we cant help you mate!!نقل قول:
you have to call wimax service center(707) :D
tell them what happend and ask them to solve it for you
you may want to or have to yell at them a little
:10:
Printable View
we cant help you mate!!نقل قول:
you have to call wimax service center(707) :D
tell them what happend and ask them to solve it for you
you may want to or have to yell at them a little
:10:
ok tanx honeyنقل قول:
fasri ham baladam :))
با این وضعیت که امروز هم زنگ زدم مثل اینکه حجم ما رو آزاد حساب کردن ...سرعت هم 2 مگ و 6 گیگ پول کمی نمیشه...موندم چی بگم...من نمیدونم تو این 6 ساعت که ایرانسل سیستم ها رو به روز می کنه ما چرا باید پول بدیم...؟؟؟؟؟؟؟خوب من روز قبلش پول به حساب ایرانسل واریز کردم....باور کنید اینم 1 نوع دیگه دزدی هست...تاریخ 1 آذر از 12 شب شروع میشه...الان تو مشخصات اکانت من زده شروع دوره 1/9/1390 پایان دوره 30/9/90 خوب 1 آذر از 12 شب هست ...الان که زنگ زدیم گفتند به احتمال زیاد آزاد حساب شده برای شما...به نظرتون اگه پیگیری کنم می تونم به نتیجه برسم؟؟؟؟
دوستان حالا کسی تونسته این پولی که تو زمان ساعت 12 تا 6 صبح هست را برگردونه؟؟؟میخوام بینم پیگیری به درد می خوره یا آخر سر نمی دن پول رو/....تا به حال از دوستان کسی تونسته که این پول رو پس بگیره؟
چند هفته پیش یکی از دوستان در همین فروم با همین مشکل مواجه شده بود که بعد از چند روز که به ۷۰۷ زنگ زد پول به حسابش برگشت،شما هم پیگیر مشکلتون باشید امیدوارم که حل بشه.نقل قول:
این مشکل از طرف سیستم های خودشونه و باید پول شما رو پس بدن
زنگ بزن طلبکار شو البته باید پیگیر باشی و با این جمله های "منتظر تماس واحد فنی باشید " یا "براتون فرم پیگیری پر میکنیم و بعدا(!) نتیجه رو بهتون اطلاع میدیم "خام نشی
کلا براشون راحت تره بخوان از سر خوشون باز کنن تا اینکه بخوان مشکل رو حل کنن ولی این حق شماست که پولتون رو پس بگیرید و باگ های سیستمشون مشکل شما نیست
دوستان این قضیه ماهی 50500 تومن که ماله ثبت نام جدیدی ها هستش . این چه مسخره بای هستش یعنی ما که یوزر قدیمی هستیم نمی تونیم استفاده کنیم . اگه اینجوری باشه من می روم سراغ مبین نت حداقل voip هم داره
5500 تومن حتی برای جدیدا هم وجود نداره. من یدونه با 1 گیگ ترافیک ثبت نام کردم. موقع تایید ثبت نام تو E-Care چنین چیزی نبود و باید پایه انتخاب میکردم.نقل قول:
مبین نت از کی تا حالا VoIP داره؟
کسی می دونه سرعت 1 مگ مجاز به چند گیگ استفاده هست تا در لیست سیاه نره؟؟
از دیروز بعدازظهر شدیدا افت سرعت دارم..سرویس 256 دارم سرعتم از 33 شروع میشه و بعد از چند دقیقه حتی به 8-9 هم میرسه
برای شماهم اینطوریه؟