی با نام SourcePath راست کلیک کرده و Modify را انتخاب کنید.
5 - در قسمت Value Data مسیر دقیق پوشه I386 در هارد دیسک را بنویسید و روی OK کلیک کنید ( برای نمونه D:\I386)
6 - سپس به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > MICROSOFT > WINDOWS > CURRENTVERSION > SETUP
7 - در سمت راست روی کلیدی با نام SourcePath راست کلیک کرده و Modify را انتخاب کنید.
8 - در قسمت Value Data نام درایوی که پوشه را در آن قرار داده اید بنویسید و روی OK کلیک کنید ( برای نمونه D:/K )
سلام:
من جدیدا موقع اجرای بازی Blazing Angels Squadrons of WWII با ارور زیر مواجه میشم در حالی که فولدر همین بازی رو وقتی توی کامپیوتر دیگه ای کپی میکنم راحت باز میشه. هرچی هم بازی رو پاک میکنم و دو.باره نصب میکنم باز همینت مشکل هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون مطمعنم این اشکال از بازی نیست و این موضوع به ویندوز ربط داره این جا مطرح کردم
ممنون
سلامنقل قول:
برو اینجا:
کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?x3daudio1_0
راحت ترین روش برای format کردن درایوها چیه اگه میشه توضیح بدین؟؟:19:
و همچنین چجوری باید درایوها رو پارتیشن بندی کنم؟؟:40:
سلامنقل قول:
توی ما کامپیوتر روی درایو مذکور کلیک راست کن فرمت را بزن...
پارتیشن بندی به نرم افزارهایی مثل:پارتیشن مجیک و نورتون پارتیشنو...
لازم دارید
راحت ترین راه روی هر درایو کلیک راست کرده و گزینه Format رو انتخاب کنید.نقل قول:
راحتترین راه برای پارتیشنبندی هم استفاده از CD ویندوز هست. شما در هنگام نصب میتونید پارتیشن بندی رو به راحتی انجام بدید.
با توجه به حجم هاردتون بایستی پارتیشن بندی رو انجام بدید.
در ویندوز XP فضای 15 گیگابایت رو برای درایو C درنظر بگیرید و بقیه پارتیشنها رو با توجه به نوع کارتون یعنی موزیک، نرم افزار، فیلم و ویدئو و ... تقسیم بندی کنید.
در ویندوز 7 یا ویستا فضای 25 گیگابایت رو برای درایو C در نظر بگیرید و بقیه شرایط مثل ویندوز XP هست.
شاد باشید :40:
داداش دمت گرم کارت خیلی درستهنقل قول:
ببخشید میتونی یک توضیح مختصر در مورد این فایل بدی که کارش چی هست و چرا پاک شده
یک سوال دیگه : نرم افزاری هست که تمام فایل های dll ویندوز رو چک کنه و اگر خراب بود یا پاک شده بود خبر بده
بازم ممنون داداش
با سلام
من دوتا هارد دارم که الان هر کار میکنم روی هیچکدوم ویندوز نسب نمیشه! نه 7 ، نه xp .وقتی که میخوام ویندوز xp نسب کنم ،توی قسمتی که پارتیشن رو انتخاب میکنیم ، بعد از انتخاب پارتیشن با پیغام زیر روبرو میشم:
"To install windows xp on the partition you selected , setup must write some startup files to the fllowing disk:
953868 mb disk 0 at id 0 on bus 0 on atapi [MBR]
How ever this disk does not contain a windows xp-compatible partition.
To Continue instaling widows xp , return to the partition selction screen and creat a windows xp-compatible on the disk above. if there is no free spase on the disk , delete and existing partition amnd then create a new one
من 6تا پارتیشن دارم که هرکدوم رو که میزنم باز هم با همین پیغام مواجه میشم.خواهشا یه راه حلی بدید که نیازی به پاک کردن هارد ها نباشه.البته اگر یکی دوتا پارتیشن باشه عیب نداره!