بچه ها من دیشب رام Ics گروه teamhacksung بیلد ۱۲ رو نصب کردم خیلی خوبه..همه چیش کار می کنه وخیلی هم روونه..تست کنید!
بچه ها من دیشب رام Ics گروه teamhacksung بیلد ۱۲ رو نصب کردم خیلی خوبه..همه چیش کار می کنه وخیلی هم روونه..تست کنید!
ای خائن! :31: میویی رو ول کردی رفتی سراغ بستنی حصیری؟! :37:نقل قول:
حالا یکی دو روز دیگه که قیافه اش برات یکنواخت شد بهت میگم! :27:
عجب ! فکر کنم اونی که شما ریختی 2.3.3 نبوده چون 2.3.3 مصرفش فاجعه بود ! مخصوصا اون باگ android osنقل قول:
2.3.3 با 4 و 5 و 6 هیچ فرقی نداره از نظر من .. 2.3.3 به نظرم مصرف باطری خوبی داره
2 روز چیه؟ ظرف 3-4 ساعت قیافش تکراری شد! :دینقل قول:
بیشتر خواستم تست کنم تو بازیها چطوره...به نظرم بازیها رو نسبت به میوای بهتر اجرا می کرد...آسفالت 6 و هاوکس رو تست کردم...
بعد دیدم میوای 4 نسخه جدید داده گفتم اونم نصب کنم...نصب کردم دیدم بدرد نمی خوره! :دی
الان سخت منتظر میوای 4 بدرد بخور هستم...ICS از نظر زیبایی عمرا به میوای نمی رسه ولی از نظر پردازش تو بازیها به نظرم خوب بود! اگه یه ترکیب خوب از اینا رو بشه داشت....عالیه!
تازه دوربینش پانوراما هم داشت :دی
پانورما برای گلکسی اس!؟:دی!نقل قول:
فک کنم به زودی میاد... چون واسه GNex که اومده :)نقل قول:
الان سخت منتظر میوای 4 بدرد بخور هستم...ICS از نظر زیبایی عمرا به میوای نمی رسه ولی از نظر پردازش تو بازیها به نظرم خوب بود! اگه یه ترکیب خوب از اینا رو بشه داشت....عالیه!
آره چیه مگه؟نقل قول:
رفته بودم یه سر فضا ولی برگشتم :d
آخرین پستم تو این تاپیک ُ دیدم حوالی صفحه 400 بود کلی خاطرات زنده شد!
آی9000 ما یک سال و 2ماهه شد :ایکس
میبینم که همه به این نتیجه رسیدین که میویی رو دست نداره! از قدیم میگفتیم کسی گوش نمیکرد :d
پچ فارسی واسه بستنی حصیریش نداده هنو!!
صبر میکنیم :-"
چرا میزنی!:دینقل قول:
خیلی هم خوبــــــــــــــــــــه: ی
نه آخه اینطور که گفتی انگار خیلی عجیب بود؟ رو رام جینجربرد هم پانوراما داشت:46:نقل قول: