ممنون، ولی دیر گفتی ، چون من پریشب ثبت نام کردم و پولشم اینترنتی پرداخت کردم.نقل قول:
اما یه زرنگی کردم! یکماهه گرفتم;)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Printable View
ممنون، ولی دیر گفتی ، چون من پریشب ثبت نام کردم و پولشم اینترنتی پرداخت کردم.نقل قول:
اما یه زرنگی کردم! یکماهه گرفتم;)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
شما چه سرویسی داری؟نقل قول:
فکر می کنین رکورد بهترین adsl تاپیک و کسی از من می تونه بگیره :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنی میتونی رکورد سرعت دانلود شبانه رو از من بگیری؟؟؟؟؟؟ :n05::n05:نقل قول:
قزوین جون تا اون جایی که من یادم می آد تا الان هیچ رکوردی تو نداشتی :n19::n19::n19:شبانه من از تو بیشتره اما فشفشه هست دانلود شبانه می خوام چیکار :n19:نقل قول:
دوست عزیز من های وب را توی 4تا از مناطق اهواز تست کردم ولی همه جا داغون بودهنقل قول:
منم از مبین نت اومدم های وب البته 5ماه پیش و هفته پیش با چن تا از بچه ها درخواست تخلیه دادم رفت(های وب)
ولی با این اوضاع پوکیدش از مبین نت بهتره
شما کدوم منطقه اهوازی هستی؟؟؟؟؟/
همشهری شما دیروز سوال کردی امروز میگی دیر شده چون پریشب ثبت نام کردم عجبه:n13::n04:نقل قول:
:n08::n24:نقل قول:
دوستان من با 9 مگ پارس انلاین مشکل نویز داره خطم
میخواستم بدونم های وب چطوره کیفیتش ؟ چون اگه مشکل نویزم حل نشه تغییر شرکت میدم و های وب 8 مگ یکی از گزینه هام هست
سرعت دانلود 8 مگ شما چقدره با های وب ؟
بستگی به تجهیزات و مرکز مخابرات و فاصله هم داره . اما تجهیزاتش حداقل برای منطقه ما (تهران) که افتضاحه اغلب خط رو 6 اپ میشه و کمتر به 7 میرسه چه به 8 مگ. خود یکی از مدیراش گفت ما تجهیزاتمون بزور تا 8 میکشه. دوستانی هم که خطشون بالاتره مرکزشون خلوته و تجهیزات خوبی دارن که تعدادشون کمه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk