نقل قول:
4K چهار برابر Full HD پیکسل داره و تازه وقتی نصف بشه رزولوشنش از 3840 × 2160 تبدیل میشه به 3840 × 1080 یعنی بازم 4.2 مگاپیکسل.
الان سونی، پاناسونیک، ال جی ، ویزیوو و ... 3بعدی پسیو میزنن، انحصاری ال جی نیستش دیگه.
Printable View
نقل قول:
4K چهار برابر Full HD پیکسل داره و تازه وقتی نصف بشه رزولوشنش از 3840 × 2160 تبدیل میشه به 3840 × 1080 یعنی بازم 4.2 مگاپیکسل.
الان سونی، پاناسونیک، ال جی ، ویزیوو و ... 3بعدی پسیو میزنن، انحصاری ال جی نیستش دیگه.
تنها دوشرکت موثر در این زمینه بودند یکی viZio و یکی ال جی .ایا شرکتهایی مثل سونی یا پانا و حتی سام از این مقوله پشتیبانی میکردند؟نه چون نیاز به پنلی بود که بتونه تصویری بدون ایراد و با کیفیت بالا مثل active 3d نمایش بده و در ضمن مشکلات اونو از بین ببره تلفیق pasive 3d و پنلهای 4k از پس این مشکل برمیادنقل قول:
بله به قول شما الان دیگه تمام شرکتها متفق شدن که از حمایت active3d دست بردارند و از سیستم کار امدتر و همه گیرتری استفاده کنند
اطلاع دارید که ساخت فیلم با دوربینهای imax اینقدر هزینه سنگین و سختی کار داره که برای ساخت فیلمی مثل بتمن فقط دقایقی از فیلم به این شیوه فیلمبرداری میشه و بالای تیزر تبلیغاتی عنوان imax برای مهم جلوه دادن فیلم به کار میره حالا تصور کنید کی و چطور میشه صنعت فیلمسازی بیاد با دوربینهایی با این حجم رو برای فیلمسازی به کار بگیره البته الان هابیت به این شیوه فیلمبرداری شده که اون هم محدود به صحنه هایی از فیلم هست
در واقع تصویر ایجاد شده برای نمایش همون تلفیق دو تصویر 1080p هست که روی هم 2160 پیکسل رو تشکیل میده .تا رسیدن به جایی که بشه از تمام قابلیتهای این نوع پنلها استفاده کرد راه زیادی مونده
در ضمن توان ما برای خرید یک تلویزیون پانا vt50 اونقدر کمه که رسیدن به تلویزیونهای 4k رو به خوابی اشفته تبدیل میکنه فعلا که اینچی 1 میلیون باید پول بدید تا همچین تلویزیونی داشته باشید در سرزمین زیبای ایران زمین که برای خریدار بسیار بسیار ارزش قایل میشن به محض ورود تلویزیون xbr-84x900 سونی هم تبلت مخصوص هم 10 تا فیلمی که به 4k رتقا پیدا کرده و هم پلیر مخصوصش از داخل کارتن برداشته میشه .
دوستارتون
اینم عکس های پاناسونیک ST50 خودم که قول داده بودم بگیرم...شرمنده دیر شد..... سایز هم 42 هست :n12::n12::n12::11: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش این st50 ر. از کجا و چند خریدی ؟؟
بقیه سایزاشم قیمت داری ؟؟
مبارکت باشه
--------------------
ویرایش : اااا راست میگید مثله اینکه ایشون لندن هستن ...
فکر میکنم دوستمون تو این خراب شده زندگی نمی کنن !!نقل قول:
دوست عزیزمون در لندن زندگی میکنن به سلامتینقل قول:
:n28::n28::n28::n28:
ممنون از جوابتنقل قول:
1- دلیل خرید 42 به خاطر خونه های مستاجری امروزیه که ممکنه تو سایز بزرگ مشکل به وجود بیاد
2- دلیل خرید پانا اینه که به نظرم نسبت به تلویزون های دیگه واقعا کیفیت تصویر و هرتز خیلی خوبی داره و تو تصویر های پرسرعت کم نمیاره
3- پلاسما های برند های دیگه انگار تصویرشون خیلی سفید هستن ...
4- با این بحث هایی که خوندم واقعا مردد شدم پلاسما 42st30 پانا بخرم یا برم سراغ سونی، از سامسونگ اصلا دل خوشی ندارم چون هرچی از این مارک خریدم همیشه زود خراب شده حتی TV CRT
همون طور که عرض کردم st30 مشکلات سرعت رو به خوبی نشون میده و زود شما رو دل چرکین میکنه اصلا فکر این رو هم نکنید که بخواید اونو به کامپیوتر وصل کنید و به عنوان مونیتور ازش استفاده کنیدنقل قول:
اگر بخواید از فضای کمی استفاده کنید براکت تهیه کنید اگرم میز دارید که دیگه 2-3 اینچ بالا پایین جای زیادی نمیگیره
من اخرین مدل سام d-8880 رو داشتم مفت نمیارزید از نشت نور در صحنه های تاریک گرفته تا رنگهای غیر واقعی. بنده هم توصیه نمیکنم.
سونی به نظرم خوبه.
اگر فکر دیدن تصاویر 3d رو دارید فکر خرید ال جی باشید چون محدودیتی برای دیدن تصاویر به خاطر ips بودن پنلهاش نداره و با هزینه پایین همه خانواده میتونن از تصاویر 3d لذت ببرن
ولی اگر تصاویر 2d براتون مهمه سونی رو در نظر داشته باشید
ارزو میکنم بهترینها رو تهیه کنید و ازش لذت ببرید:n16:
کسی دیگه نظری نداره؟؟نقل قول:
کسانی که پاناسونیک پلاسما داشتن نظر بدن ممنون میشم
من برای TV و سینما خانگی حدودا 3.5 گذاشتم کنار با این قیمت TV و سینما خانگی سونی چی میشه خرید؟؟نقل قول:
ضمنا احتمال استفاده به عنوان مانیتور خیلی کمه ، فکر نکنم به کارم بیاد.نقل قول:
مخافم چون من اصلا همچین چیزی حس نمی کنم اتفاقا تصویر کاملا نرم و روون هستش.هم تو Game و هم Movie.نقل قول:
ولی من در مورد خریدش با این شرایطی که در مورد خرابی ها به وجود اومده توصیه نمی کنم البته بیشتر خرابی ها مال سری VT بوده ولی سری ST هم با آمار کمی پایین تر نسبت به VT خرابی داشته.
این دوستمون چون می خواد واسه جهیزیه بخره بهتره اصلا سمت پاناسونیک های امسال نیاد چون اگه خدای نکرده دو روز دیگه به مشکل برد بخوره واقعا هم ضد حال واسه خودشه و هم اطرافیان میخوان سرزنشش کنن.