زیاد بد نیست؟ بابا تو صبانت خواب همچین سرعتی رو میدیدی؟ :27:نقل قول:
Printable View
زیاد بد نیست؟ بابا تو صبانت خواب همچین سرعتی رو میدیدی؟ :27:نقل قول:
سرعتش خیلی عالیه ، ولی خیلی دزدن... دلم نمیاد پارسو ول کنم ولی هر روز میام برم نت با صفحه کذایی تموم شدن ترافیک یا دوره اشتراک مواجه می شم :دی 5 روز یه بار 1 گیگ میخرم :-? خیلی مزخرفه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره. اونو که درست میگی. ولی خب سرعت بالا وقتی حجم محدوده زیاد فایده نداره. .نقل قول:
مهم سرعت شبانه هست که باید ببینم امشب چقدر میشه دانلود کرد .
من از تورنت دانلود میکنم . صبانت که بودم بین 800 تا 1200 مگ هر شب دانلود داشتم. (یعنی بیشتر شبا)
سلام.
من یه دو سالیه سرویس EP1-ec3 رو استفاده می کنم. سرعتم روزا درو بر 120Kbps-140Kbps ،دانلود شبانه هم دور رو بر 25Kbps.
از طرفی با 18gb ترافیک شیش ماه و سر کردن سخته!
برا دوره بعد می خوام یکی از این سرویس را امتحان کنم ، شاید سرعتم موقع دانلود رایگان حداقل 60-70 باشه.پیشنهادی، تجربه ای... ممنون میشم:
EP1-3C-3GBFP2-4X1-1.6GB
EP1-2-2GB
FP1-9X-3GB
GP1-9X1-3.3GB
اگه همه چی اوکی باشه با تورنت هم میشه تا 2.5 یا 3 گیگ دانلود کردنقل قول:
من دیشب با تورنت بیشتر از 900 مگ نتونستم دانلود کنم. سرعت بین 20 تا 50 در نوسان بود . گاهی به 60 هم میرسید. ولی کلا سرعت خیلی پایین بود.نقل قول:
نمیدونم دیشب اینطوری بود یا هرشب همینه. یاد صبانت بخیر , کمتر یک گیگ نمیگرفتم.
این تست رو هم حدود ساعت 2 و 3 گرفتم. آپلود مخصوصا خیلی پایینه.
منم دیشب 1.5 گیگ بیشتر نگرفتم :41: نمیدونم جریان چیه! بعد از عید پارس آنلابن ترکیده!!!!نقل قول:
---------- Post added at 09:01 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------
شما که تا حالا ep1 داشتی تو سایت زده up to چند؟نقل قول:
شما که 1.5 گیگ گرفتی چه سرعتی داری؟نقل قول:
دوستان من امروز مهلت سرویسم تموم شد و چون امکان پرداخت نداشتم از تمدید موقت استفاده کردم
حالا میخوام بدونم این چجوریه؟
من سرویس 256 با 20GB رو دارم که الان شده 128 با 10GB
حالا وقتی سرویسمو شارژ کنم به حالت اول بر میگرده؟هزینه ای هم برای این تمدید موقت کم میکنه؟