حالا کی گفت K750i ؟نقل قول:
چرا میزنی دوست عزیز؟
همون گوشی های Xperia رو یه تست کنید لطفاً.
Printable View
حالا کی گفت K750i ؟نقل قول:
چرا میزنی دوست عزیز؟
همون گوشی های Xperia رو یه تست کنید لطفاً.
دوست من فکر نمیکنم کسی با 3 ساعت آهنگ گوش دادن بگه به به عجب باطریه داره گوشیم!!!نقل قول:
شما یه مدل از گوشیایی که می گید رو نام ببرید که فیلم با کیفیت avi رو اجرا کنه بله الان همه ی گوشیا 3gp رو به راحتی اجرا می کنن ولی کو کیفیت!
من هم اصلا گوشیای سونی اریکسون رو نمی پسندم!!
ممنون
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
خوب همون Xpria چند ساعت باطری نگه می داره اگه باش فیلم ببینی!!!؟نقل قول:
سلام.
چند تا سوال...
توی تاریکی وقتی که فلش گوشی رو خاموش میکنم باز هم موقع عکس برداری فلش میزنه!!!!!
یکی از پیکسل های گوشیم سوخته (همون روز اول)، به مرور زیاد میشه یا نه؟
آیا روشی برای تنظیم دستی عکاسی برای گرفتن عکس بهتر هست؟
ورژن گوشیم 30 است.
با تشکر...
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
سلام.
چند تا سوال...
توی تاریکی وقتی که فلش گوشی رو خاموش میکنم باز هم موقع عکس برداری فلش میزنه!!!!!
یکی از پیکسل های گوشیم سوخته (همون روز اول)، به مرور زیاد میشه یا نه؟
آیا روشی برای تنظیم دستی عکاسی برای گرفتن عکس بهتر هست؟
ورژن گوشیم 30 است.
با تشکر...
باز این شولوغ کردنقل قول:
پروفایل رو که میدونم چیه ولی چهربطی به مصرفه گوشی توی زمان آهنگ گوش کردن و فیلم داره رو شماک ه پروفسوری بگو ما هم یاد بگیریم
من از اول میدونستم این موضوع مشکل ساز میشهنقل قول:
کلا مقایسه گوشی ها با این روض کار اشتباهی هست
نوکیا خوبیه اصلی ای که نیست به سونی اریکسون داره اینه که سیستم عامل قوی مثله symbian داره و برنامه هاش قوی تر از برنامه های تحت جاوا هستند
ولی خوب اریکوسن هم خوبی های زیادی داره برای خودش مثله راحت کار کردن باهاش و ظاهر جنگولک و کاربر پسند و این چیزاش
اگه کسی اهله نرم افزار باشه و از گوشیش بخواد کار بکشه غیر از کارای معمولی نوکیا و پاکت پی سی و ... که سیستم عامل دارن بهترین گزینس
ولی برای کساییک ه میخوان 4 تا آهنگ بزارن و اس ام اس بازی کنن و همین کارای معمولی همون اریکسون بهتره
تست نکردم ولی اگه تو تاریکی فلش نزنه که همون یه ذره ای هم که قراره بیافته تو عکس نمیافته کهنقل قول:
در مورد پیکسل سوخته یعنی سیاه شده؟ یه پیکسل خیلی ریز هست ها سخته تسخیصش شاید بیشتر باشه
چرا گارانتی اینا نبردی؟
برای عکس گرفتن هم تنظیمات که زیاد داره
راستی صحبته عکس شد یه موضوعی رو به دوستان بگم در مورد کیفیت عکس
عکس هایی که این گوش ها میگرن رزولوشنشون 300 هست یعنی برای چاپ هستند برای همین ممکنه یه مقدار بی کیفیت نشون بدن
اگر برای همین مشارف توی کامپیوتر و ... میخواید با کم کردن رزولوشن (72 استاندارد هست) کیفیت عکستون هم خوب میشه
مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سایز عکستون هم همینطور با کم کردن این مقدار کمتر میشه
اگر کیفیت واقعی عکسی رو خواتید ببینید باید تو رزولوشن طرفای 80 ببینید
این نتیجه گیری تو قسمت پخش با اسپیکر خود گوشی تو حالت آفلاین و هدفون تو حالت آفلاین یه کم مشکوکهنقل قول:
موزیک با اسپیکر خود گوشی 8 ساعت پروفایل جنرال با صدای کم
در حالت افلاین 12 ساعت با اسپیکر خود گوشی ان هم صدای کم
پخش موزیک با هدفون 15 ساعت افلاین
یا اولیو داری زیاد میگی یا دومیو داری کم میگی !
تفاوت بین این دو حالت به نظرم باید از 3 ساعت بیشتر باشه !
------------------------------------------------------------------------
دوست گرامی خود شما میتوانی امتحان کنی ضرری نداره%نقل قول:
ن نتیجه گیری تو قسمت پخش با اسپیکر خود گوشی تو حالت آفلاین و هدفون تو حالت آفلاین یه کم مشکوکه
یا اولیو داری زیاد میگی یا دومیو داری کم میگی !
تفاوت بین این دو حالت به نظرم باید از 3 ساعت بیشتر باشه !
اسپیگر با صدای کم با هدفون صدای متوسط از لحاظ مصرف انرژی تقریبا برابر و مساوی میباشد
(در کل نوکیا تمام نتایج مصرف باتری رو در حالت افلاین تست کرده ان هم با کم ترین نور وصدا %
اگر خدای نکرده شبکه کشور 3gبشود که اصلا گوشی رو باید دور انداخت)
دوستان اصولا تمام شرکتها در نتایج عملی وتئوری اغراق میکنند واین امر مختص به شرکت نوکیا نیست مثلا شرکت سایپا میکوید فلان پراید ما 6 لیتر بنزین مصرف میکند ولی در عمل میبینید 8 لیتر مصرف دارد واگر اعتراض بکنید در جواب میگویند در فلان درجه از حرارت در فلان جاده با شیب صفر درجه وبا بنزین سوپر اینها تبلیغات شرکتها برای رقابت با همدیگر است وهمیشه مصرف کننده میداند چه خریده وبس
دوستان یکی از راه های بهینه کردن مصرف گوشیهای ویرایش پنجم استفاده از برنامه چنچ پرفایل میباشد (مخصوصا 5800) کار این برنامه این است که شبها که ما احتیاج به گوشی نداریم با برنامه ریزی شخصی از یک ساعت مشخص تا موقع دلخواه گوشی را به پرفایل افلاین میبره وکلی از مصرف باطری کم میشه:31:
مدار پی اف گوشی از منبع تغذیه به صورت مستقیم انرژی دریافت میکند:19:
همان طور که میدانید در حالتی که گوشی در حالت ارتباط با شبکه قرار دارد(پرفایل جنرال) مدار پی اف گوشی دایما دنبال شبکه است وتبادل دیتا دارندو در نتیجه انرژی بیشتری نسبت به حالتافلاین مصرف میکند:21:
وبرای همین مصرف گوشی کلی بالا میرود حتی نوع سیم کارت در مصرف گوشی تاثیر دارد سیم کارتهای ایرانسل مصرف انرژی بیشتری نسبت به همراه اول دارند به خاطر معماری شبکه ایرانسل که رفرش شبکه ایرانسل بسیار بالا است البته یک مزیته ولی برای باطری مضرته:13:
در ضمن گوشی xperia x2 هفت ساعت تمام ویدئو با کیفیت(800*600) wvga پخش میکنه واقعا حیرت انگیزه (البته با نور متوسط )
اصولا شرکت سونی در لوازم کم مصرف الکوی دیگر شرکتها میباشد
در زمان خودش w810 از لحاظ مصرف از رقیباش سری n70 بسیار کمتر انرژی مصرف مینمود
یا p990که هم رده n73 بود باز هم مصرف انرژی کمتری داشت
این را تو سایت معروف م و ب ا ی ل س ت ا ن یک کاربر نوشته من که ندارم ولی به نظر راسته چون مدیر بود؟
دوست عزیز اینو کی تست کرده شما یا تئوری هست مثل 5800:31:نقل قول:
در ضمن گوشی xperia x2 هفت ساعت تمام ویدئو با کیفیت(800*600) wvga پخش میکنه واقعا حیرت انگیزه (البته با نور متوسط )
نوت بوکم که یه باطری 100تای گوشی داره 7 ساعت اجرا نمیکنه.
ولی اول و آخرش ما 5800 داریم شما این آمارو ببرید تو تاپیک خود گوشی اینجا تاپیک 5800 هست و بهتره دیگه این بحثارو تموم کنیم !!!
ممنون
نقل قول:
چه جالب... آموزنده بود ولی باید تست کنم
یک مطلبم بکنم تو پاورقی ماشاالله تکنولوژی تو اتاق شما به طور کاملا اصلاح الگوی مصرف شده و به دور از تجمل گرایی وارد شده :31:
نقل قول:
بحث خیلی تعصبی شده و میدونم آقا روح الله از اون دو آتیشه هاشم هست...( منم هستما)
ولی بحث ای که رو 5800 شد روا نیست:31: ... مقایسه ها خیلی جالبه ... K50 ، سونی اریکسون ، ...
واقعا از دست این نوکیا شاکیم .... 1100 که یه قرن پیش ساخته یک هفته شارژ نگه میداره اون وقت 5800 که 2008 داده بیرون اینجوریه ...
همش تقصیره آمریکاست:27:
حق با شماست دوست عزیزم ولی تمام گوشی های سونی اریکسون بدون سیستم عامل نیستند، در ضمن بعضی از دوستان باید بدونند که اینجا تاپیکه برای بحث و تبادل نظر و نباید اینجا رو با میدون نبرد اشتباه بگیرند. تا کسی نظرش خلاف بعضی ها بود نباید که با این لحن و این طوری برخورد کنند.نقل قول:
مخلص و کوچیک همتون هستم. :40::40::40:
برای چی باید دور انداخت؟نقل قول:
اگر خدای نکرده شبکه کشور 3gبشود که اصلا گوشی رو باید دور انداخت
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
بله جای تبادل نظر هست ولی وقتی دوستون که دفعه ی اول اومده به این تاپیک و توی سه تا پستش هی داره می گه باطری فلان ولی کاری ندارم باتریش اینجوری هم هست که دیگه به این اعلام نظر نمی گنن!!!نقل قول:
یه پست دادن و گفتن مال من باطزیش خوب نیست و دوستان هم اومدن گفتن مال ما هم یه جور دیگست دیگه تموم شد و رفت!!