باز این c4 ویز ویز کرده :دی
میدونم راجع به داشبورد و ۹۵۰۴ هست ولی یه توضیحی بدین :دینقل قول:
logs done of dash upgrade using slim 9504,more soon!
باز این c4 ویز ویز کرده :دی
میدونم راجع به داشبورد و ۹۵۰۴ هست ولی یه توضیحی بدین :دینقل قول:
logs done of dash upgrade using slim 9504,more soon!
ببینید دوست من شما اول باید مطمعن بشید که کنسول آکه!نقل قول:
اگه آک باشه که خوب قطعا درایوش عوض نشده! شما دو راهی که قبلا خدمتتون گفتم رو امتحان کنید + روش زیر که کاملا شکتون بر طرف بشه :
این برچسب پشت دستگاه هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببنید LOT No اون کنسول با کدوم یکی از حالت های زیر صدق میکنه :
- 1114X All 0401
- 11XXX All 0225
- 104XX Mix of 9504 and 0225. Mostly 0225. High Probability that a 9504 is a mislabeled 0225
- 103XX Mix of 9504 and 0225 - mostly 9504
- 102XX All 9504
- 101XX All 9504
- 104X All 9504
خب دیگه دوستان :دی
قرار شد من مشخصات دستگاه رو به اون دوستمون تو خارج بدیم تا یه تحقیق بکنه :46:
1.برای اسلیم چه مشخصاتی رو بدم؟چی بدم بهتره ؟
2.اگه این قضیه ی 360 کی و اپدیت جدیدش برای اسلیم واقعیت داشته باشه فک کنم بیشتر به این 360 کی رو بیارم تا حک ،حالا واقعا این قضیه ی اپدیتش صحت داره؟اگه نداشت چی؟(چون اگه داشته باشه نوع درایو برام تو خارج مهمه اما اگه نداشته باشه دیگه :41:)
3.الان بیشتر درایو های اونجا چیه؟
4.تاریخ دستگاه چقدر مهمه ؟
سوالمام یه جوری بود میدونم:دی تا سوالات بعدی:دی
دوستان هر چه زودتر جواب بدین ممنون میشت چون باید تا شب اطلاعت رو ایمیل کنم :46:
1:بگین مشکی باشه!!:31: خوب معلومه دیگه! یا 4 گیگ یا 250 گیگ!:31:نقل قول:
2:الان هر اظهار نظری در مورد آینده ه ک اسلیم اشتباهه! فعلا فرمور ه کش عرضه نشده اونوقت شما دونبال تجهیزات ه کش هستین!!:31:
3:یا Hitachi هست یا Liteon با فرمور 0225 و مقداریهم 0401 !
4:برای چه موردی؟ اگه جنس و کیفیت کنسول منظورتون هست که باید گفت اصلا تاریخ مهم نیست اما اگه منظورتون در مورد نوع درایو هست که میتونید از راهنمایی صفحه قبل استفاده کنید.
بسیار مفهومی!!:31: منو یاد کنکور انداخت!!:31:نقل قول:
سوالمام یه جوری بود میدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا سوالات بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:من منظروم از تاریخ و سریال و .... بودنقل قول:
مشکی باشه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب معلومه دیگه! یا 4 گیگ یا 250 گیگ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون من منظورم حک اسلیم نبود :دی بلکه 360key بود که آیا اومدم آپدیت جدید برای اسلیم روی 360 کی حتمی هست یا نه؟
یه چن تایی سوال اومد تو ذهنم:دی
1.اگه درایو هیتاچی باشه ،بعضی میگن به درد نمیخوره (لطفا اینو از دو نظر حک و کیفیت خود درایو توضیح بدین)
2.با این روش (روش اول یعنی از طریق lot no و sn ) تشخیص درایو از روی جعبه ی کنسول حتمیه؟:13:در جایه خالی:دی(بازی سنتر:دی) در اینجا یاکد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=32427
3.قضیه ی رجین پال و اون یکیش چیه؟:دینقل قول:
ببنید LOT No اون کنسول با کدوم یکی از حالت های زیر صدق میکنه :
- 1114X All 0401
- 11XXX All 0225
- 104XX Mix of 9504 and 0225. Mostly 0225. High Probability that a 9504 is a mislabeled 0225
- 103XX Mix of 9504 and 0225 - mostly 9504
- 102XX All 9504
- 101XX All 9504
- 104X All 9504
تا بعد :دی
برای آک بودن فقط یک راه دارید ، کاور رو بر دارید و ببینید که هلوگرام سر جاشه و سالمه یا نه .نقل قول:
میلاد دخیلتم :دی کودوم هولوگرام ؟ :دی عکس بزار
ناصر حجازی هم مرد :(
ببین داوود هیتاچی دیگه ۰۲۲۵ و ۹۵۰۴ و ۰۴۰۱ نداره !!! بحثش جداست !
بعدم تو خارج ۰۲۲۵ هم فکر نکنم پیدا بشه همش ۰۴۰۱ باید باشه به خاطر فروش روزانه اونا !
بازم خرید از خارج بسته به آینده ۳۶۰کی هست !
حسام من میدونم هیتاچی بحثش جدا اما میخوام بدونم که درایوش به درد نخوره ؟اگه اره از چه لحاظ؟):20:نقل قول:
اره اگه 360 کی اپدیت جدیدش نیاد که :41::45::37:
فیس پلیت رو در بیار معلومه .نقل قول:
ناصر حجازی هم زندست ، تکذیب شد من هم زنگ زدم به پسر خالش (یکی از دوستهای نزدیکمونه) - هنوز زندست مثل اینکه چشم هاش رو هم باز کرده ولی دکتر ها قطع امید کردند ازش .
این جور که خود C4eva گفته قراره دو ورژن کیت رو برای ه ک کنسول توسط کاربرا به زودی عرضه کنه! حالا باید ببنیم نتیجه چی میشه!نقل قول:
1:والا من در این مورد چیزی نشنیدم! اما بعیده که کیفت هیتاچی خوب نباشه! ولی از نظر ه ک قضیه فرق میکنه! شما فعلا یا درایو Liteon با فرمور 9504 بخرین یا 0225 !
2: گفتم که هر سه راه رو امتحان کنید! اون روش توی فروم Xecuter گفته شده و خوب قطعا میشه روش حساب کرد.
3: یه نوع فقل منطقه ای هست که خوب پال مربوط میشه به منطقه اروپا و خاور میانه که چون ما در خاور میانه هستیم بهتره کنسولی هم که میخرید ریجنش پال باشه تا در بعضی بازی ها که قفل منطقه ای دارن به مشکل بر نخورین.
این فییس میلیس کجاست ؟ :دی
زیر سیکل بگو :دی
خب چون ما نمیخوایم جعبه ی کنسول رو وا کنیم تا اگه مثلا 9504 یا 0225 نبود پسش بدیم میتونیم به همون روش از روی جعبه کفایت کنیم؟ :13::46:نقل قول:
بعد کینکت از این قفل منطقه ای نداره؟:10:
خود کینکت نداره ، ولی بازیهاش داره .نقل قول:
البته الان دیگه همه از دم Region Free هستند .
این داستان منطقه ای کردن بازی ها در حقیقت یک جور مبارزه با کپی مجصولات بود که الان دیگه با وجود اینترنت خداد مگ بر ثانیه فایده نداره .
بله اگه جعبش مال خودش باشه مشکلی نداره.نقل قول:
نقل قول:
ميلاد چي شد اين ؟؟ :31:
كجاس هلوگرم :31:
اينترنت خداد مگ بر ثانيه :31::31:
هلوگرام جلوشه دیگه ، فیس پلیت رو بکنی معلومه .نقل قول:
عکسهایی که توی نت هست همه بدون هلوگرامه ، منم هلوگرامشو کندم .
اين فيس پليت كجاشه ؟؟؟!!!!؟!!؟!؟؟!!؟!؟؟!؟!؟!!!!!؟!؟؟! ؟!؟؟؟!!؟!!؟؟!؟؟!!؟؟؟؟نقل قول:
جلوي كنسول يا جعبه ؟؟
همون جلوش ، شما اسلیم داری .نقل قول:
من مال اسلیم رو نمیدونم چه طوری باز میشه ولی مال قدیمی ها رو همین طوری میگیری میکشی در میاد :31:
دو ساعته شما داری میگی هولوگرام :دی اونم میگه کو؟:دی بابا این اسلیم داره:27::31:نقل قول:
شما برای اینکه متوجه بشین که دستگاه باز شده یا نه همونطور که میلاد گفت میتونید از برچسب گارانتی کنسول متوجه بشین!نقل قول:
یعنی برچسبی که در پشت کنسول موجوده!
به عکس زیر توجه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای باز کردن قاب حتما باید لیبل جدا بشه.
اینجا هم میتونید مراحل باز شدن قاب رو مشاهده کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=450461
نه مبلاد جون مال سری اسلیم فرق فوکوله!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فیس پلیت اسلیم اخرین قسمت در جدا سازی قاب هست.
سلام
این 0225 حک بشه،قیمتها میره بالا یا میاد پایین بنظرتون؟؟
تا کی میاد پایین قیمتها
اصلا یه روز برسه تمام مدلهای 360 حک بشن.اون موقع قیمتها میره بالا؟
قیمت 0225 می ره رو 500 به بالا و کنسول های fat هم قیمتشون می یاد پاییننقل قول:
اميد اگه حك بشه و بعد مايكرو يه درايو جديد بده بيرون دوباره مساله ي ٩٥٠٤ تكرار ميشه ! ( الانشم يه هفته اي ٦٠-٧٠ تومن ميره رو ٠٢٢٥ ) وقتي ٠٤٠١ هم وارد بازار بشه ديگه اوضاع ٣٦٠ خيلي خراب ميشه !!!!!
كسي بخواد بخره الان بايد بخره ! به اميده ارزوني نباشه !
فهميدم شهاب دمت ماگما :31:
اين شبيه هلوگرام نبود البته ! برچسب بود :31:
یه آمار جالب !
الان رفتم فروشگاه بازی میثم بعد توی سبد خرید همه بازییای قدیمی و تووپ و اونایی که معروف بودن و تا حالا بازی نکردم +بازی های جدیدی که دیدم خوب بودن رو انتخاب کردم + بازیای خوب کینکت ! نتیجه :
۳۸مورد
قیمت : ۹۲,۰۰۰تومان (بدون هزینه پست )
:دی :دی :دی :دی :دی
حالا همرو یه جا با هم بخرم یا نه دونه دونه بخرم ؟ :دی ( بالاخره این ۱۰۰ تومنه باید بره دیگه چه یهو چه کم کم :دی )
Red Dead Redemption
Gears of War 2
Resident Evil 5
Call Of Duty : ModernWarfare2
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty
FIFA 11
Call of Juarez: Bound in Blood
Forza MotoSport 3
Assasin's Creed II
Assasin's Creed : BrotherHood
Metro 2033
Alan Wake
Prince Of Persia The Forgotten Sand
Just Cause 2
UFC 2010
SplinterCell : Convection
Halo Reach
EA Sports : MMA
Smackdown vs Raw 2011
Medal Of Honor
Call Of Duty : BlackOps
Dead Space 2
L.A.NOIRE
VIRTUA TENNIS4
Crysis 2
Fight Night Champion
Test Drive Unlimited 2
Shift2 Unleashed
WWE.All.Stars
Warriors Legends of Troy
Mortal Kombat
Portal 2
Operation Flashpoint: Red River
Kinect Adventures
Kinect JoyRide
Fighter Uncaged
Michael Jackson The Experience
۹۲,۰۰۰تومان
:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی
نقل قول::31:............. موفق باشی !نقل قول:
بچه ها خرداد هم دیگه اومد !!
برام دعا کنید تا همه ی امتحانام رو نمره خوب بيارم ...
دعـــــا کــــنـــــیــــد
حسام:18: بابا این کارو نکن آخه الان تو میرسی مثلا gears of war 1&2 رو با هم تموم کنی ؟:27::18:الان L.A.NOIRE هفت تومن و خورده ای بود ،اگه تو دو روز بعد بخری میتونی تو همین دو روزیکه با این قیمت گرفتی تمومش کنی؟:27: یا نه؟ میره یک ماه ؟اگه بره خوب قیمتش از 7 تومن لا اقل میرسه به 4 یا 3 تومن:27::10:نقل قول:
من که اگه بگیرم Assasin's Creed سری اول تا اخر رو بازی می کنم و به همین ترتیب:10:
gears of war2 رو بدون اینکه سری اولشو بازی کنی چی میفهمی داستان چیه؟:27:
بعدش مگه تو نمیخواستی هارد بگیری؟:31:
A.N.A.p اسمت چی بود ؟:دی من کنسولم خامه اینا بره بعد امتحاناس :دی
هارد رو بیخی شدم :دی ولی خب تو فروشگاه میثم خیلی از بازیا نبودن :دی از جمله گیرز 1 :دی
طبق تجربه های قبلی توی این زمان از سال باید قیمت ها کاهش پیدا کنه!! که خوب هنوز شاهد هیچ اتفاق خاصی نیستیم!نقل قول:
کلا پیش بینی این که قیمت ها چه موقع کم میشه واقعا سخته چون آدم هیچ جوره از کاره این فروشنده ها سر در نمیاره! اما فعلا میشه گفت اگه سری هایی که هنوز ه ک نشدن اگه ه ک بشن ممکنه قیمت ها افزایش پیدا کنه!
این بازی ها یه سریشون اصلا ارزش خرید به نظر من ندارن!نقل قول:
کمی صبر کنین به جای یه سری از بازی ها که اگه خواستین بگم کدوماش بازی های جدید رو بخرین!
بعدش هم شما این بازی هارو کی میرسین انجام بدین!!؟:31:
اسمش علی هست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به هول قوه ی الهی میشینیم انجام میدیم همرو :دی شیفتی :دی 10 ساعت من 10 ساعت رفیقم 4 ساعاتم 3 تایی میخوابیم :دی
حالا بعد از امتحانا که شروع میکنم به خرید چند تا لیست میگیرم هفته ای 4 تا بازی :دی
شانس ما E3 هم کلی بازی جدید معرفی میشه :دی من اول این قدیمیا رو بازی میکنم:دی بعد جدیدا :دی
شهاب جون قربون دستت اونایی که چرته حذف کن:دی ( من به UFCو Free Fighting علاقه خاصی دارم:دی )
ماشالله :27::31:فک کنم 13 ماه رو شما لازم دارین:31::27:نقل قول:
در ضمن یه کاری کن که رفیقت فک نکنه که داره تو رو چیز میکنه :دی مثلا هزینه ی دسته و بازی هارو نصف کن :دی
ارزونترین جا واسه خرید بازیهای xbox کجا هست؟
بهد اگه بازی رو تو هارد کپی کنیم اگه کیفیت دی وی دی خوب نباشه مشکلی ایجاد نمیکنه واسه درایو؟
اینا به نظر من ارزش خریدن ندارن :نقل قول:
Metro 2033
Test Drive Unlimited 2
Operation Flashpoint: Red River
Warriors Legends of Troy
اگه بازی روی هارد ریخته بشه کاملا از روی هارد اجرا میشه و درایو هیچ گونه فعالیتی نمیکنه! تنها فعالیت درایو در این حالت زمانی هست که شما میخواین بازی رو اجرا کنید که در این حالت درایو برای اینکه بازی رو چک کنه یه لحظه (شاید در حد چند ثانیه) فعالیت میکنه و بعد در طول مدت اجرای بازی ، بازی کاملا از روی هارد اجرا میشه.نقل قول:
شهاب چرا این دوتارو گفتی ارزش ندارن:Metro 2033
مترو 2033 که واقعا قشنگ بود
دشمن هاش واقعا مسخره بود !نقل قول:
مترو 2033 که واقعا قشنگ بود
فقط به نظر من گرافیک خوبی داشت !
خوب پوریا که یکی از دلایلش رو گفت!:31:نقل قول:
اما دلیل دیگرش از نظر من روند مسخره بازی بود! یعنی بازی هدف خاصی رو دنبال نمیکرد!
مورد بعدی گیم پلیش هست. شما یه دفعه 20 تا میریزن رو سرتون ولی خوب مهمات ندارین! یعنی هر چقدر هم صرفه جویی کنید مهماتتون کم میاد و باید بی خودی فرار کنید و بعد با خورد کردن اعصاب خودتون این دشمنارو یه جور خلاصشون کنید!:31:
اگه با این کار قصد سخت کردن بازی رو دارن که خوب باید بگم پس شیوه 10 سال پیش بازی ها رو پی گرفتن ! چون ما الان چیزی به نام هوش مصنوعی قدرتمند داریم که جوری بازی رو سخت میکنه که شما احساس خستگی و زدگی که از بازی نمیکنین هیچ تازه بازی اوج هیجان میشه! اگر هم قصد دیگه ای ازین کار داشتن باید بگم که واقعا گند زدن!:31:
کلا خیلی بازیش رو اعصابه!
ولی گرافیکش در زمان خودش به نظر من محشر بود....منم این بازی رو فقط برای 1000 تایی کردنش کردم،چون اون موقع به گیمر اسکور نیاز داشتیم عجیب:دینقل قول:
حسام جان،داداش Oblivion که فوق العادست تو لیستت نبود،ولی مثلا بازی مثل Legends of Troy بود....یکمی چیز باش:دی کلاس داشته باش دادا:دی این بازیو تو لایو ببینه کسی داری آفلاین بازی میکنیش،برات اسم در میارن:دی
من كمي ناشييم شما ببخش :31:
اسمشو ديدم گفتم تروي ه خوبه لابد ، نگو كه اي واي دست بر قضا .... ::31:31
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
من كمي ناشييم شما ببخش :31:
اسمشو ديدم گفتم تروي ه خوبه لابد ، نگو كه اي واي دست بر قضا .... ::31:31
سلام دوستان عزیز منم از اینکه به جمع دوستانه شما پیوستم خوشحالم
3 تا سوال دارم :
1 - فن خنک کننده اسلیم چنده و از کجا باید بگیرم ؟
2 - هارد 250 چنده ؟
3 - چیپ 0225 وقتی که فریمورش عرضه بشه کی به ایران میاد و از کجا باید بگیرم من کرج زندگی می کنم برام مقدور نیست تهران برم و یا کنسول رو بفرستم ؟ ( بعلت دانشگاه )
salamنقل قول:
ما هم خوشحالیم
1-فن به دردت نمیخوره چون اسلیم ها زیاد داغ نمیکنن
2-120 تومن
3-کی معلوم نیست ولی همونایی که حک میکنن دارن(کجاشو دقیق نمیدونم)