یه چیز جدیدی فهمیدم. حتی رنج ip هم یکی باشه نمیشه تشخیص داد توی یک گروه هستی یا نه.
دو تا مشترک توی یک شهر. توسط یک نمایندگی ثبت نام نموده. اما در بازه زمانی متفاوت و مرکز مخابراتی متفاوت
Printable View
یه چیز جدیدی فهمیدم. حتی رنج ip هم یکی باشه نمیشه تشخیص داد توی یک گروه هستی یا نه.
دو تا مشترک توی یک شهر. توسط یک نمایندگی ثبت نام نموده. اما در بازه زمانی متفاوت و مرکز مخابراتی متفاوت
امشب که دیگه رسمن ریده!!! هر 1-2 دقیقه برا 20-30 ثانیه کلا هیچ دیتایی ردوبدل نمیشه و هی این قضیه داره تکرار میشه :n03::n03::n03::n28:
چرا میشه تشخیص داد ولی باید رنجا رو دقیق بشناسینقل قول:
مثلا گروه ما 37 داره و 2.185 گروه avava هم این دوتا رو داره ولی بازه هاشون فرق دارن
ده مگ قبلی که از پرتک شارژیدم همچین کیفیتی نداشت ولی پرداخت حضوری از پاس مناماد کیفیت بهتری رو دارا بود :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اره برای من هم همینجور بود
فرشاد یه بار پرسیدم جواب ندادی ! در حال حاضر که ضحی دیگه نیست بهترین پشتیبانی مال کدوم شرکته مخصوصا واسه تنظیم استریم !
کسی خبری از طلوع رایانه نداره ؟ اگه پینگش خوب باشه من 256 نامحدود و 512 ش رو به ده مگ مخابرات ترجیح میدم هرچی بود حداقل سرویس هاش ثبات داشت هی طرح و غیره عوض نمی کرد
آقای وزیر ارتباطات! کل اینترنت را سالی 5 میلیارد تومان میخرید،5 هزار میلیارد میفروشند!
زیرساخت میگوید برای 10 گیگابیت سالانه 130 هزار یورو میدهد و کل پهنای باند اینترنت مملکت را شما حساب کنید 100 گیگابیت بر ثانیه. حالا وقتی با یورو 4200 تومانی (در بدترین حالت) 10 گیگ سالیانه 546,000,000 تومان پرداخت میکنیم بنابراین این رقم ضربدر 10 که بشود معادل 5,460,000,000 تومان میشود یعنی 5 میلیارد و نیم !(حتی اگر ادعا کنند که 200 گیگ داریم اعداد ضربدر دو می شوندو فرقی در کل ماجرا نمی کند)آقایان در بوق و کرنا میکنند که دستکم 40 میلیون کاربر فعال اینترنت داریم.(موبایل و ADSl و ...)اگر این 40 میلیون کاربر ماهانه بهطور متوسط هرکدام فقط 10 هزار تومان (دقت بفرمایید 10 هزار تومان) هزینه اینترنت بدهند میشود ماهیانه 400 میلیارد تومان (400,000,000,000) و در یک سال میشود 4,800,000,000,000 تومان یعنی حدود 5 هزار میلیارد تومان!آقای وزیر در این مملکت شما اینترنت را 5 میلیارد تومان میخرید و مصرفکننده نهایی سالانه حدود 5 هزار میلیارد تومان بابت آن هزینه میکند، البته من اسم آن را اینترنت نمیگذارم، به آن باد هوا میگویم که اشتراک 1 خط را بین 8 نفر تقسیم میکنند (با مصوبه سازمان مقررات) و با به رسمیت درآوردن کمفروشی (ویل للمطففین)اینترنت و امنیتی کردن آن و تبدیل شبانه آن به اینترانت، زیرساخت توسعه کشور را منبع درآمد اینترنت فروشان (هوا فروشان) کردهاید که وقتی 2 ساعت پشت خط پاسخگویی میمانید باکمال بیادبی بعد از سرقت از جیب شما برای پشت خط ماندن، میگویند همینکه هست! میخواهید بخواهید نمیخواهید هم نخواهید!
خبرآنلاین - پارسال !!!
گفتم یه یادآوری کرده باشم که با کیا طرفیم !!! :n27:
ای گفتی ! بعضیا فکر میکنن مشکل نت ربطی به دولت نداره و دولت دلش میخواد خوب بشه ولی مدرک هست خود دولت از زیرساخت بیشتر سود میبره از این وضعیت و واسه همین دلش نمیخواد این وضعیت بهبود پیدا کنه ! درآمد مخابرات روزانه 50 میلیارد تومن هست که 25 میلیاردش سهم دولته هر روز ! از بعد از وزارت نفت پردرآمدترین ترین وزارت همین وزارت ارتباطات هست ! ای واعظی خدانشناس با اون روح***انی تقلبی خدا بگم چه کارتون نکنه .... :n28::n27:
میزان دانلود امشب 1 گیگ. پفففففففف
من تا 1.15 بیدار بودم سرعت 500 فیکس بود.
Ip 5.233
سلام دوستان. داون استریم من از ده مگ اومده روی 9 مگ .به نظر شما از پشتیبانی مخابرات کمش کردن یا مودم برای کاهش نویز اینطوری مقدارش رو کاهش داده؟
خود مودم کم میکنهنقل قول:
نقل قول:
اخه تا دیروز snr روی 6 هم میومد داون استریم همون ده مگ بود ولی الان روی 14 و داون استریم 9 مگ ؟
برای انکه نویز لحظه ای حساب میشه اما داون استریم لحظه ای نیست و فقط زمان کانکت شدن مودم تعیین میشه. احتمالا زمانی که مودم داشته ارتباط برقرار میکرده تشخیص داده 9 مگ خوبه و ممکنه تو اون لحظه ی کانکت اوضاع خط خگب نبوده باشه و در زمانی دیگر که شما تست کردی نویز شده 14نقل قول:
واسه مطمین شدن چندین بار مودم رو روشن خاموش کنید ببینید داون اسنریم تغییر میکنه یا نه. حتی یک عدد تغییر کنه یعنی اتوماتیک هست
من ای پی 37 برام اومد 4 گیگ دانلود کردمنقل قول:
مقایسه پارس انلاین و مخابرات
پینگ پارس انلاین
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=168ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=163ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=167ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=168ms TTL=47
پینگ مخابرات
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=136ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=137ms TTL=43
سرعت دانلود هم در یک لینک مشابه
پارس انلاین 40 و مخابرات 650
130 هست اما تو بازی خشاب سر یارو خالی میکنه نمیمیره:n09:(البته تو بازی که حدود 250 میشه)نقل قول:
اره :n02:نقل قول:
ولی تو تایتان فال من مشکلی ندارم :n10:
این ماه نزدیک امتحانا بود دیگه 128 گرفتم سرعت وبگردی که راضیم حجم خوری هم خیلی کمتره الان فکر کنم روز در حد نیازم از اینترنت استفاده کنم حدودا 100~150 مگ کم بشه قبلا همین اندازه در روز کمتر 300 مگ ازم کم نمیشد.بعدا که دوباره 2 مگ گرفتم باید روزا با netlimiter سرعت رو روی 60-70 محدود کنم ببینم مصرف چیطو میشِد
نقل قول:
تست کردم هیچ تغییری نمیکنه روی همون 9 مگ مونده .فکر کنم تغییرش دادن .لامصبا زورشون میان مردم یک کیلوبایت پهنای باندشون بیشتر باشه .من بعید میدونم از مودم باشه .خودشون کمش کردن.
اول صبح تست کن ببین چطوره اگر درست بود که هیچ اگر نبود که خودشون کمش کردن و یا از مودم باشه که احتمالش کمهنقل قول:
دوستان هنوز نیازه که 2 به بعد مودم رو خاموش روشن کرد یا دیگه نیازی نیست و ترافیک کم نمیشه ؟
بستگی به گروه شما دارهنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
چند شب پیش ازم کم کرد 2 شب پشت سر هم... دیشب DC نکردم کم نکرد... 6گیگ DL کردم اوکی بود عجیبه... !!! دیگه به این دزدیا عادت کردیم صدامون در نمیاد.. حرومشون بشه به خون سگ تک تکه اون کیلوبایتایی که ازم کم شد...:n12:نقل قول:
انگار همه رفتن دور دور
همچنان وضعیت مخابرات نسبت به پارس انلاین بهتره :n29: :n02:
ای مخابرات و اقای alimail که به پیام هام ج نمیدی :
اگر این پست من رو میبینید لطفا یه فکری به حال این ای پی ها بکنید .دیگه مسخرش رو دراوردید .اخه اگه یه ای پی پیج وا نمیکنه مرض دارید میدین به یوزرا .شماها که همه بلایی سر اینترنت اوردید حالا کار سختیه این ای پی ها رو حذف کنید ؟ عجب
گذاشتن فقط با مودم های هست که روشون نوشته اشنای اول با اون باز میشن من یکیشون رو دارم :n08::n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی میگی ؟ مگه مودمش چه فرقی داره با این مودما کانفیگش که با اینا یکیه .چه جوری با اونا پیج باز میکنه با اینا وا نمیکنه ؟نقل قول:
از کجا باید این مودما رو بخرم ؟
قیمتشون چقدره ؟
اصلا کاری به مودم نداره مودم اشنای اول مودم های جشنواره ای هستند کیفیتشون اشغاله ایپی های رنج 83 الان حدود 5 ماه هستند که مشکل دارند خیلی از سایت ها باز نمیشن بعضی ها شون هم اصلا هیچی باز نمیکنن زنگ بزنید 2020 بهشون بگید رنج 83 الان حدود 5 ماهه که خیلی از سایت ها باز نمیشن متل سنجش و... قبلا لیست کامل سایت ها رو گذاشتمنقل قول:
اما در خصوص مشکلات نت مخابرات سرعت ها داغونن ثبت نامی ها انجام نمیشن خیلی از سایت ها باز نمیشن 2020 زنگ بزنی اپراتور قطع میکنه نزدیک یکسال شد و خبری از نامحدود نیست شبانه هم برای اون باکلاساش سرعتش خوبه و برای خیلی ها داغون و بدرد نخورره چند روز پیش شبانه رو حذف کردند خیلی ها از ترافیکشون رفت حجم خوری ها همچنان ادامه داره و هیچ کس هم کاری نمیکنه مدت ها ست که شارژ نمیکنم خیلی دیگه از دوستانم هم همینطور با این شرایط و مشکلات نت مخابرات از لحاظ کیفیت داغون و مشکلات بیش از حد هستش
متاسفانه الان که ضحی رفته بدتر هم میشه دیگه فقط ماناماد و اکسین موندن بدون رقیبنقل قول:
حداقل ضحی یکم طرف کاربرا هم بود برای بازگشت شبانه ها اقدام کرد وگرنه الان شبانه ای در کار نبود برای نامحدودا هم اقدام کرد ولی نتیجه نداشت
چه اطلاعات تمیزی. اسناد نامه های اقدامش رو هم قرار میدادی. یه اسکن بود دیگه.نقل قول:
نه بابا چه تغییری. الان چند ماهه میگید ضحی حذف شد.
من که هیچ تغییری ندیدم. فقط چند شب پیش یه دفعه برای همه حجم خورد. الان هم مثل همیشه بعضی شبها اسمی میشه. همین.
میخام 100 سیاه اوضاع نت بهتر نشه سرکار روزی 60 الی 90 گیگ دان میکنم مفتی :n10::n09::n02:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
isp: gaam net
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پارتاک باز نمیشه.
درسته ibs هم باز نمیشه. قسمت admin رو که میزنم میاد اما وقتی یه یوزر و پسوورد همینطوری بهش میدم میگه refused111 درحالی که قبلا مینوشت یوزر و پوورد اشتباه هست.نقل قول:
یعنی رایگان شده؟ دانلود کنیم یا نه؟
همین الان تست کردم اینجوریا بود ibsنقل قول:
Username or Password is incorrect
درست شد. الان ibs باز میشه