معلومه که باید فرق داشته باشه .این 2 مدل حدود 150تا 200 هزار تومن با همتفاوت قیمت دارن!!!!نقل قول:
معلومه که باید فرق داشته باشه .این 2 مدل حدود 150تا 200 هزار تومن با همتفاوت قیمت دارن!!!!نقل قول:
سلام.
به نظر من مدل الیت black noir حالا اگه اشتباه کردم بگید توی xbox 360 elit از همش بهتره ولی مال من go big هست که فکر نکنم خیلی فرقی داشته باشه.
عزیزان متخصص ایکس باکس یک سوال دارم :
دیروز بالاخره رکورد رو شکوندم و 7 ساعت بازی کردم!!!!!!!
خوب آخرایه بازیمون بود که داشتم سکته میزدم اما چون بحث کل کل و رفاقتی بود 7 ساعتی بازی کردم.
برای همین نزدیک بود سکته رو بزنم برای 3 چراغه!!!!!!!
واقعا یک راه حال بدین که 100% مطمئن شم که 360م 3 چراغ نمیشه ( البته طبیعیه که کم ترم بازی می کنم )
مثلا فنی , روشی چیزی من هر روز توی دلم دل هوره دارم:31:
مرسی:11:
نقل قول:
اولین و بهترین راه حل دعا کردن هستش:31::31:بعدش 12 ولتی کردن فن های کنسول بعدش اگه رعایت حال کنسولو بکنی هیچیش نمیشه حتی با روزی 7 ساعت بازی
:13:رفیق ببین یک مسئله ساده مشکل رو حل میکنه اون هم اینکه ارکید از همه کمتر خراب میشه بعد پریموم بعد الیت چرا ......... چون کسایی که ارکید میخرن از کابل معمولی برای وصل کردن به tv استفاده میکنن پس پردازشگر گرافیک فشار کمتری روش می یاد ولی تو الیت چون از کابل hdmi رو بالا ترین گرافیک اجرا میشود پس فشار بیشتر است و گرمتر می شود همین ....................:10:نقل قول:
:18::18::18::18:نه بابا دوست عزیز این که دلیل نمیشه پردازنده گرافیکی کنسول همون پردازش رو میکنه این نمایشپگر هستش که به واسطه کابل نمیتونه اون کیفیت عالی رو بدهنقل قول:
همین طور که half life-g عزیز هم گفت 12 ولته کردن بهترین راههنقل قول:
ولی خیلی نمی خواد حساس باشی
همون یه مقدار استراحت به کنسول بدی بسه شایان جان
بعد تازه اگه آدم هر چند وقت یه بار تفریحی 7-8 ساعت با کنسول بازی کنه مطمئن باش مشکلی نداره عزیزم
به قول یکی از رفقا می گفت اگه آدم سم کشنده رو هم تفریحی بخوره هیچیش نمی شه:27:(البته خیلی جدی نگرید این حرفو:27::21:)
موفق باشی شایان جان:11::10:
چرا که نه :31: ............ گرافیک بیشتر= مصرف برق بیشتر +عملیات گرافیکی بیشتر+گرم شدن بیشتر بسته به نوع کیفیت تصویر قطعات بیشتر و کمتر کار میکنن این یک اصل است مثل کامپیوتر:5:نقل قول:
امکان نداره همچین چیزی باشه .نقل قول:
من الان الایت دارم.از 10 صبح روشنه هنوز خاموشش نکردم .اصلا به این چیزا نست .این دستگاه طبق گفته ی یکی از دوستان بیشتر به خاطر نوسان برق ایران مشکل پیدا میکنه.شما اگه یه محافظ بزاری حله.
سلام دوستان من کنسولم ارکید هستش و هارد ندارم و از رو دیسک اجرا میکنم .من از دیسک های تی گیت استفاده میکنم.من دیسکها رو تمیز نگه میدارم . میخواستم بدونم برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد؟ لنزش ضعیف نمیشه؟