تو ور خدااااااااااااااااااااااا اااا کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککک
GTA IV FATAL ERROR: WS10 چه جوری درستش کنم؟؟؟؟!
Printable View
تو ور خدااااااااااااااااااااااا اااا کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککک
GTA IV FATAL ERROR: WS10 چه جوری درستش کنم؟؟؟؟!
یکیییییییییییی جواب بده!!!!@@##$$%%^^
ahhhhhhhhhhhhh
من وقتی بازی جی تی ای ای وی رو اجرا میکنم و بازی میکنم جاده ها رو نمیبینم،دیوار هاو.. فقط مردم و ماشین ها رو میبینم و همه جا آبی رنگه انگار تو هوا راه میرم میشه بگید مشکل چیه؟
من ویندوز7 64 بیتی.بازی نصب میشه اما مشکل گرافیک دارم یعنی همه چی خب لود نمیشه.پیگیر شدم گفتم باید یه پچ بریزی
از دوستان کسی ادرس رو داره بزاره.ممنون
نقل قول:نقل قول:
دوستان هر دوی شما این پچ رو که آخرین ورژن پج بازی هست نصب کنید و کرک هم که داخل فولدر پج هست بریزید داخل محل نصب بازی باید مشکلتون حل بشه
کد:http://www.mediafire.com/?y2mhzuj1nk0
سلام اقا ای بازی GTA IV
مثل San Andereas نیست کد تقلبش.
مثلا وقتی کد تقلب Health رو میزنی و میری تیر اندازی میکنی اگه کسی بهت تیر اندازی کنه از سلامتیت کم میشه
یا واسه تعقیب پلیس وقتی کد رو میزنی اگه دور و برت باشن پلیسا میرن ولی اگه دوباره جرمی بکنی بازم میان دنبالت.
میخام بگم این کد تقلب ها محدودن،
کد تقلبی هم هس که اگه زدی دیگه اصلا از سلامتیت کم نشه یا پلیس نیفته دنبالت؟
وبعدش اینکه راه نداره کد تقلب ها رو یه جور دیگه(غیر از رو تلفنش) وارد کرد؟
:):):)
Sent from my Desire HD using Xparent Purple Tapatalk 2
ممنون واسه پچ و کرک ولی یخورده حجمش زیاده ولی بازم ممنون، 5 شنبه امتحاناتم تموم میشه و من بازی رو از دوباره نصب میکنم اگه مشکل حل شد خبرتون میکنم، من با اینکه این مشکل رو داشتم چند تا مرحله رو به سختی بردم چون عاشق این بازیم بازم ممنوننقل قول:
کد های این بازی همینطوره که خودت هم گفتی و مثل San Andereas دائمی نیست چیت هانقل قول:
و اینکه فقط هم چیت ها رو باید با تلفن ok کنی راه دیگه ای نداره
تنها راه این که چیت ها رو هی نخوای بزنی اینه که ترینر بازی رو بگیری که ترینر ها رو هم میتونی با یه سرچ تو گوگل پیدا کنی و تست کنی هر کدوم جواب داد استفاده کنی
دوست عزیز فعلا تنها راه حل و فکر میکنم موثر ترین همین پج هستش که زیاد هم حجم آنچنانی نداره:31:نقل قول:
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو میده .....:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستمم :
core I7
gtx 560 ti
16 gig ram
قبلا همینو بازی میکردم سالم بود ...!!