سلامنقل قول:
پینگ بازی رو تست نکردم ولی سرعتش رو 70 مگ بسته شده چند پست قبل سرعت دانلود گذاشتم
Printable View
سلامنقل قول:
پینگ بازی رو تست نکردم ولی سرعتش رو 70 مگ بسته شده چند پست قبل سرعت دانلود گذاشتم
آپلودش رایگانه ؟نقل قول:
من هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
ظاهراً، رنج آی پی جدید مخابرات است و زمان می برد که whois ها عوض بشود.
چند هفته است که وقتی آی پی رو چک می کنم، یا متعلق به شاتل هست با شرکت Opticnet - Serv S.r.l رومانی!
دوستان اندیشه رو سرویس هایی که شبانه رایگان دارن محدویت استفاده منصفانه داره؟
سلام خیرنقل قول:
فقط روی سرویس های نامحدودش :n01:
سلام
از مخابرات سرویس شش ماهه داشتم به نام صد دانه یاقوت 2 مگ که الان کلا برداشته شده . دانلود رایگان داشت دو تا 7. (مشکل قطع و وصل شدن خیلی داشت بعد عید به این ور البته الان یکم بهتر شده)
الان همسفر دارن که دانلود رایگان نداره با قیمت 55 تومن 6 ماهه
گفتن سرویس ماهیانه 3 تا 8 دانلود رایگان داره ؟؟ که همونو به صورت چند ماهه (هر چقدر تمایل داشتیم) هم میشه تمدید کرد . ولی خوب قیمتش بالاست . ( 6 ماهه 2 مگ هرماه 18 گیگ میشه 234 تومن کد 237)
می خوام از دوستان بپرسم سرویس یک مگ در حالت عادی و دانلود شبانه سرعتش چقدره ؟کدوم سرویس به صرفه تر و بهتره؟
دوستان اندیشه آپلود رایگانه؟
خیر هیچ جا آپلود رایگان نیست.نقل قول:
سلام دوستان این بحث اینترنت نا محدود همگانی که داره اجرا میشه آیا تا این هفته واسه مخابرات رشت هم اجرا میشه؟ یعنی سرویس جدید نخریم؟ (به خاطر این میگم که یهو شاید طرح جدید گذاشته بشه اینا هم که منتظرن ... همه حجمی که خریدیمو میخورن! ) نظرتون چیه؟
یه سری احمق باعث شدن معلق بشه شما خریدتو بکننقل قول:
برو پیج اینستا واعضی ببین همه نوشتن نت نامحدود نمیخواییم
نقل قول:
مخابرات کرمان آپلود رايگان داره!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زده و چند نفر به خاطر کار سازمان و شرکت شون (یا اینکه پول و وقت اضافی برای اینترنت گرون داشتن) توی 4 ماه بالای 1000 گیگ ترافیک از مخابرات خریدن!
بعد فکر می کنید مخابرات برای نمایش بازاریابی و تشویق مشتریاش چه ابتکاری زده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب آقای/خانم مثلا کارشناس فروش و بازاریابی! من بودم یه چند ده گیگ اینترنت مجانی میذاشتم تو کاسه همه VIP ها. به همه مشتریا به مناسبت روزهای ملی و عید (مث بقیه آی اس پی ها) یکی دو گیگ ترافیک اشانتیون می دادم. قیمت هامو رقابتی می کردم. و... یه کاری می کردم همه تشویق بشن بیشتر ترافیک بخرن. تو خوب بفروش، مشتریا خودشون برات تبلیغ می کنن.
نه اینکه فقط به یه درصد ناچیز و خاص حال بدم، اون هم به قید قرعه(!) با این بذل و بخشش ها ورشکست نشید یه وقت! یعنی پیتزا فروشا بهتر بلدن بازاریابی کنن (5 تا بخر یکی ببر) متاسفانه بخش دولتی و شبه دولتی معمولا به جای کار اساسی، فقط به فکر شو-آف دادنن.
فکرشو کنید اسم بسته های تشویقی اینترنت ثابت مخابرات، همسفر هست!!! من سرمو به کدامین دیوار بکوبم؟!
جمع آوری اینترنت از مخابرات چندروز طول میکشه؟ بهمن گفتن 10 روز :n04: تازه همینم با هزار زحمت گفتن انجام دادن هی میگفتن باید صاحب خط بیاد در حالی که موقع اینترنت دادن مشکلی نبودش:n38: قبلا یه شماره ای میگفتن هستش برا شکایت از تاخیر در جمع اوری شمارش چنده؟ زنگ بزنم تاثیری داره
سلام دوستان.
من چند روزی میشه که مشکل نت دارم. لاهیجان هستم و نتمم اندیشه ست. به حدی که تو بازیهای آنلاین لگ دارم و دی سی میشم و سرعت دانلودمم نوسان پیدا کرده. چند هفته قبل از این اتفاقات مودم و سیم تلفن رو عوض کردم و مشکلی نبود. دلیل اینکه عوض کردم مودم و سیم تلفن رو این بود که نتم بیخود و بی جهت قطع میشد و باید مودم ری استارت میشد تا دوباره وصل شه که تو بعضی مواقع چند ثانیه بعد اینکه نت وصل میشد دوباره قطع میشد. تو وبگردی یکم کندی رو احساس میکنمم ولی آنچنان نیست.
اینم بگم خطی که باهاش به نت وصلم یه شمارست و خط اصلی خونه یه شماره ی دیگه. این خط مثل خط اصلی خونه که سیم تلفن راحت به پریز وصل میشه نیست. سیم به یه دو شاخه چسب کاری شده. امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
در کل ممنون میشم راهنماییم کنید مشکل از خطه یا اندیشه ست یا از جای دیگه؟ و اینکه اگه بخوام نتم رو عوض کنم شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟ ملاکم دانلود زیاد و مشکل نداشتن تو بازیهای آنلاین و استریم های آنلاینه.
خیلی ممنون
سلام
توی مودم پارامتر های کیفیت سیگنال رو ببینید و اینجا بنویسید
یا از صفحه استتوس اتصال تون یه اسنپ شات بدید
Noise Margin / SNR
Attenuation
Attainable Rate
سلام منم 5 ماهه مشکل نوسان سرعت دارم خواهش میکنم راهنماییم کنید .نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
سلام ممنون بابت جواب.نقل قول:
یه مشکل دیگه ای هم که دارم صفحه تنظیم مودم بعضی وقتا باز نمیشه باز تو این مودم جدیده بهتر شده.
دیروز هم مشکل نت داشتم که دیدم اون سیم تلفن که چسب کاریش کرده بودم شل شد و در اومد و کلا نت قطع شد. باز چسب کاری کردمش الان نوسان دارم ولی کمتر، اما سرعت دانلود همچنان سرعت دانلود اصلیم نیست و کمتره.کد:img.upload724.com/images/77359541500418287763.jpg
سیم تلفن به دوشاخه چسب کاری شده که دو تا جای سوکت داره. یه سرش به اسپیلیتر وصله، اون سرش به چیزی وصل نیست. اگه این سیم تلفن رو که چسب کاری شده رو سوکتی کنم و به اون سرش وصل کنم جواب میده ؟
هزار و یک دلیل ممکنه داشته باشه.نقل قول:
شما هم شرایط سرویس/آی اس پی/ تست سرعت و پینگ/ کیفیت سیم کشی و صفحه استتوس رو بفرستید.
نقل قول:
خب با این موارد که فرمودین خیلی چیزا به ذهن میاد.
مثلا اینکه صفحه خودم مودم کند باز میشه و با وجود مودم جدید فقط کمی بهتر شده، یعنی اصلا ممکنه مساله شما خط دی اس نباشه و شما در محل زندگی تون تداخل فرکانسی کانال وایرلس با همسایه ها دارید. نتیجه اینکه با خط و سیم و مودم ور نرید و کانال وایرلس تون رو جا به جا کنید. بنابراین بقیه این مواردی که می نویسم فرضم اینه که شما با کابل شبکه هم همچنان مشکل دی سی داری و قضیه وایرلس منتفیه.
وضعیت سیگنال تون بد نیست و فقط تضعیف 28 برای سرعت ده مگی که دارید یه مقدار زیاده. ما دنبال snr بالاتر و attenuation پایین تریم.
قبل از هرچیز بگم که داشتن یه خط مستقل از سیم کشی تلفن خونه برای اینترنت خیلی خوبه. چک بفرمایید که سیم کشی از علمک (دکل) یا باکس مخابرات تا خونه به هیچ وجه از نوع بند تنبونی، آویزون، شل و چسب کاری شده نباشه. اگه هست یا بگید مخابرات بیاد درستش کنه (که معمولا همین که بوق داشته باشید دیگه اونا دست به سیاه سفید سیم تون نمی زنن) یا خودتون یواشکی و بدون آسیب به سیم کشی همسایه ها ترمیم یا تعویض اش کنید.
تا جای ممکن از نقطه ورود خط تلفن به خونه تا محل مودم سیم یه سره باشه (کمترین وصله رو داشته باشه). سیم کشی انشعابی (موازی) رو بی خیال شید. (امروزه هم خونه ها رو ایستگاهی سیم می کشن، به جای روش قدیمی انشعابی) فاصله سیم تلفن از هرگونه برق و وسیله الکتریکی سنگین مث کولر و یخچال و ... باید رعایت بشه. سیم خوب تلفن از نوع مفتول مسی آبکاری شده با روکش سیاسفید قیمتی نداره و می ارزه 20 متر بخرید و از شر یه سیم کشی وصله پینه ای زخمی خلاص بشید.
از داستان سوکت اول و دوم و وضعیت اسپلیتر و اتصال ها اگه یه عکس بزارید شاید بهتر بشه فهمید داستان چیه. در هر صورت برای حلقه آخر اتصال به مودم اگه کانکتور rj-11 با سوکت خودش استفاده بشه بهترین گزینه توسعه و اضافه یا وصل کردن سیم تلفن هست. بعد از اون پریز و سه شاخه عادی تلفن، و اگه مقدور نیست سیم ها رو در محل اتصالها با سنباده یا تیغ کاملا تمیز کنید و اثر چسب و ... رو از بین ببرید. بعد سفت دست پیچ کنید که دست کم دو سانت از هر رشته به بعدی تماس کامل داشته باشه. برای محافظت و جلوگیری از اتصالی هم از پوسته خالی سیم برق یا نی خیلی نازک نوشابه می تونید استفاده کنید که اثرات جانبی چسب و موارد روغنی رو نداره. و اونها رو روی سیم بکشید و با سیم تا بزنید که جدا نشن و نیافتن.
نکته بعدی اینه که این موارد کیفیت سیگنال رو بالا می بره اما الزاما تضعیف تون رو خیلی کم نمی کنه و شما به خاطر متراژ فاصله مودم تا مرکز تلفن از یه حدی کمتر تضعیف و از حدی بالاتر سرعت نمی تونید بگیرید.
اگه تمام موارد بالا رو رعایت کردید و تغییری در عددها و کیفیت ندیدید (که بعیده) دو تا کلک می تونید بزنید که لا اقل پایداری تون بره بالا. یکی اینکه به اندیشه بزنگید بگید سرعت پورت رو بیاره روی 8 یا 6 که فعلا این رو توصیه نمی کنم چون بعد اگه فرجی شد و مشکل رو کشف کردید و خط تون خوب شد دوباره باید زنگ بزنید بگید ببرن بالا. دوم اینه که توی خود مودم کانکشن رو از حالت خودکار چند پروتکله خارج کنید و روی ADSL قدیمی (نسخه یک، G.dmt) بزارید. این کار باعث میشه خود مودم روی ماکس 8 مگ کار کنه که باعث بهتر شدن کیفیت اتصال و کاهش قطع میشه، البته به قیمت کاهش دو مگابیت از سرعت که منطقی هم هست. (یعنی سرعت دانلود اگه 1.2 مگابایت باشه می رسه به یه مگابایت در ثانیه)
راستی خود مودم رو پشت محافظ برق یا یو پی اس خونگی و در جای خنک نگه دارید. مخصوصا اگه وایرلس استفاده می کنید.
منتظر اسنپ شات از استتوس بهتر مودم هستم.
استادنقل قول:
اون کسانی که اعتراض کردن احمق نیستند.
بسته های پیشنهادی نامحدود فقط اسمش نامحدود بود، وگرنه بهانه ای بود که شرکتها همون اینترنت حجمی که امروزه با سرعت سقف لینک ارائه میشه رو با سرعت کمتر و گرونتر ارائه کنن و برای سرعت اضافه (که امروزه به خاطر رقابت رایگان شده) هزینه بگیرند و مطمئن باشید اگه پا می گرفت، دود این fair usage policy شون توی چشم اونایی که الان نامحدود دارند هم می رفت و اینترنت ما می شد در حد کره شمالی و بورکینافاسو.
برید ببینید کدوم پدرسوخته هایی از بخش دولتی و شبه دولتی داشتن این طرح مزورانه رو از کانال وزارت بالا می بردن که هم کم فروشی کنن هم سود هنگفتی به جیب بزنن.
خوشحالم که کاربرا یه بار هم که شده چرتکه زدن و فهمیدن چه کلاهی داره سرشون می ره و اینکه اعتراض ها جواب داد.
ما همجنان منتظر پیشنهادها و بسته های منطقی تر هستیم.
حتما میفرستمنقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
دقیقا نوشتنه بودن "ما اینترنت نامحدود نمیخوایم " عین این جمله که شما استادتری یعنی چینقل قول:
دوم من 50 میدم برا 256 بعد 35 گیگ سرعت نامحدودم میاد رو 30 کیلو تا تهش که تموم بشه
این گفته بود 6 تا 20 گیگ اگه یادم باشه ( حالا سقفش هرچی ) تموم میشه میاد مینیمم سرعت رو 6 مگ ، درکش خیلی سخته
یعنی میخواستن حجمت تموم شه بیان نتتو قطع کنن ؟ حرفاشون که اینجوری نبود
حالا کدوم خوبتره ؟ مینیمم سرعت 256 با شه یا 6 مگ باشه ؟
و بعید میدونم برشگردونن به این زودیا رفت حاجی حاجی مکه و اینبارهم مافیای مخابرات تونست با پخش شایعه یه کاری کنه مردم طرحیو که به نفعشون بود بگن نمیخواییم
پهنای باند به معنای سرعت انتقال اطلاعات هست، حجم استفاده مفهومی جدا از سرعت هست، شما به گفته ی خودتون با 50000 تومن 35 گیگابایت حجم قابل استفاده داشتید و تبعیضی هم برای سرور های داخلی و خارجی وجود نداشت. نکته اینجاست که شما میگی اینترنتت 256 بوده، که سرعتش تو تئوری باید 32 کیلوبایت باشه، ولی به هر دلیلی پهنای باند شما رو باز گذاشته بودن و با سرعت بالاتر داشتی مصرف میکردی. پس در عمل، اینترنتی با پهنای باند بالاتر از 1 مگابیت داشتی و تا 35 گیگابایت هم این پهنای باند همینطور گشاد میموند. چه بسا اینکه همین الانش هم اینترنت شما پهنای باندش بالاتر از 6 مگابیت باشه (به طور مثال من اینترنت 1 مگ دارم و روی 6 مگ بسته شده)نقل قول:
حالا با توجه به طرح جدید، شما با همون 50000 تومن میتونی اینترنت با پهنای باند مینیموم 6 مگابیت بگیری، با این تفاوقت که سقف دانلودت، برای سرور های داخلی و خارجی جدا هست، برای سرور های داخلی 20 گیگابایت سقف دانلود، و برای سرور های خارجی 10 گیگابایت، این نکته به کنار که حتی جمع این 2 کمتر از 30 گیگابایت هست، مصرفی که شما داری، حتی از سایت هایی که به نظر ایرانی میان، بیشتر از سرور های خارجی هست، حقیقت این هست که در سرور های داخلی محتوای به درد بخوری وجود نداره، و شما عملا فقط 10 گیگابایت حق مصرف واقعی دارید و بعد از اون سرعتتون رو به عمق جهنم میکشونند.
سایت هایی مثل youtube , twitch, سایت بازی ها، آپدیت هایی که انجام میدید، جست و جویی که در گوگل میکنید، و محتوایی خیلی از سایت های ایرانی که شما ازشون دانلود میکنید مبداش سرورهای خارجی هستند.
پس خیر. مافیای مخابرات سعی در سود به جیب زنی بیشتر داره، و شما خیالت راحت که اونها هیچوقت دلشون برای مردم نمیسوزه.
وقتی میگن 6 تا 20 مگ با حجم تقریبی اصلا 5 گیگ و بینهایتنقل قول:
حجم تموم بشه سرعت چقد میشه این.و شما به من بگو
همون 10 تا 30 کیلوبایت، شرکت با شرکت البته فرق میکنه و بعضی شرکتها ممکنه پله پله سرعت رو کم کنن، ولی اکثریت همین روند رو در پیش میگیرننقل قول:
خب این که خنده داره و گفتن کف سرعتت 6 هست و اگه این بود که همه شرکتها بدون ابلاقیه جدید داشتن این سرویسو سالها میدادن به مشتریها و نیاز به طرح و بوق و کرنا کردن نبودنقل قول:
مثل همین 256 با سرعت تشویقی که حالا هست و .....
تا جایی که من خوندم و دستم اومد قرار بود رو 6 مگ بمونه بعد از تموم شدن حجمت
شما بگو با عقل جور درمیاد ؟ چیزی که هستو بخوان براش دوباره تبصره بزارن
کف سرعت همون 6 هستش وگنه میزاشتن 256 کیلو تا 20 مگ مثل همین حالا شاتل - پارس آنلاین یا .....
این جریان تا همین الان هم تو خیلی شرکت ها وجود داشت،من خودم قبلا شاتل نامحدود داشتم، وقتی بحث مصرف منصفانه پیش کشیده میشه شرکتها به خودشون اجازه میدن در واقع پهنای باند رو بین کاربرای پر مصرف تقسیم کنند و نتیجش این میشه که پهنای باند از کف سرعتی که قول دادن هم کمتر میشه، خیلی کمتر، الان هم در واقع همون روند رو میخواستن پیاده سازی کنن، منتها یه جوری که در نهایت برای مصرف کننده گرون تر در بیاد. چرا که حجم تشویقی برای سرور های داخلی به درد جلوی سگ گذاشتن هم نمیخوره.نقل قول:
شما تو این خراب شده دنبال چیزی میگردی که با عقل جور در بیاد؟ باید با منافع دولت جور در بیاد تا یه طرحی تصویب بشه. چه منافع مالی، چه منافع امنیتی
مخابرات حجم زماندار 15 گیگ رو برداشته؟
یکی از مشکلات اینترنت مخابرات اینه که اگه حتی ازش حجم بخرید سرویس تون قطع و وصل میشه :n03: احتمالا اگه سرویس رو تغییر بدید یا تمدید کنید یه دور کل سرورها و شبکه شون رو ریست می کنن و شما هم باید مودم تون رو دو ساعت تو فریزر بزارید. چون سروراشون نمی کشه این همه رو پردازش کنه....:n09:
نکته جالب اینه که هر حجمی بعد از خرید اولیه/تمدید سرویس خریده میشه، میره توی ترافیک رزرو می شینه و بعداً یه گیگ یه گیگ میاره سر سفره و مصرف می کنه. یعنی چیزی توی ترافیک جاری تون قرار نیست بیاد که بخواد بگه بازی از اول و از دوباره چرتکه بندازه. یه حجمی دارید که در حال مصرفه و یه حجم رزرو(!!!) هم دارید که برنامه نویسای اکانتینگ مخابرات دوس داشتن بیشتر کد بزنن یه رکورد جدا براش تعریف کردن.
حالا خدا می دونه چه حکمتیه که باید شما رو یه بار بندازه بیرون، اونم وسط راه برگشت از صفحه پرداخت بانکی و لازم بشه یه بار دیگه به پورتالتون لاگین کنید تا مطمئن بشید خرید انجام شده و کنسلی نخورده. در حالی که آی اس پی های خصوصی و آدمیزاد، تو هوا شارژت می کنن و آب از آب تکون نمی خوره و خیلی راحت عدد حجم مونده ات هم میره بالا و همون موقع می بینی اعمال شده.
دیگه اینکه، دوستان شرکت پرتال نویس مخابرات زحمت کشیدن الان ترافیک ها رو به تفکیک گزارش می کنن. ولی به خاطر ضعیف بودن ریاضی این دوستان، حجم ها نمخونه و حتی عددهای منفی میاد تو گزارش:n04: البته اعتبار کسر شده رو درست نشون میده، ولی جمع و تفریقا ..... خونسردی خودتون رو حفظ کنید. مشکل از فرستنده است.
هر سری هم که صفحه لاگین پرتال (پنل کاربری) میاد یه سری بد و بیراه و فحش ناموسی می ده که شما شناسایی نشدید! خب آی کیو! معلومه که شناسایی نشدم، تازه اومدم لاگین کنم!!! این همه توی پنل ها جا هست که می تونی هشدارهای لازم رو بدی، حتما باید تر بزنی تو صفحه لاگین؟!
تو پنل لینک نظر سنجی گذاشته ولی چیزی برای نظر دادن نیست!
سرویس پایه رو مث آدم نمی تونه بده، بعد تو پرتالش سرویس رزرو پیش بینی کرده.
بعد شما که اومدید و کل سیم کشی محله رو به این بهانه عوض کردید و خط و شماره رو رو ترکوندید و بازار اینترنت ثابت رو هم واسه خودتون انحصاری کردید. سیگنال هم خوب شد. اوکی. اصلا تو خوبی... دیگه چرا اینقد قطع و وصل دارید؟!!! اگه اون موقع به سیم کشی هاتون توجه می کردید و این کیفیت سیگنال رو زمان اندیشه خدا بیامرز می داشتیم عمرا ماه تا ماه کانکشن مون دیس نمی شد. (همون موقع رکورد بالای 600 ساعت اتصال پیوسته داشتم) طبق مشکل گفته شده در بالا، احتمالا یه نفر حجم می خره اینا همه چیزو ریست می کنن و.... ما هم قطع و وصل می شیم:n10:
خب به اندازه کافی غر زدم، برید از هر جای دیگه که می تونید سرویس بگیرید فقط خصوصی باشه که به شما به چشم رعیت نگاه نکنه، مجبور باشه بهتون احترام بزاره و هی بخشنامه و آیین نامه نکوبه تو صورتتون و ....
چرا عصبانی میشی برادر! منم به خاطر همین قطع و وصلی های مسخره مجبور شدم ip static بخرم. تنها راه حل مشکلات پر کردن بیشتر جیب مخابرات هست. اینجوری وقتی 3 4 ثانیه ارتباط قطع میشه خیلی اتفاقی نمیوفته لینک دوباره برقرار میشه
خو اینکه نشد راه حل مهندس! فقط هزینه اس. چه از جیب چه از اعصاب و روان و زمان...نقل قول:
بعد همه اش 3-4 ثانیه؟ شکسته نفسی می فرمایید. برگشت اتصال کامل، بسته به شرایط بین 30 تا 60 ثانیه علافی داره.
چه استاتیک چه عادی، وقتی نت قطع میشه مودم کاری نداره آی پی عوض شده یا ثابته، جدول NAT اش رو چون نامعتبره ریست می کنه و همه کانکشن های جاری می پره و باید از نو ساخته بشن. ممکنه یوزرای وبگرد و سوشال باز چیزی متوجه نشن چون برنامه خودش دوباره وصل میشه و جدول هم دوباره ساخته میشه و فوقش یه سکته یه دقیقه ایه، ولی سشن های حرفه ای شبکه مثل remote desktop یا putty یا VNC یا کلاس مجازی، گیم ها، صفحه بانکها یا پنل کاربری درپیت مخابرات وقتی می پره باید دوباره لود کرد و وارد شد. این بارگزاری مجدد یه حجم بیخودی از ترافیک ات می خوره. تازه اگه اون سایت یا اپ به ورود تکراریت گیر امنیتی نده ...
حالا اون به درک، وسط یه کاری، یهو ول میشه و ممکن دیتای یه ملتی از دست بره یا سرویسی که داری روش کار می کنی به فنا بره، یا دیگه تا چند دقیقه راهت ندن یا داری واریز انجام می دی پول از حسابت کم بشه و بلاتکلیفی که صبر کنی برگردونن یا کسر شده و ... هزار دردسر.
پایداری ارتباط از نون شب واجب تره.
30 ثانیه رو نمیدونم از کجا اوردی اتصال pppoe همیشه زیر 4 ثانیه برقرار میشده. به محض اینکه کانکشن قطع میشه مودم دوباره تلاش میکنه تا ارتباط رو برقرار کنهنقل قول:
NAT هم ربطی به دیسکانکت شدن ارتباط بین مودم و isp نیست و به کانکشن بین مودم و سیستم وابسته است.
درسته که کانکشن های TCP ریست میشن ولی این مشکلم با یه تونل UDP به راحتی قابل حله. ارتباط UDP هم که قطع نمیشه فقط همون سه چهار ثانیه تا اتصال مجدد packet loss داریم که هر برنامه ای که با UDP کار میکنه براش چاره ای اندیشیده. مگر اینکه IP شما با اتصال مجدد عوض بشه که اونوقت مشکل پیش میاد.
من طرفداری مخابرات رو نمیکنم و کارشون خیلی احمقانه و غیر حرفه ایه. فقط خواستم به شما که سشن های "حرفه ای" استفاده میکنید و اپتایم براتون مهمه یه راهنمایی کرده باشم هرچند خودتون هم اینارو بلدید
مهندس!!!آخه شما از مخابرات چه انتظاراتیه دارین!!!!!!!!:n09::n09::n09::n09:چرا جمع نمی کنین از جای دیگه اینترنت نمی گیرین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
مهندس!!!آخه شما از مخابرات چه انتظاراتیه دارین!!!!!!!!:n09::n09::n09::n09:چرا جمع نمی کنین از جای دیگه اینترنت نمی گیرین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
سلام. دوستانی که از اندیشه سرویس 1 مگ حجمی دارن میشه خواهشا بگن سرعت دانلود با IDM رو چند هستش؟ ممنون
برای من تا دیروز سرعت تا 900 هم میرسید اما الان بیشتر از 650 نمیشه!
هر کاری میکنم درست نمیشه. پشتیبانی هم میگه مشکل از سمت ما نیست.
این هم وضع مودم:
SNR Margin: 124
Attenuation: 375
Attainable Rate: 6524
Rate (Kbps): 5882
درست گفتننقل قول:
سرعت کانکت فیزیکال مودم شما اومده پایین
Rate (Kbps): 5882
الان اگه خطتتون stable بمونه با هدر پکت ها میتونی ۷۳۰ کیلو بگیرین
اگه میخواین مثل ۹۰۰ کیلوبایت دانلود کنید باید سرعت اتصال خطتتون حداقل ۷۲۰۰ کیلو بیت(با هدر ها ۷۵۰۰) باشه
باید اتصالات فیزیکی رو چک کنید
نویز خظتتون زیاد شده سرعت کانکتتون اومده پایین
ممنون از توضیح شمانقل قول:
اتصالات فیزیکی رو چک کردم مشکلی ندارن. همین الان که این متن رو مینویسم بعد از یک بار خاموش روشن کردن مودم سرعت رسیده به 850 و Attainable Rate هم رسیده به 8056 !
قبلا هم وقتی سرعتم کم میشد با خاموش روشن کردن مودم سریع سرعتم درست میشد اما این بار دو روز طول کشید تا مثل قبل بشه! نمیدونم مشکل از کجاست؟ گیج شدم
خواهشا اگه کسی سرویس 1 مگ حجمی اندیشه رو داره سرعت دانلودش با IDM رو بگه. خیلی مهمه برام . ممنون
راستی من تا ماه قبل سرویس 256 نامحدود (20 گیگ تضمینی) اندیشه رو میگرفتم تا 25 گیگ سرعت تشویقی بود بعد استاندارد میشد اما خوبیش این بود که از بعضی سایتهای داخلی که سرورشون تو ایران بود میتونستم با همون سرعت بالا دانلود کنم! واقعا عالی بود هر ماه هارد کم میاورم برای دانلود! اما الان چند هفته ای میشه که این قابلیت حذف شده و مجبور شدم سرویس حجمی بگیرم. این حجمی هم پدر آدم رو در میاره لامصب
دوستان. اندیشه روی پیش شماره 4444 013 سرویس نمیده ؟
register.askiran.comنقل قول:
اگه شماره رو تایید کرد یعنی سرویس دارند اونجا
ممنون.نقل قول:
رو خط فعلی پارس آنلاین هست. به نظرتون جمعش کنم از اندیشه بگیرم ؟ نظرتون چیه ؟