کسی نمیدونه؟:n18:نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه؟:n18:نقل قول:
نقل قول:کلش تغییر نمیکنه یا فقط قسمت اولش که 2.185 ـه؟ مثلا همیشه روی 2.185.100.12 ثابته یا مثلا به 2.185.102.63 تغییر میکنه؟نقل قول:
اگه حالت دومه که مشکلی نداره فقط باید خیلی تلاش کنی البته شب تو ساعات رایگان اکثرا آیپی 46 میده
بله داره هیچ کاری نمیخواد بکنید خودش از ساعت 1 تا 6 حجم کم نمیکنه حتی اگه قبلا هم وصل شده باشینقل قول:
نه آقا.الان متوجه شدم 2.185 ثابته ولی باقیش تغییر میکنه.
حالا اگه رفت روی 46 نمیشه کاری کنم که ثابت بمونه دیگه؟
هنوزم 46 خوبه؟حداقل بهتره؟
فعلا که اونا هم خراب شدن ولی کمی بهتر از 2 ها هستن. اگه میخوای تابت بمونه باید بری تو صفحه تنظیمات مودم (192.168.1.1) و از bridge تغییرش بدی به pppoe بعدش اینقدر مودم رو روشن خاموش کنی تا اون آیپی رو بگیره بعد از اون دیگه مودم رو خاموش نکن تا از دستش ندی.نقل قول:
آقای misam5526 داون ریت مودمت چنده؟
البته همون میثم بگی بهتره این 5526 رو اضافه میکنی احساس ربات بودن بهم دست میده :n02:نقل قول:
داون ریت مودم + 2500 (خرده ایش رو یادم نیست) ...
من اینترنتم 512 هستش ولی دان ریتم 2329 بسته شده.البته نامحدودم ها.این یعنی چی؟
:n08:آخه فکر کردم شاید نخوای اسم اصلیت برده بشه. خوش به حالت من اول 1 مگ محدود داشتم رو 2112 بود بعد از این که 2 مگ محدود هم گرفتم بیشترش نکردن. البته سرعتم تغییر کرد و با IDM رو 240 ثابته ولی مال شما باید تو شرایط خوب حدود 310 باشه. درسته؟ راستی اگه زنگ بزنم 2020 میتونن اینو بیشترش کنن؟نقل قول:
حداکثر سرعتت در صورتی که سرور مخابرات اجازه بده و محدودش نکرده باشه هست. شما که 512 نامحدود داری باید سرعتت حدود 80 - 90 باشه چون نامحدودهای 1 به 5، با سرعت 50 درصد بالاتر بسته میشن.نقل قول:
قبلاً 85 بود سرعتم قبل از این خرابی لعنتی.
الان مودم رو روی حالت PPPoE گذاشتم اما اصلاً به اینترنت دسترسی نداشتم.مجبور شدم دوباره برگردم Bridge و بازم همون 2.185.
فعلاً مجبوریم بسوزیم و بسازیم.
من فردا نتم تموم میشه . نمدونم تمدید کنم یا جمع آوری . میترسم 1 ماه دیگه پول مفت بریزم کیسه اینا و ...........