کسی نیست جواب ما رو بده ؟نقل قول:
Printable View
کسی نیست جواب ما رو بده ؟نقل قول:
بله میشهنقل قول:
آیا با لپ تاپ میشه ورودی صدا ضبط کرد ؟ منظورم اینه که قابلیت line in record رو داره ؟
باید از تنظیمات کارت صدا نوع ورودی رو تغییر بدید
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
این مشکل رو خیلی از سری های سونی دارن و مربوط به استفاده داخلی لپ تاپ از باتری در حین خاموش بودن میشهنقل قول:
نوشته شده توسط tagarg_yakh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یکی از دوستام یه لپ تاپ vaio سری CW داره ،مشکلی که براش وجود داره اینه که وقتی لپ تاپ فول شارژ هست و ازش استفاده نمیشه حدودا یک تا دو روز بیشتر شارژ نگه نمیداره ولی در حالت روشن میزان دشارژ باطری طبیعی هست، به نظر شما دوستان این که در حالت خاموش زیاد شارژ نگه نمیداره طبیعی هست ؟ اگه طبیعی نیست مشکل از کجا میتونه باشه؟
ممنون میشم که راهنمایی کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا زمانی که در هایبرنیت باشید .
راه حل خاصی هم نیست چون به عنوان ایراد از طرف سونی مطرح نشده
نه مشکلی نیست ، فقط مدت طولانی نباید به این حالت باشه ( به دلیل نوسان های برق )نقل قول:
وقتی از لپتاپ با برق استفاده میکنیم(درحالیکه باتری توش نیست) بعد از خاموش کردن اشکالی نداره که سیم برق رو از پریز دربیاریم؟
بطور دستی به راحتی میتونید دانلود کنیدنقل قول:
چه طوری میشه از سایت دل درایورهای لپ تاپ رو آپدیت کرد؟
سرچ کنید این مشکل رو قبلا توضیح دادیم در انجمن
مشکل یا باید از فلت ال سی دی باید باشه یا از خود اجزای پانل ، از کارت گرافیک نیست ، حتما ببرید تعمیرکار ببینه و به راحتی قابل تعمیر هست .نقل قول:
سلام لب تاب دل وسترو دارم مانیتور آن خاموش است ولی با مانیتور pc کار میکند چه کار کنم ؟ تشکر
میشه من راهنمایی کنید که چطوربفهمم باطری لپتاپم6سلولیه یا 3 سلول؟
مشخصات باطری
10.95v
5200mAh
56Wh
ممنون.
سلام
مدل لپ تاپ من دل XPS L501-X است که چند روزی میشه یه مشکلی پیدا کرده به طوری که نمیشه با ADSL رفت تو اینترنت. وقتی کابل رو وصل میکنم کانکت میشه ولی تو اینترنت نمیره و وقتی به کامپیوتر منزل وصل میکنم دیگه این مشکل رو نداره.
خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من وایو f136 دارم تو مشخصاتش نور پس زمینه کیبورد داره ولی فعال نیست . لطفاً راهنمایی کنید !!!
کمک کنید . . .
پارازیت در لب تاب ایسر
سلام دوستان من یه مشکل خیلی بدی دارم همینطور که از موضوع معلومه لب تاب من مدل acer aspire 5741g بیشتر موقع ها روی صفحه من پارازیت میاد بعدش منم 3 یا 4 تا میزنم تو سرش درست میشه بعد از 5 دقیقه دوباره مشکل قبلی البته بعضی وقتا هم خیلی خوب کار میکنه و پارازیت خیلی کم میاد میخوام بدونم که این مشکلش از چیه این خیلی منو نگران کرده . بخاطر همین یه موضوع زدم که فکر کنم مشکل بعضی از دوستای دیگه هم باشه و خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنید که مشکل از چیه و چرا اینجوری شده و چیکار باید بکنم با تشکر از همه شما . . .
سلامنقل قول:
یک فرمول کلی برای اینکار وجود داره که طی 3 مرحله ؛ خیلی راحت برای هر باتری میشه تعداد سلولهاش رو بدست اورد.
این اعداد رو داشته باشین تا کاربردش رو بگم:
ولتاژ اسمی : 3.6
mAh اسمی : 2200
اینها مقدار مصرفی استاندارد هر سلول هست.
در مرحله اول ولتاژ اسمی رو تقسیم بر ولتاژ ( V ) باتری میکنیم.
10.8 تقسیم بر 3.6 . میشه 3
در مرحله دوم mAh اسمی رو تقسیم بر mAh باتری میکنیم.
5200 تقسیم بر 2200 . میشه 2
در مرحله سوم جواب های بدست اومده از فرمول ها رو در هم ضرب میکنیم.
2 ضربدر 3 . میشه 6.
پس باتری شما 6 سلولی هست. مطمئن ترین راه تشخیص تعداد سلول باتری اینه ؛ که تنها چیزی که لازم داره یه ماشین حساب سادست.
موفق باشین.
دوست من اینطور که من فهمیدم زمانی که کابل کراس (سوکت RJ 45) را به نوت بوک تون وصل میکنید به اینترنت دسترسی ندارید ...نقل قول:
بعد این عکسی که گذاشتید از نوت بوکتون هست دیگه؟
در ضمن شما با مرورگر های دیگه هم تست کردید؟
شما ببين بعد از وصل كردن كابل ميتونى ping كنى (start>>run>>cmd>>pingنقل قول:) اگه reply داد مشكل نرم افزاريه ,شايد پروكسى داشته باشى روى بروسر يا اينكه manual ipکد:www.google.com
کسی از اساتید نمیدونست؟؟نقل قول: