بچه ها من از پارس انلاین میخوام برم
بنظرتون چی بگیرم؟
Printable View
بچه ها من از پارس انلاین میخوام برم
بنظرتون چی بگیرم؟
دوستان این پینگ میشه یکی بگه کی قراره درست بشه؟
توی سرور ایران پینگ 300 خارجم که بالای 700!!!!!
شمام مشکل دارید؟
دوست عزیز تجربه شخصیه من اینه که پارس انلاین از همه بهتره(حالا اگه از پارس راضی نیستی ببین سرویس های دیگه چین)نقل قول:
ولی اگه قصدت قطعیه برو اسیاتک
معنی حداقل ترافیک ماهیانه در سرویس های نامحدود چیه؟
دوستان من میخوام ۱مگ نامحدود پارس آتلاین بگیرم از لحاظ سرعت و مقدار ترافیک حجمی تعیین شده چطوره یعنی چقدره؟ ممنون میشم کمکم کنید:n06:
اساتید با عرض سلام
کسی اینجا میدونه چه جوری میشه این DSL Mode رو تو مودم Zyxel عوض کرد چون میخوام نویز خطم کم بشه
مدل: P-660RU-T1 V2
فکر نکنم خودت بتونی کاریش کنی باید ISP برات تغییرش بده :n13:نقل قول:
از منم دقیقا همینطوره عزیز.نقل قول:
پینگ اصلا ثبات نداره. پینگ با سرورهای داخلی روی 150 تا 200 ــه, خجالت آوره بخدا.
نا امید کنندست. :(
دوستان به نظرتون پینگهای داخلی درست میشه یا به فکر یه isp دیگه باشیم؟
حدود 1 ماه و نیم پیش هم هیمنطوری شده بود و پینگهای داخل رفته بود روی 150 ولی بعد دو هفته خوب شد
الان هم بالای 10 روزه پینگ خراب شده. امیدی به درست شدنش هست؟ کسی اطلاعی داره؟
حتا امکان داره از اینم بدتر شه با این طرز فکرشون
هیچی معلوم نیست.
چند رروزه با adls پارس حملات adp poison attack به کامپیوترم زیاده شده... چراغ مودم قرمز می شه و پینگ بالاست. دوستان از این attack ها برای سرقت اطلاعات استفاده می شه. من از eset smart secruty 6 اتفاده می کنم که قدرت شناسایی اینارو دار.. کاره دیگه ای هم که می کنه پهنای باندتون رو اشغال می کنه.
از طرف پارس هم این مشکل رو دارم با wimax همه چی عادی هست... ضمنن با dns پارس هم مشکل دیگه ای دارم اونم اینکه بعضی webinstaller ها کار نمی کنند.
در هر صورت حواستون باشه
هزینه تمدید اشتراک رو بردن بالا بعد اومدن زدن 10% تخفیف :blink: قیمت جدید با تخفیف از قبلی بالاتر در میاد :n13:
چند روز پیش فکر کنم قیمت ها پایین تر بود الان مجددا دوباره رفته بالا درسته ؟
دوستان آنتی ویروسeset smart secruty 6 پهنای باند اشغال می کند؟چه کارکنیم اشغال نکند؟مرسی
نه چی باعث شده همیچین فکری کنی؟نقل قول:
منظورتون زمانی هست که آپدیت می کنه؟نقل قول:
نه در کل پرسیدم.بعضی وقت ها موقع دانلود احساس می کنم پهنای باندم جای دیگه هم داره مصرف میشه
من کلا به تمام پارس انلاینی ها توصیه می کنم برنامه ی netlimiter 3 رو بریزند رو دستگاهشون تا امار ترافیک رو کامل داشته باشن.نقل قول:
مشکل کاهش سرعت شدید تمام سایت های دانلود
پارس انلاین دسترسی به بعضی IP های سایت های دانلود و لیچر های معرف همانند اکسپرس لیچ و .... رو محدود کرده برای اینکه دانلود شبانه با سرعت کمتر در نتیجه هر شب حجم کمتری رو دانلود کنید .
من اعتراض زدم گفتم خواهان فسخ قرار داد و برگشت مبلغ سرویس خریداری شده هستم به دلیل فوق . چون من کارم اکثرا دانلود هستش . به خاطر همین گفتن رسیدگی میشه و بعد از 2 روز دیدم سرعت به روال سابق برگشت .
اگر شما هم مشکل سرعت دانلد شبانه دارید از این لینک اعتراض کنید .
..............................
نحوه اعتراض و درخواست رسیدگی :
1- وارد این لینک بشین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بر روی فرم ارسال پیام کلیک کنید .
3- پیامتون رو بنویسید . ( نامی که باهاش سرویس ADSL خریدید + شماره تلفن ثابت رو هم بنویسین + بگین که مشکل سرعت دانلود شبانه دارین )
4- بر روی دکمه ارسال پیام کلیک کنید .
سلام
جیمیل شما باز میشه بدون مشکل؟؟؟
من چند روره بدون فیل/ت/رشک/ن نمیتونم باز کنم.
شما میتونید تو سرويسهای نامحدود تا یک حد مشخصی با سرعت بالا دانلود کنید. بعد از اون سرعتتون واقعی میشه. احتمالا منظور همین بوده.نقل قول:
Sent from my GT-I9100
از کی تا حالا پارس سرویس 2مگ محدود میده ؟؟؟!!! این 0.75 % ترافیک اضافی چیه ؟
:n13:
اگه تعداد شکایات بالا بره یک کاری می کنند .. در هر صورت این لینک مفیدی..نقل قول:
خیلی سرعت اومده پایین یه کاری کنیم
سرعت اینترنت بین الملل افتضاحه ! حتی سرعت مرور صفحه های خارجی تا 10 11 هم پایین میاد ! یه گندیه که نمیدونم از سمت پارس زده شده یا سایر نهادها !!
دوستای من اونایی که غیر پارس دارند راضی اند ولی اونایی که پار س آنلاین دارند میگن سرعت پایینه ولی مال من از اول ماه رمضون اینجوری شده
خیر همچنان بسته:n27:نقل قول:
کسی این پنل را نداره در موردش به ما بگه ؟نقل قول:
دیشب اینترنت من که کلا قطع بود یعنی ر.....ی ....د....ه بود :n02: ادم میمونه تمدید بکنه یا نه الان دو هفته هستش می خواهم یک سریال دانلود کنم همش با مشکل بر می خورم لعنت بشه اینترنت
برای شکایت به لینک زیر بروید
آره برای منم از اول رمضون سرعت پایینهنقل قول:
از بچه های پارس کسی حاضره با من رقابت کنه؟:n02:
کلا این زیرساخت فلان شده ری ده به اینترنت!!
چند وفت دیگه نامی(وزیر فتاوری اختلالات) دوباره میگه اینترنت از نظر ما موشکلی نداره!!:n09:
من قرارداد رزرو 10243G دارم ولی تازه این 20483G محدود رو دیدم الان اگه بخوام قرار داد رزرو رو که 1024 هست به 2048 ارتقا بدم باید چیکار کنم ؟ میدونم از طریق مراجعه حضوری ممکنه ولی من از طریق سایت منظورم هست همچین امکانی داره ؟
اگه 2 تا قرار داد رزرو بخری چی میشه ؟ :n13:
اینترنت خیلی داغون شده این چه وضعشه.من وقتی مودم رو روشن میکنم تا یه دقیقه سایت ها باز میشن و مشکلی نداره بعد از اون قطع میشه و باید مودم رو خاموش روشن کنیم . دیگه شورشو در آوردن این چند روزه ...
حتما توی اینجا بررو شکایت کننقل قول:
نقل قول:
چند بار تست کردم زد : درخواست شما به دلیل ترافیک زیاد ثبت نشد :n04:
چیزی نمیبینم......نقل قول:
سرور کرجش ظاهرا بهتر جواب میده این تست چند روز هست
اینقدر که همه شکایت دارننقل قول:
دوستان همه سرویس های محدود روی 4 مگ بسته شدن؟؟ حتی 128 ؟؟ پول این تفاوت قیمت پس تو چی هست؟؟ من با پارس آنلاین 512 محدود دو گیگ یه نفر تست سرعت دانلود گرفتم تا 350 کیلوبایت هم میره. دانلود شبانه هم 150 تا بود براش
خودم هم قصد داشتم بگیرم اگه سرعت همه سرویس های محدود یکی هست تا همون 128 رو بگیرم 9 تومن... شما چی پیشنهاد میدین؟ البته برای دانلود شبانه فقط میخوام همین...
اقا نگفتین من الان اگه 2048 رزرو کنم اون 1024 رزرو قبلی چی میشه ؟ کسی تست کرده همچین چیزی؟