نقل قول:
با این اکانت میشه محدودیت شاتل (دانلود شبانه زیاد) رو دور زد؟
Printable View
نقل قول:
با این اکانت میشه محدودیت شاتل (دانلود شبانه زیاد) رو دور زد؟
داداش یعنی دستت می بوسم دمت گرمنقل قول:
همین الان از مخابرات میام
صداش ضبط کردم گفت :تا زمانی که تو سامانه ثبت نشود ما وظیفه نداریم تخلیه کنیم
گفتم صدات رو ضبط کردم تو شکایتم اپلود میکنم میگم جواب سربالا میدن و سر لج افتادن با هام( اول هم فامیلش پرسیدم )
رنگش عوض شد ترسید یعنی در یک کلام ر.ی.د به خودش
گفت خودم با کرمان هماهنگ میکنم خطت تخلیه میشه الان هم تو سامانه زده ارسال برای جمع اوری.
اقا نمی دونم چجوری ازت تشکر کنم ایده ات عالی بود دمت گرم.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان الان های وب درام
کاربردم هم گیمه. کیفیت و پینگش خیلی بد شده این چند ماهه
آسیا تک واسه گیم خوبه؟
برعکس پینگ اسیاتک اصلا تعریفی نداره ( تا اونجایی که دوستان گفتن)نقل قول:
طبق گفته ی دوستان صبانت مثل اینکه پینگش خوبه
دوستان عزیز و بخصوص مشهدی ها اگه مشکل قطعی اینترنت در تایم رایگان شبانه رو دارین حتما در سایت ۱۹۵ شکایت کنین چون این دروغگوها الکی میگن مرکز مخابراتی مشکل داره و درست بعد از گذر از تایم شبانه ساعت هشت و نیم صبح اینترنت وصل میشه الان تو مرکز مخابراتی استقلال مشهد دو روزه که این بامبول رو درمیارن یکدست صدا نداره همتون اگه تو تایم شبانه قطعی داشتید که طولانی بود و چند بار در ماه یا هفته اتفاق میفته شکایت کنید ازشون اینا ملتو ساده لوح فرض کردن زنگ میزنم پشتیبانی مثل روبات هر دفعه اینو تکرار میکنن مرکز شما مشکل داره همکاران ما در حال رفع مشکل هستند انگار باید همیشه همین حرف رو بزنن تو تایم شبانه قطع میکنن بعد تو روزانه وصل میکنن خیال میکنن نمیفهمیم من که ازشون شکایت کردم
تمام حجم خوری های قبلی آسیاتک یک طرف مال این دفعه طرف دیگه
میشه یکی من روشن کنه چطور میشه تو 4 دقیقه 2.5 گیگ استفاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن پ: همه میدونند کاربر ...... و کاربر ...... مشکل حجم خوری ندارند فلذا لازم نیست به صورت خودجوش سریع بعد از پست من اعلام کنید که مشکل ندارید
حجم خوری به کنار من دو روزه که شبانه ندارم فقط از یک ربع به نه صبح تا ده صبح شبانه دارمنقل قول:
چشم اقا ما که چیزی نگفتیمنقل قول:
فقط میشه بپرسم شما چه سرویسی دارین ؟ یعنی تایم رایگانتون از کی تا کی هست ؟
دیگه وقتی یک شرکتی اینقدر یوزر جذب میکنه که پهنای باند کم میاره بایدم شبانه ها را قطع کنه و یا حجم خوری کنه ولی این کارشونم تا یکجایی جواب میده بعدش مطمئنم که صد در صد شبانه رایگان رو برمیداره و میشه مثل پارس آنلاین و صبانت
خب از رو عکس مشخصه دیگه ۴ تا ۱۰ صبح و دانلود ۲۷ گیگ که البته فکر کنم با اکانت بوده باشه یا سرور داخلینقل قول:
دوستان کسی تو مشهد بوده که شبانه اش قطع شده باشه؟
نقل قول:
خواهش می کنم :n33:
دیگه یکدفعه به ذهنم رسید گفتم شمارو راهنمایی کنم :n05:
شماره حساب میدم نقدی حساب کن :n02:
من تربت هستمنقل قول:
دو شب پیش مشکل داشتم .... همش قطع می شد. تا ساعت 11 صبح .... ولی دیشب مشکل نداشتم
فکر کنم دارن یه کارایی می کنن
نقل قول:
زنگ بزن نیاز نیست بحث کنی با کارشناس
خیل رک و ساده بگو آقا من به این لاگ اعتراض دارم اینو بفرست چک کنن
دوستان، سرعت دانلود در طرح های 128 و 256 چند هستش؟
ساعات رایگانش سرعت چگونه است؟
با سپاس
راهی هست مودم خودکار سر ساعت مشخص خاموش بشه؟!
خودت بیدار بمونی خاموش روشنش کنی :دینقل قول:
جدا از شوخی فک نکنم راهی باشه منم چند وقتی برای مخابرات خیلی دنبالش بودم پیدا نکردم.
دوستان سرعت دانلود آسیاتک چجوری هستش؟ اسمیه؟
سرویس نامحدودش چی؟
زنگ زدم پشتیبانی، میگه معلوم نیست! بسته به خطت و شانست! میگم به طور نرمال چقدره؟ میگه نمیدونیم! حرف از این مضحکتر میشه؟
حالا دوستانی که سرویس حجمی و نامحدود دارن لطف کنن سرعتشون رو اعلام کنن.
- - - Updated - - -
دوستان سرعت دانلود آسیاتک چجوری هستش؟ اسمیه؟
سرویس نامحدودش چی؟
زنگ زدم پشتیبانی، میگه معلوم نیست! بسته به خطت و شانست! میگم به طور نرمال چقدره؟ میگه نمیدونیم! حرف از این مضحکتر میشه؟
حالا دوستانی که سرویس حجمی و نامحدود دارن لطف کنن سرعتشون رو اعلام کنن.
نامحدود ک اصلا طرفش نرونقل قول:
محدود هم روزانه تا جایی که خطط کشش داشته باشه شبانه هم بستگی به شانست داره یا سرعت اسمی میدن یا بازه!!
راهی د اره محدودیت سرعت آسیاتک رو دور زد؟
سلام دوستان!
یک سوال:
راهی هست بدون داشتن مدارک مالک خط یا مستاجر بودن، بشه سرویس گرفت؟ مالک خونه باشیم اما خط مال خودمون نباشه؟ (تهران)
کسی تا حالا تونسته؟ یا باید بیخیال شد؟
سرور داخلیتون محدود نباشه میشه دور زد.نقل قول:
سرویس شهاب 20گیگ در ماه سرعت شبانه رایگانش چنده؟ کسی داره این سرویس رو؟
به حجم سرویس ارتباطی نداره. بودن کسایی که با حجم بالا هم محدود شدن و کسایی با حجم نیم گیگ هنوزم 1مگ سرعت دانلودشونهنقل قول:
بیشتر به ترافیک مرکز مخابراتی مربوط میشه
محدود می کنه اول خارجیاشو بعدش داخلیا رو پلکانی محدود می کنهنقل قول:
نقل قول:مودمی که خودش این امکان داشته باشه نه ولی با کامپیوتر میشه (اسکریپت مینویسین و...)نقل قول:
از این صفحه کمک بگیرین
دوستان مگه آسیاتک هم مثل شاتل محدودیت گذاشته؟ حالا اینم از شانس ما بعد چند گیگ محدود میکنه چون هستن دوستانی که شبی ۲۰ گیگ داخلی دانلود میکنن و محدود هم نشدن
نه اسیا تک کسی رو محدود نمیکنه ! اون جریان شاتل یه چیز دیگسنقل قول:
پس منظور این دوستمون چی بوده؟!نقل قول:
دوستان بعضیا شبانه از سرور های داخلی با حداکثر سرعت خطشون دانلود میکنن ( یعنی مثل سرعت روز ) حالا بعضیا منظورشون اینه که این سرعت براشون محدود شده و شده همون سرعت اسمی خط ! ( چون تو اسیا تک سرعت شبانه سرعت اسمی خط هست )نقل قول:
سلامنقل قول:
من داشتم در باره شاتل می گفتم
توی شاتل هم بعد محدودیت میشه تا شبی بیست گیگ مستقل از سرور داخلی یا خارجی دان رایگان کرد
بچه ها کسی 10مگ داره که 2تا 8 رایگان باشه؟ سرعت دانلود بطور میانگین در ساعات 2تا8 چقدر هست بدون تغییر ip ?
خوب سرعت اسمی خط هست یعین من 10مگ بگیرم شبانه 1200کیلوبایت سرعت میده یا چی؟! که شبانه 2تا 8 رایگان داشته باشهنقل قول:
سرور خارج 250 کیلوبایتنقل قول:
سرور داخل برای بعضی ها محدوده به همون 250 و بعضی ها محدودیت ندارن که مثل روز دانلود می کنن ( خطت روی هرچقدر باشه )
مشکل اینه قبول نمیکنندنقل قول:
هر دفعه شروع میکنند توجیه های عجیب و غریب نمیدونم وای فات هک شده و ....
در صورتی که من اصلا وای فام خاموش و از کابل لن استفاده میکنم
این دفعه زنگ زدم گفتم خانوم اصلا حرف شما قبول هک شده اما چطور میشه تو 4 دقیقه 2.5 گیگ مصرف کرد گفت بررسی میکنیم
از صبح تا حالا هیچ خبری نیست و تازه میگه احتمالا 12 شب این منفی 2.5 گیگ برداشته ولی حجمت برنمیگرده
با مستندات کافی در 195 شکایت کن ببینم چطور میشه در 4دقیقه این حجم مصرف کرد! اصلا وای وای شما هم اوپن!نقل قول:
هفت سرویس آسیاتک را navid_fo گشت
ما هنوز اندرخمه یک سرویسیم:n09:
لامصبا هنوز که هنوز واسه مارو وصل نکردن
نقل قول:
برات پیگیری می کنم این مورد رو
- - - Updated - - -
نقل قول:
برات پیگیری می کنم این مورد رو
فقط نام و نام خانوادگی و کد ملی صاحب خط نیازهنقل قول:
اگه کد ملی رو نداری بعضی از مراکز شاید انجام باشه
باز اگه خواستی با پ.خ در ارتباط باش یه سرویس رایگان ثبت کنم رو خطت بره مخابرات ببینیم رانژه میشه یا نه
تست سرعت دانلود آسیاتک در ساعات شبانه رایگان از سرور داخلی ایران
نوع سرویس 1 مگ محدود 10 گیگ در ماه 2 تا 8 صبح رایگان آسیاتک
تست سرعت آسیاتک در ساعات شبانه رایگان از سرور خارجی لندن
نوع سرویس 1 مگ محدود 10 گیگ در ماه 2 تا 8 صبح رایگان آسیاتک