خوب وقتی نصب بشه که دیگه تو مای کامپیوتر نمی یاردش. شما ببین که تو قسمت پرینتر online هست یا نه
Printable View
خوب وقتی نصب بشه که دیگه تو مای کامپیوتر نمی یاردش. شما ببین که تو قسمت پرینتر online هست یا نه
نقل قول:می خواستم پست را ویرایش کنم که جواب دادیننقل قول:
ببینید روی سیستم خودم از قبل نصب بودش، الان تست کردم پرینت هم می گیره! اما مشکل اینجاست که وقتی روی سیستم دیگه خواستم پرینتر رو وصل کنم اون صفحه که می یاد و درایور پرینتر رو خودکار نصب می کنه نمی یادش!
(توی سیستم الآن که که برنامش وصل هست وقتی پرینتر رو به سیستم میزنم با اینکه پرینت می کنه اما اون پیغامی که همیشه می داد که یه وسیله جدید به سیستم شما وصل شده رو نمی ده)
ویرایش! آقا سوتی شده :دی نگو توی سیستم دوم هم از قبل نصب بوده! الآن توی سیستم سومی تست کردم اون صفحه نصب درایور می یاد :n26:
تو کامپیوتر که ارور نمیده ولی پرینت نمیگیره ، دو تا کلید رو دستگاه هست که یکیش واسه پاور هست و سبز هست یکی نمیدونم چیه و نارنجی :|نقل قول:
قسمت اتصالات فلزی کارتریج رو با پنبه آغشته به الکل پاک کنید.نقل قول:
ببینید کارتریج دست جا خورده؟
ممکنه سوخته باشه.
چقدر داخل آب گذاشتید؟ (یعنی تا کجا رفت تو آب؟)
ممنونم
دوست عزیزنقل قول:
کارتریج ها نو بودن ، تو آب هم نزاشتم فقط طبق اون آموزشی که بهم داده بودید انجام دادم اما به جای اون ماده مایعی که قرار بود واسه باز کردن مجرای جوهر استفاده بشه من آب ریختم تو سرنگ و تو اون میله های مکنده جوهر !! روش این کار هم فرستادن آب بود و دوباره کشیدنش با سرنگ که بعد از چند بار انجام دادن رنگ آب تغییر می کرد و به نظرم راهش باز شده بود - بعدش کارتریج ها رو جا زدم و پرینت گرفتم که گرفت ولی کمرنگ بود و خط های زرد داشت دوباره این کارو کردم تا قشنگ تر باز بشه که دیگه نشد و الان روشنش که می کنم کنار کلید پاور کلیدی که داره نگهش میداری تا اون قسمتی که کارتریج ها جا میخوره بیاد وسط که درش باز شه و اینا ، اون یه چراغ زرد داره که روشن میشه و پرینت هم که میدم اتفاقی نمی افته :n29:
دوست عزیز احتمال قوی کارتریج های شما اصلی و غیر قابل شارژ هستن. این نوع کارتریج ها یه شمارنده دارن که بعد از مدتی که پر میشن، دیگه امکان استفاده نیست و باید یا چیپ کارتریج رو عوض کنید و یا کارتریج قابل شارژ تهیه کنید.نقل قول:
با سلام خدمت شما دوستان.مدتی نبودم شرمندم.
میخوام یه پرینتر خوب با قابلیت تانکی شدن بگیرم.
قیمتش هم حدود 300 هزار باشه.
لطفا کمک کنید.
با تشکر
با سلام.
دوستان من پرینتر 1005 hp دارم.تازه شارژ کردم.الان text رو خیلی خوب میزنه ولی وقتی عکس چاپ میکنم تو قسمت های تیره نوارهای افقی سفید با فاصله های منظم میوفته.علتش چیه؟
از تونر مطمعنم.
اینو هم بگم همه قطعات کاتریج رو با اب شستم و کامل خشک کردم!
آخه مسئله اینه که تازه این کارتریج ها رو خریداری کردم و گزاشتم تو دستگاه که میبینم دستگاه اینجوریه :n03:نقل قول:
درود بر همه اساتید
یک پرینتر M1120 دارم از سمت راست 5 میل متر همه تصویر را به طرف چپ میکشه و از پایین صفحه 1.4 میل رو نمی زنه
از اول اینطوری نبوده ؟!!؟ حالا از منوی سرویس تنظیماتش دیفالت شده ولی چیزی تغییر نکرده
اگه کسی اطلاعی داره به من بگه باید چه کارش کنم