کسی از کاشانی خبری نداره؟
آخرین بار وقتی بچه الونگ به دنیا اومده بود 1-2 هفته پیش رفته بود دیدنش تو بیمارستان
کسی از کاشانی خبری نداره؟
آخرین بار وقتی بچه الونگ به دنیا اومده بود 1-2 هفته پیش رفته بود دیدنش تو بیمارستان
دی کارمو:میدانم در چه تیم بزرگی بازی میکنم
خبرگزاری پرسپولیس : مهاجم برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس گفت:مي دانم كه در چه تيم بزرگي بازي مي كنم و فقط بايد گل بزنم تا همه از من راضي باشند.
لئوناردو ديكارمو در گفت و گویی عنوان كرد: از حضور در ايران و كار در كنار يك مربي هموطن بسيار خوشحالم اما دوست ندارم تا زماني كه اولين بازي ام را براي پرسپوليس انجام نداده ام صحبت كنم.
وظيفه من گل زدن است و خوب مي دانم كه بايد در پرسپوليس هميشه خوب باشم.
وي ادامه داد: حساسيت هاي موجود را به خوبي درك مي كنم چون پرسپوليس قهرمان ايران است و بايد در ليگ قهرمانان آسيا نيز شركت كند. همين موضوع انگيزه بسيار زيادي به من مي دهد.
ديكارمو خاطر نشان كرد:« پرسپوليس يك تيم حرفه اي است و بعداز چند جلسه تمرين با اين تيم فهميده ام كه بازيكنان بزرگي در اين تيم حضور دارند.
مهاجم برزيلي پرسپوليس در پايان گفت: اين هفته براي پرسپوليس بازي مي كنم و اميدوارم كه در اولين بازي موفق به گلزني شوم.
چی شد حالا یه دفه یاد کاشانی کردینقل قول:
ولی خوب در کل برای پرسپولیس خوب بود
مرخصی 2روزه مشهدی های پرسپولیس
خبرگزاری پرسپولیس : بازيكنان مشهدي تيم فوتبال پرسپوليس تهران دو روز از كادر فني مرخصي گرفتند و بعد از بازي با پيام مشهدبه تهران برنگشتند.
مهدي واعظي، محمد منصوري و نيكبخت واحدي سه بازيكن مشهدي تيم پرسپوليس بعد از پايان ديدار اين تيم مقابل پيام با اجازه كادر فني، دو روز مرخصي گرفتند و همراه تيم به تهران برنگشتند.
اين درحالي است كه بازيكنان ذخيره و نفراتي كه در ليست 18 نفره پرسپوليس قرار نگرفته بودند، فردا درآكادمي ملي المپيك تمرين مي كنند ولي چون اين سه بازيكن در تركيب اصلي حضور داشتند، فردا نيز تمرين نخواهند كرد.
بعد از یک روز استراحت،پرسپولیس دو روز بدون قطبی تمرین میکند
خبرگزاری پرسپولیس : بعد از يك روز استراحت، بازيكنان پرسپوليس فردا در غياب افشين قطبي تمرين ميكنند.
كاروان تيم فوتبال پرسپوليس بعد از پيروزي مقابل پيام، بامداد امروز ساعت 3 به تهران برگشت و به همين خاطر با تصميم كادر فني تمرينات امروز چهارشنبه تعطيل شد تا بازيكنان اين تيم يك روز به استراحت بپردازند، اما تمرينات پرسپوليس در شرايطي از صبح فردا پنجشنبه شروع ميشود كه افشين قطبي سرمربي اين تيم نيز به دبي سفر كرده و بامداد شنبه به ايران برميگردد.
من که فکر کنم نیکی عمدی کارت گرفت تا حتما جلوی استقلال بازی کنه و به نظر من هم کارش درست بود چون اگه تو بازی با پیام کارت نمیگرفت حتما جلوی پگاه کارت رو میگرفت:27:
سه کارته شد ؟ خیلی مفت کارت میگیره . اینم نتونست حق خودشو از فوتبال بگیره .از بس رفت تو حاشیه !!نقل قول:
آره آخه این چه کاری بود که این کرد الکی رفت خودشو زد بهش
این قطبیم نمیذاره بهش بد بگذره ها !نقل قول:
بعد از يك روز استراحت، بازيكنان پرسپوليس فردا در غياب افشين قطبي تمرين ميكنند.
كاروان تيم فوتبال پرسپوليس بعد از پيروزي مقابل پيام، بامداد امروز ساعت 3 به تهران برگشت و به همين خاطر با تصميم كادر فني تمرينات امروز چهارشنبه تعطيل شد تا بازيكنان اين تيم يك روز به استراحت بپردازند، اما تمرينات پرسپوليس در شرايطي از صبح فردا پنجشنبه شروع ميشود كه افشين قطبي سرمربي اين تيم نيز به دبي سفر كرده و بامداد شنبه به ايران برميگردد.
با اینکه قطعا برنامه ی تمرینات تیم مشخصه و چه قطبی باشه چه نه انجام میشه من فکر میکنم حضور سرمربی بالای سر تیم خیلی مهمه... چه از نظر روانی چه فنی...
چی بگم... ! این فصل ، فصل نگران کننده ییه ! امید به خدا...!
ارهنقل قول:
نظر من هم همینه
کاره درستی کرد
تو بازی با استقلال باید باشه