بله تست کردم و به نظر من از بهترینهای بولگاری هست و موندگاریش هم خوبهنقل قول:
امروز براتون نگاه کردم چند جا
ورساچه بود ولی جان ریچموند رو ندیدم
چیزایی که دیدم:
جیونشی پور هوم
جیونشی قهوهایی
ورساچه پور هوم
فراری آبی
هوگو باس
کارتیر ادو
Printable View
بله تست کردم و به نظر من از بهترینهای بولگاری هست و موندگاریش هم خوبهنقل قول:
امروز براتون نگاه کردم چند جا
ورساچه بود ولی جان ریچموند رو ندیدم
چیزایی که دیدم:
جیونشی پور هوم
جیونشی قهوهایی
ورساچه پور هوم
فراری آبی
هوگو باس
کارتیر ادو
یکی از دوستانم دانشجویی عازم حج بود و فکر کنم چد روز دیگه بیاد...
هفته پیش بهم از مدینه زنگ زد و گفت یه عطر خوب بهش معرفی بکنم و همچنین آدرس یه عطرفروشی خوب...
منم چون قبلا خودم (4 سال پیش ) رفته بودم میدونستم که مغازه معروف تو مدینه و مکه غزاز هست که یه عطرفروشی شیک و با کلاس کاری بالا هست و همیشه سرش شلوغه..آدرس دادم بهش و یه سری عطر بهش معرفی کردم....
بعد زنگ زد و اینها رو خریده بود...
دیا از اموییج به قیمت 260 دلار برای 100 میل که به نظرم قیمت خیلی خوبیه...چون تو ایران 480 میفروشن..
الور هوم اسپرت اکستریم رو هم 120 دلار خریده بود....
حالا منتظرم بیاد و عطرها رو تست بکنم...
دوستان اگه کسی از آشنایانشون میره سفر حج به نظرم اگه بتونن از طریق اونها عطر تهییه بکنن خیلی خوب هست چون هم مطمئن تر هست و هم قیمتش مناسب هست نسبتا و هم اینکه اکثر برند هایی که تو ایران نیست یا کمیاب هست رو راحت تر میتونند اونجا گیر بیارند...
راه خوبی هست برای تهیه عطر های نیچنقل قول:
روداستار اسپرت(همون که رنگ سبز یشمیه) بوی نعناع توش مشهوده ولی مدل معمولیش نه.نقل قول:
سلام امروز یه عطر بو کردم بوی خوبی داشت و خوشم اومد
اسمش لاوی یز بود
خارجیش د خط بود ولی اینجوری تلفظش کرد laviyez انگلیسیش اینطوری نست فقط تلفظش اینطوریه
31 تومن 100 mil
کسی در موردش نظری نداره
سلام به همه پیش کسوتان خوش بویی
من مدت زیادیه عطر جادور استفاده می کنم ولی حالا میخوام از یه ادکلن که بویی تو همون مایه ها داشته باشه استفاده کنم.لطفا اگه این عطر جادور را استفاده کردین منو راهنمایی کنید. برا اساتیدی هم که جادور رو ندیدن عرض کنم که یه بوی ملایم یه کم خنک داره ولی خیلی پر بو هست.ممنوووووووووون
جادور زنونه هست من تا به حال ازش استفاده نکردم:27::27::31::27::27:نقل قول:
حتما بوی شیرین دوست داری که استفاده کردی اقا فرید راست میگه زنانه هست البته بعضیا از این بوها خوششون میاد و استفاده میکنن مردها همنقل قول:
نقل قول:
فکر کنم منظورت لاوندر باشه.یکسری لا وی یز میگن.100 میل 22 تومن بازار قیمت دارم.البته من مردونشو تست نکردم ولی زنونش فوق العاده شبیه اتیتیود آرمانی بود.تقریبا خود خودش بود!
ضمن احترام به سلیقه دوستان.خیلی ضایعه یه مرد بوی عطر زنونه بده!!!نقل قول:
اونم یه عطر دخترونه رو!حالا باز اگه تند و ادویه ای باشه قابل قبول تره.