بچه ها دچار فقدان بحث شدن :خخخخخ
مرد حسابی اینا که خوبه...الآن هفته دیگه دوباره twitch رو فری میکنن:خخخخخ
Printable View
بچه ها دچار فقدان بحث شدن :خخخخخ
مرد حسابی اینا که خوبه...الآن هفته دیگه دوباره twitch رو فری میکنن:خخخخخ
بچه ها من جدیدا" Fizz گرفتم ترکونده گفتم شمام بگیرید شک نکنید بهتران mid lanner هست در صورتی که بلد باشی .
آقا نت که درست هست ولی ...
این مبین نت پینگش 400 هست نمیشه بازی کرد امروز مخابرات نوبتم شد ؛ شنبه هم وصل میشود دیگه مبین نت رو میندازم دور بره پی کارش :n23:
اقا یک موضوع رو دقت کردین حالا نمیدونم کجای کار من اشتباه ولی قسمتی هست که در صفحه ی اول برای اسپکتیت بازی های رنک گذاشتن اون اشخاصی که دارن بازی میکنن تو اون سرور نیستن .شما امتحان کنین اگه باور ندارین اسم طرفی که داره بازی میکنه رو تایپ کنی میزنه همچین شخصی وجود نداره:n29::n13:گمونم مال همه ی سرور ها باشه
کی تو جکس حرفه ایه ؟ :n02: یکم راهنمایی بابا
تو بازی 10 تا assist باهاش دارم ولی کیل کم چرا اخه :n08:
blade of the ruined kingنقل قول:
zephyr
age jolot ap bud mituni wits end begiri
trinity force
GA
خوبن!
خوبی بلید اینه که میتونی چیس کنی حریفو
آره اما بعضی هاشون رو دیدم هستن :n13:نقل قول:
نت ما ترکید دوباره . زنگ که می زنم شاتل همش می گه از سمت دیتای مخابرات دچار افت سرعت . هر روز همین ا ها . اینبار گفتم چرا هر روز من بیچاره ؟ می گه یه رنج آی پی خاص ا .
اه اه بابا این آدما چه قد نوبن . از صبح تا لالن فقط 2 تا برد داشتم تو آرام .اصن یه وضعی . اصن نمیفهمن دارن چی کار می کنن . اینا چمپ جدید میزارن تا روزای اول همین وضعه تا مردم یاد بگیرن . آخه یکی نیست بگه خب یه کاستم بساز چمپ ها رو 15 دقیقه تست کن ببین چی می گه . اه اه اه:n21:
بیا تا بهت یاد بدم در حد المپیک:n02:منتها الان دیسیبلش کردن:n03:نقل قول:
اغا من کاتارینا خریدم میشه بهم بگید ایتم و مستری و رانر رو چی ببندم و کدوم لاین بازی کنم؟:n02: