کسی جدیدا توی بسته شبانه نوسان شدید سرعت داره؟
پی نوشت : یه لحظه فکر کردم اومدم تاپیک تست و بررسی انواع گوشی های بازار! سه چهار صفحه اخیر همش شده بحث فلسفی راجب گوشی !! . مدیرا یه رسیدگی بکنن
Printable View
کسی جدیدا توی بسته شبانه نوسان شدید سرعت داره؟
پی نوشت : یه لحظه فکر کردم اومدم تاپیک تست و بررسی انواع گوشی های بازار! سه چهار صفحه اخیر همش شده بحث فلسفی راجب گوشی !! . مدیرا یه رسیدگی بکنن
اونجا مشکل رو مطرح میکنی دو روز بعد به دروغ مینویسن برطرف شد!نقل قول:
من الان 3 هفتس سرعت آپلودم کم شده هی امروز و فردا میکنن.
اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمشم کور کردن! اخیرا با تاخیر سایت ها برام باز میشه و آی پیم همیشه روی 5.120xxxx ست میشه.
برای منم همینطوره جالبه دو تا کوچه پایین تر چهار خط آنتن میده 4gنقل قول:
بسته ویژه خندوانه هم از راه رسید!!! 2 گیگ بسته ویژه خندوانه مهلت استفاده تا 12 شهریور
سرعت نامحدود در شبکه های 3G ، 2G و 4Gکد فعال سازی :*5#
قیمت :5,000 تومان
به نظر من برای 1 هفته شاید نمی صرفه !نقل قول:
آقا این ایرانسل ناپایدار نشده ؟ روی فرکانس 2600 که فیکسش می کنم .. بعد 1 مدت قفل می کنه دانلودش .. باید حتما فرکانس auto باشه ....
جریان چیه ؟
دوستان این وسط یه سئوال مهم واسه من پیش اومده و اون اینکه با فرض قدرت سیگنال برابر یعنی اینکه فرض بگیریم چند مدل مودم مختلف داریم که همگی در یک فضای کاملا ایزوله از لحاظ سیگنال و تنها راه ارتباط این مودمها با فضای بیرون و دسترسی به سیگنال فقط یک انتن بیرونی ثابت باشه ایا مودم های مختلف بازهم سرعتهای متفاوت وکیفیت متفاوت ارائه میدن ویا تنها دلیل تفاوت ارائه سرعت وپهنای باند بیشتر در گیرندگی سیگنال خلاصه میشه؟
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
دوستان این حساب چند کاربره چجوریه ؟ فقط همون 2 تا بسته *1*1*400# رو داره یا میشه بقیه بسته ها هم خرید ؟
اره عزیز فقط همون دوتا بسته رو داره من الان بیشتر از یک ساله فقط از چند کاربره استفاده میکنم واسه گوشیم مودمم خانومم وخواهرام یه بسته میگیرمنقل قول:
کسی سرعتش کم نشده این چند روزه؟ من قبلا 3 مگابایت (24 مگابیت) بر ثانیه دانلود میکردم، الان نهایت سرعت با سرور خارج از کشور 200 کیلوبایت بر ثانیه شده!
برای منم از 30 مگ رسیده به 15 مگنقل قول:
سرعت داخلی از خارجی کمتر شده
دوستان این باند 44 چیه؟
بهش وصل شده ظاهرا اما سرعت تغییری نکرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
باند td lte هست. این سایت یه توضیحاتی داره در موردش:
سلامنقل قول:
چون نرم افزار LTEWatchH. که شما ازش عکس گذاشتین برای مودم E5186 هوایی طراحی شده است و این مودم 4G+ یا LTE-Advanced را پشتیبانی میکنه دارای چنین گزینه ای است ولی برای مودم 3372 هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه و همون LTE را میگیریه.
مگه باند 700 ماله های وب نبودنقل قول:
سرعت نسل چهار از دیروز کم شده و پاکت لاست زیاد شده.
تقریبا از جمعه شب اینجوری شده . سراسرینقل قول:
پریروز اخبار راجع فاز جدید اینترنت ملی و اینها داشت میگفت . شاید بی ارتباط نباشه !
سلام
چطوری می توان برای مودم D-100 ایرانسل و همچنین مودم 953 دی لینک بهترین دکل و بهترین سیگنال رو انتخاب کرد ؟ ایا برنامه خاصی هست بشه باهاش وقتی این دو مودم و یا موبایل هایی که توی محل کارمون روشن میشه رو جوری برنامه ریزی کرد هر کدوم به یک دکل و سیگنال خاص وصل بشند تا سرعت این مودم ها و موبایل ها پایین نیاد. چون عملا وقتی همشون با هم روشن هستند به یک دکل وصل میشند و سرعت همگی کم میشه
سلام دوستان
من مودم irancell LH92 گرفتم هنوز واسه 4جی تستش نکردم فقط یه سوال
آیا سرعت دانلود مودم از گوشی بیشتره یا نهه؟
چون من با گوشی جایی دیگه تست کردم که 4جی اوکی بود در 3ساعت حدود 22 گیگ دانلود کردم آیا با مودم بیشتر دانلود میشه کرد؟
چقدر بحث تو این 10 صفحه آخر تاپیک تخصصی شده
؟؟؟؟!!!!! آیا این احتمال هست که آنتن های موبایل ایرانسل هنگ کنه ؟ الان من حدود 45 الی 50 گیگ رو 3 ساعته دانلود کردم وقتی تعداد دانلود موازی رو زیاد می کنم آنتن منطقه ما ریست میشه و شبکه 4g منطقه برای 30 ثانیه قطع میشه ! :n33: و مودم من سوئینچ می کنه روی 3g ایرانسل بعد دوباره میاد روی 4g . مشکل از مودم نیست چون 2 تا مودم دارم . فرقی نمی کنه . قشنگ کل شبکه ریست می شه معلومه ! :n02:
این بیشتر شبیه جوکه خودم هم سخت باورم میشه .!!
سلام.کسی از دوستان همزمان اینترنت حجمی مثلا 3 ماهه 10 گیگ و 3 ساعته نامحدود 2-8 صبح رو فعال کرده؟الان من هر دو رو داشته باشم ساعت 2-8 از کدوم بسته استفاده میکنه؟
2 تا 8 سه ساعته نامحدود و استفاده میکنه.نقل قول:
حتی من بسته ساعت 2 تا 8 داشتم و همزمان یه بسته 6 تا 12 صبح داشتم تو ساعت 6 تا 8 با هم تداخل دارند باز هم از بسته 2 تا 8 صبح استفاده میکرد.
ممنون.پس من دیگه مدام سیکارت عوض نکنم دیگه و واسه دانلود شبانه هم از همون سیمکارتی که بسته 6 ماهه روش دارم استفاده کنم؟در ضمن idm رو کوکش کردم 2:05 دقیقه شروع به دانلود کنه یعنی باز قاطی نمیکنه دیگه و خودش ساعت که 2 بشه میره رو شبانه؟لازم نیست که مودم رو خاموش روشن کنم دیگه؟نقل قول:
تست خوب برای شرایط من یهویی
فرکانس 2600
وضعیت سیگنال
از صبح سرعت نتم که معمولا رو 4 مگابایت (32 مگابیت) ثابت بود رسیده به 50 کیلوبایت.s زنگ زدم میگن به روز رسانی سیستمه (دفعه قبلی که به این مشکل برخوردم ، همین دلیل رو برام اوردن و تقریبا 1 ماه طول کشید تا سرعتم به حالت عادی برگشت ...) . ساکنین تهران کسی به مشکل برنخورده این یکی دو روزه ؟
من فقط یکی دو شب توی شبانه نوسان سرعت داشتم. سرعتم اتفاقا بیشتر هم شدهنقل قول:
هیچ کاری لازم نیست من خودم انواع بسته ها رو روی سیم کارتم دارم شبانه هم مدام استفاده میکنم .ساعت 2 تا 8 فقط از بسته شبانت استفاده میکنهنقل قول:
این تعرفه هایی که میگید کجا میتونم ببینمشون؟ ممنوننقل قول:
ایرانسل من رو نصب کن همش رو دارهنقل قول:
من با گوشی تست سرعت میگیرم در حد 100-200 کیلوبایت شده (قبلا 3 مگابایت بود تقریبا). با مودم 4G ولی تو همون نقطه با یه سیم کارت دیگه سرعت همون 3 مگابایته.نقل قول:
معلوم نیست چه می کنن
من تهرانم همش قطع میشه سرعتم لاکپشتی هر وقت من بسته میگیرم ایرانسل داغون میشهنقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
هفته های قبل سرعت برای من حدود 70 مگابیت بود
امشب تقریبا 60 گیگ فایل برای دانلود آماده کردم حالا سرعت از 25 مگابیت بالاتر نمیره:n29:
مودمت احتمال ميدم به يه دكل ديگه داره وصل ميشه كه پهناي باند كافي ندارهنقل قول:
از روي سل ايدي بايد تشخيص بدي كه به هموني كه گوشيت وصل هست وصل شه
فور جی فقط ایرانسل
امشب سرعت ترکونده:n19:
با چه مودمي؟! و اگه ميشه عكس از سيگنالت هم بزارنقل قول:
E8372نقل قول:
توی تقریبا 30 دقیقه 10 گیگ دانلود شد.. بذار ببینم میشه توی 3 ساعت 60 گیگ رو بزنم یا نه
مشکل اینجاست که هاردم نمیکشه توی 3 ساعت 60 گیگ ذخیره کنه:n02:
احتملا بقل دكل هستي انقدر آنتنت پر هست [emoji3]نقل قول:
پس دانلود رو بزن
كدوم شهر؟!
شما مگه تعرفت چيه ؟ نامحدود داره كه انقدر دانلود ميكنيد؟نقل قول:
به نظر میاد بنده اولین نفری باشم توی فروم که تونسته کل 60 گیگ حجم ایرانسل رو دانلود کنه:n02:
در حقیقت حدود 15 دقیقه هم زمان زیادی اوردم
اگر 1 گیگ اپلود رو هم در نظر بگیریم دقیقا میشه 60 گیگ
با اینکه نصف زمانی که میشد دانلود کرد کامپیوتر بنده در حال ذخیره کردن بود مثل عکس زیر:
اما به راحتی به لیمیت حجمی رسید...
سلام ، لطفا راهنمایی کنید من بسته نامحدود 3 ساعت میگیرم حداکثر سرعتی که بهم میده 1.4 مگابیت هست ( البته نوسان هم داره کم و زیاد میشه ) تو این سه ساعت حدود 10 گیگ میتونم دانلود کنم .
نورمال سرعتم چقدر باید باشه ؟
اگر مودم بگیرم سرعت بهتر میشه ؟ در این صورت چه مدلی بگیرم که هم ارزون باشه هم با کیفیت 4g هم ساپورت کنه ؟ ممنون .
کیفیت سیگنال دریافتی گوشیم