رونالدينيو:باور کنيد که مذاكرهاي با ميلان نداشته ام
رونالدينيو، ستاره برزيلي بارسلونا شايعات مطبوعات مادريد در خصوص مذاكره وي با مقامات ميلان را بار ديگر به شدت تكذيب كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بازيكن سال جهان در دو سال اخير در اين خصوص عنوان داشت: "اين ها همه نقشههاي مطبوعات است. من از حضور در بارسلونا خوشحال و راضيام و مذاكرهاي با ميلاني ها نداشتهام."
در خصوص تمديد قراردادم با نيوكمپ نيز بايد بگويم، از وضعيتم راضي هستم و همه چيز را در خصوص تمديد به برادرم روبرتو كه مدير برنامههايم است، واگذار کرده ام."
براي جذب لوكاس ليوااينتر وارد گردونه رقابت شد
اتلتيكو مادريد در جريان جذب لوكاس ليوا، هافبك گرميو برزيل با رقابت شديدي از سوي اينترميلان مواجه شده است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مدير برنامههاي اين مهره جوان طي روزهاي اخير خبر از تمايل سران ويسنته كالدرون براي مهر و موم كردن قرارداد طي هفته جاري دادهاند.
در اين ميان، اينتري ها هم به اين انديشه افتاده اند كه ليوا را به مهآتزا دعوت كنند و سران نراتزوري معتقدند كه او جزو بهترين هافبكهاي آمريكاي جنوبي است و ميتواند براي باشگاه موفقيت هاي زيادي را رقم بزند.
دونگا:باخت اسپانيا مقابل سوئد دور از انتظار نبود
کارلوس دونگا سرمربي تيم ملي فوتبال برزيل معتقد است شكست اخير تيم ملي فوتبال اسپانيا برابر سوئد چندان هم دور از انتظار نبوده است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ سرمربي تيم ملي برزيل در مصاحبهاي ضمن اعلام مطلب فوق تاكيد كرد: "تيم ملي اسپانيا هيچ شانسي در رقابتهاي مقدماتي يورو 2008 ندارد و نتيجه ديدار شنبه گذشته اين تيم برابر سوئد براي من به هيچ وجه ناگهاني نبود.
اگر به نتايج به دست آمده توسط تيم ملي اسپانيا در چهار جام جهاني اخير دقت كنيد، متوجه خواهيد شد که گفتههاي من در خصوص اين تيم كاملاً صحت دارد.
تنها چيزي كه موجب تعجب من شده عدم راهيابي سوئد به مراحل بهتر در جامهاي جهاني گذشته است. سوئد تيم خوبي است و شايستگيهاي زيادي دارد."
دل پيهرو:ثابت كرديم ايتاليا تيم قدرتمندي است
الساندرو دل پيه رو كاپيتان ملي پوش يوونتوس ابراز اميدواري كرد تا پس از پيروزي اخير ايتاليا برابر اوكراين منتقدين دست از حملات خود عليه تيم ملي كشورش بردارند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ دل پيه رو که نخستين بار پس از رقابت هاي جام جهاني 2006 براي تيم ملي ايتاليا به ميدان رفته بود در اين خصوص اظهار داشت: "با كسب پيروزي 2 بر صفر برابر اوكراين ثابت كرديم، ايتاليا تيم ممتاز و قدرتمندي است.
ما در اين مسابقه با ارائه يك بازي زيبا از دادن فرصتهاي گلزني به تيم حريف ممانعت به عمل آورديم.
مطمئناً اين نتيجه ميدان رقابت را براي راهيابي تيم ملي ايتاليا به مسابقات يورو 2008 باز خواهد گذاشت."