سلامممممممممممممممممممممم ممم بلاخره تموم کردم وایییییییییی خدا ممنونم:n12:
Printable View
سلامممممممممممممممممممممم ممم بلاخره تموم کردم وایییییییییی خدا ممنونم:n12:
سلام
کسی در مورد پادگان احمد بن موسی شیراز (مرودشت) چیزی میدونه؟
يه سوال واسه معافيت در حين خدمت بايد مثل قبل از خدمت
يه دكتر بهداري بيماريهارو تاييد كنه
بعد مارو ميفرستن بيمارستان و تو بيمارستان
واسه هر بيماري دو تا دكتر بايد ويزيت كنه و اون بيماريهارو تاييد كنه
ممكنه يه دكتر اول هفته و يه دكتر اخر هفته واسه يه بيماري باشه و اينجوري كلي وقت گرفته ميشه
اگه چندتا بيماري باشه مسلما زمان بيشتري ميبره
و سر اخر بعد مدتي ميفرستن كميسيون
...حالا من اينو ميخوام بگم
مني كه پرونده پزشكي دارم و همه اين ويزيت هارو قبل خدمت توسط دكترا شدم
بايد اين مراحلو تو خدمت از اول برم
يا ميتونم برم بهشون بگم پرونده پزشكيم تو نظام وظيفه هست و همه نظرات دكترا تو اون پرونده هست
و يه راست منو بفرستين كميسيون پزشكي اخري و اصلي؟
دوستانی که الان درحین خدمت هستن حقوق سرباز صفرا الان ماهی چقدره؟؟و هرماه کاملن میدن حقوق هارو؟؟؟؟؟
05 کرمان کسی نیست
پس فردا اعزامم :(
شهید خضرایی کسی نیست ؟ 6 صبخ شنبه نزدیگه ها ، یک توصیه به دوستان عزیز : اصل شناسنامه و کارت ملی و کپی تمام صفحات هر دو ، برگ سبز و (((((کپی برگ سبز))))) ، برگ سفید ، همراه داشتن عابر بانک سپه و ((((یک رسید از عابر بانک سپهتون داشته باشید)))) مثلا موجودیتونو پرینت بگیرین ، اون کاغذه مهمه که از همون رسید هم یک کپی واجبه چون رنگش به مرور می پره ، و برگ واکسیناسیون و سر کچل ( این ها رو جدی بگیرید مخصوصا رسید عابر بانک سپه ) اگر چه شماره حساب روی برگه سفید هست اما اون رسید لازمههههههه
ممنون دمت گرم.نقل قول:
میگم شنبه یک شهریور اعزام هستم موی سر رو با ۴ بزنیم یا با ۸؟ لیسانس هستم. یجا دوستان گفتند تخصیل کرده اگر باشید با ۸ بزنید. خودم هم فکرشو می کردم. خلاصه مدوم درست هست؟ یا همه باید با ۴ بزنند؟
نقل قول:
100 درصد با نمره 4 باید بزنی ، من پرسیدم ( از دوستم که تیر رفته بود ، لیسانس بود) شاید این موضوع مال حالا نیست ، به نظرم ریسک نکن 4 بزن خودتو راحت کن
سلام داداشنقل قول:
باید با چهار بزنی منم اعزامم یکم خودمم با شماره 4 زدم
سلام
من یکم اعزامم و قبولی ارشدم 2 شهریور ساعت 8 شب میاد رو سایت سنجش؛ تکلیف من چیه؟
لطفا راهنمایی کنید.
سلام . بنظرم بسپار به یکی نتیجه رو واست ببینه ... بعد اگه قبول شدی درخواست میدی میای بیروننقل قول:
یکار دیگه هم میتونی بکنی سریع بری +10 دو ماه به تاخیر بندازی هر چند خیلی دیر شده الان
دوستانیکه نزاجا هستن و امریشون اومده - اگه زنجان یا قزوین افتادن بگن تا راهنماییشون کنم:n01:
دوستان سلام، وقتون بخیر
اگه تکراری هست سوالم، عذرخواهی میکنم پیشاپیش
میخواستم بدونم شرایط دوره ی مقدماتی (45 روزه) به چه ترتیب هست؟
یه نفر میگه باید نمره ی درس دفاعی رو ببرم یه پـایگاه بسیج، یه نفر دیگه
میگه باید کارت فعالی بسیج داشته باشم (و تازه 6 مــاه هم ازش گذشته
باشه) کسی اطلاع دقیقی داره؟ / و اینکه آیا بین اتمام دوره ی مقدمــاتی
و تاریخ اعزام، باید یک سال فاصله باشه تا کسری بدن؟!
با تشکر مهران...
دوستان من کارشناسی دارم و طبیعتا اعزام من اول ماه های زوج هست. در بهترین حالت اول ابان. میخواستم بدونم اگه تعجیل بزنم میتونم اول مهر برم؟
سوالتم مثل امضات سرکاریه؟ :n02: به نظر خودت همچین چیزی امکان پذیر هست؟نقل قول:
نمیدونم. هست؟نقل قول:
بچه ها کسی در مورد پادگان احمد ابن موسی شیراز اطلاعی نداره؟
شما اول باید عضو بسیج پایگاه (مساجد) باشید و فعال هم باشید تا اجازه حضور در این دوره رو به شما بدن...نقل قول:
بعد از حضور در این دوره باید 6 ماه ازش بگذره و بعد برای سربازی حاضری بدین تا مورد قبول باشه...
اگه توی سپاه بیفتین این دوره ازتون قبول میشه و آموزشی رو نمیرید و 2 ماه هم از آخر سربازی واستون کم میکنن و ارگان های دیگه هم قبولش ندارن...شنیدم نیروی انتظامی هم قبول میکنه ولی مطمئن نیستم.
سلامنقل قول:
داشتم تحقیق میکردم راجع به "سرباز معلم" ـی، از یکی دو نفر که جدیدا سرباز معلم شدن شنیدم که امکان "تغییر تاریخ اعزام"
وجود داره (البته تا یه حد قابل قبول و در صورتی که از نظر نیروی انسانی پر نباشه زمان های دیگه و یا با کمبود نیرو مواجه نباشن)
ممنون، پس اینکه نمره ی درس دفاعی رو ببریم و... دیگه نیست، سیستم عوض شدهنقل قول:
بله، ظاهرا ارتش هم از آخر دوره ی سربازی کم میکنه.
با تشکر مهران...
سلام . میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟ منظورتون از امکان "تغییر تاریخ اعزام" چیه ؟ به چه دلیل ؟ من دو ماه پیش رفتم آموزش پرورش استان گفتن آخر سال میگیرن ، امکان داره دوباره فراخوان داده باشن ؟نقل قول:
ممنون
سلام
آیا حتما من باید 7 صبح فردا پادگان احمد ابن موسی شیراز باشم یا میشه چند ساعت دیر تر رفت؟
من معاف از رزم دفترچه ای هستم و در حین خدمت اقدام نکردم.نقل قول:
از ترس تجدید آموزش شدن دنبالش نرفتم. حس کردم سختگیریها زیاد شده و به راحتی معافی نمیدن، با خودم گفتم خدمتمو تموم کنم بره بهتره.
از معاف از رزم شدن هم پشیمونم، کلی هم وقتم واسه روندش هدر رفت.
سلامنقل قول:
والا من طی تحقیقاتم رسیدم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته برای سال 92 هست) برام این سوال مطرح شد که
تاریخ اعزام و اینا یعنی چی؟ از یه نفر که پرسیدم گفت حدودا یک ماه بعد از دفترچه ارسال میکنی، یه
نامه میاد که تاریخ اعزام شما رو نوشته، ممکنه در تاریخ "اعزام اول اردیبهشت 93 الی دوم تیرماه 93"
نباشه در این صورت شما میتونید مراجعه کنید به نظام وظیفه و تاریخ اعزام رو چند ماهی عقب و جلو
کنید (همون طور که بالاتر نوشتم بسته به شرایط ممکنه موافقت کنن یا موافقت نکنن) اگر موافق شد
و تاریخ اعزام شما "اول اردیبهشت 93 الی دوم تیرماه 93" بود میتونید اقدام کنید برای سرباز معلمی
بله تا اونجایی که میدونم آموزش و پرورش همیشه زمستان نام نویسی میکنه که تا اواخر بهار تکلیف
افرادی که قراره سرباز معلم بشن مشخص بشه تابستان دوره ی آموزشی برگزار میکنه براشون که
پاییز برن سر کلاس
امروز قراره با یه نفر صحبت کنم که اول مهر میره سر کلاس، ایشون اطلاعاتش آپدیت 93 هست و به
طبع قوانین رو میدونه، اگر نکته ی خاصی گفت که مفید بود، خدمتتون عرض میکنم. :)
با تشکر مهران...
فردا اگه اتفاق خاصی پیش نیاد 01 تهران هستیم.
حالا حتماً باید ساک و وسایل شخصی رو هم باید ببریم؟ برخی جاها کاربرا مینویسن که رفتیم اونجا می گن برین چند روز دیگه بیاین، احتمال اینکه فردا مارو بفرستن خونه 100٪ هست؟
نقل قول:
داداشم سه چهار سال پیش اونجا رفت ، ساک برد اما خودشون دادن ، بعدش گفتند برید هفته بعد بیایید ، احتمالا بازم همینه
منم احمدبن موسی افتادم فردا اعزامم.منم نمیدونم چه جور جاییه ولی پرسیدم از چند نفر میگن هتله:n02:نقل قول:
همرزم :n02: اهل کجایی؟نقل قول:
نمیدونی روز اول مرخصی میدن یا نگه میدارن؟
من گیلانیم از رشت اعزام میشیم.کارت سبز دارم میگن مارو زود برمیگردونند:n06:نقل قول:
شما نداری؟نمیدونم روز اول مرخصی میدن یا نه
نه کارت سبز ندارم، ولی عصر 2 شهریور نتایج ارشد میاد که به احتمال زیاد قبول میشم.
شما لیسانس دارید؟
اره من لیسانسم.خوبه پس ایشالا قبول میشینقل قول:
شما کی می رسید پادگان؟
من فردا 7 صبح پادگانم.
من فردا 7 صبح قراره رشت باشم تا مارو با اتوبوس بیاران پادگان احمدبن موسی،فکر کنم 4 5 صبح یکشنبه برسیم.نقل قول:
مشتاق دیداریم :n02:نقل قول:
همچنین.شما از کجا میاین؟ساکتون پره:n02:نقل قول:
همشهری جان این پادگان مگه کجاست که یکشنبه میرسی:n13:نقل قول:
میفتی زیباکنار حالشو میبری . حدود سه روز شیراز میمونی بعد میای زیباکنارنقل قول:
شیرازه بلمیسر:n02:نقل قول:
جان قوربان:n12: موفق باشی و امیدوارم اونطوری که دوس داری برات بگذرهنقل قول:
اره میدونم عزیز:n20:نقل قول:
من که پرسیدم میگن همون روز لباس میدن شمارو برمیگردونند، مطمئنین 3روزه؟!زودتر نیست؟
سروش جان شما الان کجایی؟نقل قول: