از n72 آره ولينقل قول:
من قصد دارم 5700 بخرم ولی از دوربینش اصلاعات زیادی ندارم قبلا N72 داشتم میخواستم بدونم آیا دوربینش قویتر از n72 هست یا نه ؟؟(خصوصا در عکس)
دوربينش توي روز يه دوربين عاليه ولي شبا خيلي نويز داره!
Printable View
از n72 آره ولينقل قول:
من قصد دارم 5700 بخرم ولی از دوربینش اصلاعات زیادی ندارم قبلا N72 داشتم میخواستم بدونم آیا دوربینش قویتر از n72 هست یا نه ؟؟(خصوصا در عکس)
من روش 4 گيگ انداختم و كار كرد اونم با سرعت عالينقل قول:
اينو من 70 بار گفتم آقا اين گوشي 2گيگ بيشتر ساپورت نمي كنه... دليلشم قوطي خود گوشي يا سايت نوكيا...(من سايت نوكيارو نديدم ولي اكثر سايتا كه ترجمه ي سايت نوكيا هستن 2 نوشتن)
شما هم اگه دليلي واسه ادعاي 4گيگ دارين يا لينكشو بذارين يا يه طوري ثابت كنيد...
ما اينجا بايد كمك كنيم نه اينكه گوشيمونو فقط شاخ كنيم كه...
فقط اولش مموري رو يه بار فرمت كرد كه دوستم از دستم عصباني شد چون رم واسه دوستم بود!
نقل قول:ببخشيد... خودم رفتم تو ريويوهاش نگاه كردم متوجه اشتباه خودم شدم... شرمنده... حالا چرا ميزنين؟؟؟؟نقل قول:
اگه يه گوشي واسه عكس گرفتن مي خواي انتخاب اشتباهيه...نقل قول:
تاييد ميشه ولي حتي تو شبشم از ان72 بهتره...نقل قول:
از n72 آره ولي
داداش مطمئنا بايد 4گيگ رو بخونه و روش شكي نيست ولي 4گيگ خالي با پر خيلي فرق داره... وقتي توان خوندن اطلاعات رمو وقتي پر بوده نداشته مشخص ميشه كه قادر به خوندن 4گيگ پر نيست... ولي من خودمم بازم امتحان ميكنم...نقل قول:
من روش 4 گيگ انداختم و كار كرد اونم با سرعت عالي
فقط اولش مموري رو يه بار فرمت كرد كه دوستم از دستم عصباني شد چون رم واسه دوستم بود!
1_برای ویرایش نت های توی گوشی از طریق کامپیوتر راهی هست ؟
2_ایا راهی هست که فایل های text به زبان فارسی که با کامپیوتر می نویسیم رو توی گوشی نشون بده
موافقت ميشه. وقتي خود نوكيا ميگه نميشه هيچكي حق دهن وا كردن نداره. يكي امتحان كنه. ولي فكر نكنم كه بشه.نقل قول:
ممنون از راهنماييت ولي من مي خوام بدونم كا810 صداش از كا 800 بيشتره يانه:8:نقل قول:
داداش شما آدرس رو اشتباهی اومدی .برو کلوپ سونی اریکسون , اونجا حتما می تونی به جواب سوالت برسی.نقل قول:
با رم 4 گیگ و 3.2 گیگا بایت اطلاعات تست شد هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
عزيز دل برادر آدرسشو مي خوام من خودم پيدا نكردمنقل قول:
نقل قول:
دوربین ان73 فرق داره با 5700 ...اون 3.2 هست و 5700 2 هست ...خیلی فرق داره ...
در مورد اون دومی هم توی سونی اریکسون بگرد پیدا میکنی ...احتمالا تاپیکهای مهم هم هستند ..