اگر کسی تو انتخاب رشته اشتباه کرد می تونه کاریش کنه؟؟؟
این مشکل واسه دوستم پیش اومده.... هر چی همم زنگ میزنه به شماره های مرکز آزمون یا مشغوله و یا جواب نمی دن.
F1 F1 F1
.:19:
Printable View
اگر کسی تو انتخاب رشته اشتباه کرد می تونه کاریش کنه؟؟؟
این مشکل واسه دوستم پیش اومده.... هر چی همم زنگ میزنه به شماره های مرکز آزمون یا مشغوله و یا جواب نمی دن.
F1 F1 F1
.:19:
فکر کنم باید دوباره ثبت نام کنه یعنی یه 10 تومن ناقابل بزاره تو جیب دانشگاه ازد!!!نقل قول:
من دو از دوستام اشتباه زدن رشته اولشون رو حالا الان با پارتی و هزارتا مشکل دیگه توی مرکز آزمون شاید کارشون فردا پس فردا درست بشه . اما به طور کلی قابل تغییر نیستنقل قول:
درضمن آدرسش هم فکر کنم خیابون نارنجستان بود توی پاسداران
البته اگر امکان ویرایش اطلاعات رو مثل سراسری در یه تاریخ مقرر بدند که همون موقع درست میکنن
[HTML]
فکر کنم باید دوباره ثبت نام کنه یعنی یه 10 تومن ناقابل بزاره تو جیب دانشگاه ازد!!! [/HTML]این کار اصلا پیشنهاد نمیشه. مدیر مدرسمون گفت ....
من که پارسال از یکی شنیدم هرکی اشتباه بزنه باید یه کارت دیگه بگیره بعد دوباره ثبت نام کنه اینجوری ثبت نام اولش لغو و ثبت نام جدید پذیرفته میشه:13:نقل قول:
این کار اصلا پیشنهاد نمیشه. مدیر مدرسمون گفت ....
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
الان که برای ثبت دانشگاه آزاد داشتم اطلاعاتم رو از روی فرم دانشگاه سراسری وارد میکردم در عین ناباوری دیدم اشتباهی تاریخ اخذ مدرک دیپلم 86 وارد کردم:18: در صورتی که باید 87 وارد میکردم:41: حالا باید چیکار کنم ؟ بدجوری استرس گرفتم:41:دوستان کنکم کنید چیکار کنم؟ این تاریخ خیلی مهمه یا نه؟
فکر کنم اگه ستاره دار نباشه مهم نیستنقل قول:
ولی من حوزه امتحانی رو اشتباه وارد کردم و دوباره ثبت نام کردم
بچه ها امروز این برنامه فرصت برابر دیدم این مشاورش یه برنامه داد گفت این دور جدید برنامه هست.... میخواستم بدونم کسی میدونه جریان این برنامه چیه؟ بعدا توی این 8 هفته برنامه ای که میخواد بده همه درس ها 1 دور خونده میشه یعنی پیش 1.... یا این که فقط برای پیش 2 هست
لعنت به این شانس !!! به خاطر مشکل دانشگاه اینو هم به کلی فراموش کردمحالا چی میگفت؟ ارزش دیدن داشت یا نه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
منم دیدم
عجیبه چرا از وسط شروع کرد ؟! منظورم درساست
من که فقط فهمیدم تا دوشنبه هفته بعد که برنامه ی جدیدو میگه باید اینارو تموم کرد
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
برنامرو داد ، خواستی برات بفرستمنقل قول:
واسه منم بفرست پس چون منم نتونستم یادداشت کنم برنامه اش واسه افرادی هست که پیش میخونن طبیعی بود که از وسط شروع کنه حالا من فقط میخوام بدونم این فصول قبلیش هم توی برنامه جا داره یا نه شروع نکنیم با این بخونیم بعد ببینیم پیش 1 ... تو برنامه نیست البته تا اونجایی که دقت کردم فصولی رو انتخاب کرده بود که مثلا نیاز به پیش نیاز نداشت یا این که پیش نیازشم در نظر گرفته بود
برنامه :
ادبیات > پیش 2 > فصل 6 > حسب حال
مطالعه کتاب - بلافاصله حل تست ؛ 2 تست در دقیقه
------------------------------------------------
عربی 3 > درس 1 و 2 > اعلال > 2 تست در دقیقه
ترجمه و تجزیه و ترکیب > حرکت گذاری > نگارش > درک مطلب > تست های کنکور 85 فقط
-----------------------------------------------
دین و زندگی پیش > درس 5 و 8
دین و زندگی 2 > درس 14 و 15 و 16
3 تست در دقیقه
زبان انگلیسی > درس 5 و 6
فیزیک پیش > نوسان و موج 1 و2 تا ابتداء صوت
تست های سال 80 تا 88
----------------------------------------------
شیمی 2 > فصل 5
شیمی 3> فصل 3
---------------------------------------------
دیفرانسیل > مشتق و کاربرد مشتق ( 2 هفته فرصت برای مطالعه ی جزوه )
---------------------------------------------
تحلیلی > بردار و خط و صفحه
من فقط همینارو تونستم یادداشت کنم ، خیلی سریع گفت !
برنامه ی کاملو قراره تو سایتشون بذارن
ویرایش : فصل 3 شیمی 3 بود نه شیمی2کد:www.tv7.ir