امین خودمم....ممنون حامد جان لطف داری....نقل قول:
Printable View
امین خودمم....ممنون حامد جان لطف داری....نقل قول:
لوول...ایول.ممنون که اینجا قدم رنجه فرمودین:)
حالا یه سوال تا هستید.....بهترین رام کاستوم به نظرتون چیه؟
gb که کاستوم خوب زیاد داریم...آندروید4 هنوز رامی که حرفه ای و عالی کار شده باشه نداریم تقریبا....نقل قول:
از gb های جدید DiXperia8 خوب و حرفه ای کوک شده...خوشگلم هست...
ممنون.من Mokee ریختم الان دارم استفاده میکنم.خیلی عالی و سرعتیه.فقط دوربینش تعطیله.اصلا کیفیت نداره.
سلام خدمت دوستان گلم
ما گوشیمون هنوز 2.1 هست
رفتم بازار گفتن واسه آپدیت رسمی میخوای یا غیر رسمی منم گفتم رسمی . اونم گفت 2.3 داریم
سرش شلوغ بود نگفتم غیر رسمی دیگه چیه چنده؟ یعنی آنروید 4 ؟
حالا به نظرتون چکار کنم؟
نمیخوام ورژنی رو آپدیت کنم که پشیمون بشم بعدش. زیاد هم مهم نیست که بالا باشه ورژنش
مرسی
ببین امیر جان رام رسمی آخرین نسخه موجود ۲.۳.۳ هست.رامهای غیر از اون که دست کاری شدن و سرعتی شدن رو رام غیر رسمی میگن.شما خودت هم میتونی به راحتی نصب کنی و پول الکی به مغازه دار ندی.فقط یه مقدار اینترنت نیاز داری و دانلود یه برنامه و فایل آپدیت رام.بعد به راحتی میریزی رو گوشی.اوکی بدی کمک میکنیم.
Sent from my X10i using Tapatalk 2
حامد جان چرا اوکی ندم؟نقل قول:
لینکارو بده
فقط بگو فایلهای مدیا مثل عکس و فیلم از بین میره؟
نرم افزارا رو باید چکار کنم از نو باید همشون رو نصب کنم
مسیجا هم خیلی مهمه
دفترچه تلفن هم خیلی مهمه. آخه شماره ها بیشتر از حافظه سیمکارته. تو خود گوشی سیو شدن
مرسی
سلام دوستان...
من در مورد نصب برنامه هایی که توش فایلی به پسوند apk نیست سوال دارم...
باید چیکار کنم....؟؟؟
به صورت zip هست و توش پوشه هایی به اسم assets و meta-inf و res و فایلهایی به اسم classes.dex و resources.arsc هست...
چه کنم؟؟؟؟؟
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوکی.نقل قول:
به فروم اندروئید برید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قسمت مربوط به گوشی ایکس۱۰
قسمت ارتقاء دهنده ها و نرم افزارا:
اول برنامه flash tools رو دانلود کنید.
بعد به تاپیک رامها برید و رام رسمی رو دانلود کنید.توی عنوان تاپیک گفته که مربوط به فلش با برنامه فلش تولز
وقتی گرفتی خبر بده واسه باقیش.
راه دیگه ای هم هست.برنامه pc companion رو نصب کنی رو پی سی و با اون برنامه آپدیت کنی.این بر نامه رسمی خود سوونی اریکسونه
دومی راحت تره
واسه عکس و فیلما که اگه رو مموری کارت هستن خیالت راحت.محض احتیاط کپیشون کن رو پی سی.
واسه اس ها برنامه sms backup and restore
واسه کانتکتها هم خود گوشی این قابلیت رو داره.توی قسمت کانتکتا
فقط کافیه پسوند رو به apk تغییر بدین.توی تنظیمات ویندوز باید بزنید که پسوند فایلها رو نشون بده.بعد به راحتی میتونید rename کنید.نقل قول: