درسته که میگن اگر به آنتن بوستر دار وصل بشه تیونر set top box ضعیف میشه؟
یا اینکه اگر همزمان قدرت آنتن روشن باشه و به آنتن بوستردار هم وصل باشه باعث سوختن تیونر ست تاپ باکس میشه
Printable View
درسته که میگن اگر به آنتن بوستر دار وصل بشه تیونر set top box ضعیف میشه؟
یا اینکه اگر همزمان قدرت آنتن روشن باشه و به آنتن بوستردار هم وصل باشه باعث سوختن تیونر ست تاپ باکس میشه
دوست متخصص من، یکی از دوستان سوالی پرسید و من هم نظرم رو گفتم حالا اگه جاییش اشتباه بود بگو فلان جاش این طور نیست اون طوره.نقل قول:
در مورد نظرتون اولاً شما یه تحقیقی بکن ببین High End چیه؟ کیا High End می سازند؟ بعد بیا نظر بده مگه آمپ LX-91 پایونیر های اند نیست؟ مگه بلوری Marantz CD6000KI های اند نیست؟ (در ضمن برند TAD که زیر مجموعه پایونیره فقط های اند سازه) و بقیش رو هم برید ببینید.
حتماً به نظر شما بعضی از این شرکت های کوچیک که آمپلی می سازند و کلی توش از طلا و جواهر استفاده می کنند و بعدش یه قیمت نجومی روش می گذارند و به قول آقای برزین فقط شیخ های عرب رو می تونند مجاب کنند که اونها رو بخرند های اند سازند! البته اشتباه نشه خیلی از شرکت های کوچیک هم هستند که ارزش های خیلی زیادی دارند.
من نمی دونم این سورس شما که گفته 50 درصد آئودیو فیل های دنیا از آمپ های لامپی استفاده می کنند از کجاست؟ یا اینکه خودتون مثل بعضی ها درصد میسازید!
شما قبلاً هم توی همین تاپیک هم اصرار داشتید که یه مطلب اشتباه رو به همه بگید که بقیه هم هر چی به شما می گفتند اصرار داشتین و می گفتین که من چون سیستم حرفه ای دارم پس من راست می گم!
به هر حال به نظرم بهتره ادبیاتتون رو عوض کنید.
به علت اینکه توی آمپلی های جدید از ترانزیستورهای ساده استفاده نمی شه و کلی چیپ پردازنده وجود داره که این چیپها هم دارای مقادیر زیادی Instracture هستند تا حدی بسته به سلیقه سازنده صدا متفاوت تر می شه.نقل قول:
که البته این اصلاً بد نیست و باید شما ببینید سلیقه شنیداریتون به کدوم برند نزدیک تره.
ولی به هر حال لامپ ها نزدیک تر به سورس صدا رو پخش می کنند.
يكي از دوستان سوالي پرسيد! و شما بدون اين كه واقعا اطلاعي از هاي اند داشته باشيد نام چند برند بسيار خوب در زمينه صدا برديد كه هيچ ربطي به هاي اند ندارن! هاي اند سازي كاملا با هاي فاي ساز بودن متفاوت است.نقل قول:
اسم از آقاي برزين برديد! بهتره عكساي كه از نمايشگاه هاي سيستم هاي صوتي گذاشتن خوب ببينيد تا با داستان هاي اند و آمپ لامپي بيشتر آشنا بشيد.
من دوست ندارم وارد بحث هاي بشم كه شمارو مجبور كنم براي جواب وقت خودتون در اينترنت هدر بديد! هر كس در جاي خودش قابل احترام.
شما مثل اینکه مثل همیشه بر این عقیده هستید که مرغ یه پا داره! به غیر از عکسهایی که شما توی سایت پر محتوای جناب برزین دیدی من از نزدیک با چند تاییشون کار کردم و دیگه فکر می کنم که ادامه ندم بهتره.نقل قول:
موافقم:11:نقل قول:
سلام دوستان عزيزواساتيد
من سينماي خانگي پايونير٧١٧روبا hdmi v1.3وصل كردم ولي صدا ازبلندگوها نمياد اتصالها درسته حتي درsetting speaker نشون ميده ولي وقتي cdميزارم هيچ صداازبلندگوهانمياد از تي وي صدا پخش ميشه علتش چيه؟ميتونه از كابل باشه يا بايد تنظيمات رو عوض كرد لطفا لطفا جواب بديد
نه . هیچ تاثیری نداره . اگر داشت که حداقل باید خود صدا و سیما بهش اشاره می کرد .به یاد داشته باشیم تا بوستر آنتن هوایی روشن نباشه , اصلا دستگاه دریافت سیگنالی نداره . کافیه شما موقع مشاهده شبکه ایی یهو بوستر رو خاموش کنی . ببین چه پیامی بهت میده .نقل قول:
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
این دستگاه یک ایراد مهمی داره که کمتر بهش توجه شاید شده باشه . اون هم اینکه استاندارد تصویرش mpeg2 هست که بسیاری از دستگاه های روز استاندارد شون mpeg4 هست . تا یادم نرفته بگم استاندارد پخش تصاویر در صدا و سیما هم واسه سیستم دیجیتال mpeg4 هست . البته بقیه امکانات این دستگاه و بخصوص طراحی اش عالیه . البته اشاره ایی هم به پخش و نمایش زیرنویس srt فارسی در اون ندیدم که واسه من یکی که خیلی مهمه .نقل قول:
خدا شفای عاجل نصیبمون کنه
یه چیزی هم یاد گرفتیم یه شب زدی پدر لامپ رو در اوردی رخست پهلون .تن شیندو تو قبر لرزید :31:
فقط یه مورد رو بگم که افراد دموده و عشق گرام با لامپ کار نمی کنن اون صدایی رو هم که شنیدی ملاک قرار نده چون صاحب امپ سواد مکفی نداشته یا برای درایو یا خرید البته می بخشینا :5:
بهتره به hifi.ir سر بزنی به جای وبلاگ اقای برزین چون اقای برزین سینما کار میکنن امیر حسین hifi البته وبلاگای ایرانی اینا هستن
الآن اگه بخوای بهترین گیرنده دیجیتال موجود توی بازار رو با توجه به قیمت مناسب ، امکانات ارائه شده توسط dvbt ، خدمات خوب پس از فروش و فرمتهایی که توسط دستگاه ساپورت میشه ، بررسی کنی گیرنده های دیجیتال xvision به خصوص مدل 343 که جزء مدلهای جدیدشه ، پیشنهاد خوبی هستن .نقل قول:
مشخصات 343 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]