اینو میدونم داداش....میگم قبلا میشد ببینمشون ولی الان نمیشه ازشونم پرسیدم میگفتن ما انلاینی تو رو میبینیم...ولی من نمیتونم انلاینیشونو ببینم ..ازشون که میپرسم ایا مخفی کردین میگن نه؟؟؟؟
Printable View
اینو میدونم داداش....میگم قبلا میشد ببینمشون ولی الان نمیشه ازشونم پرسیدم میگفتن ما انلاینی تو رو میبینیم...ولی من نمیتونم انلاینیشونو ببینم ..ازشون که میپرسم ایا مخفی کردین میگن نه؟؟؟؟
سلامنقل قول:
ممکنه راه حلی که که می گم تو بعضی قسمت ها غیر ضروری باشه ولی می تونه مشکلتون رو حل کنه :
یاهو رو کاملا ببندین تو قسمت Notification هم نباشه ..
نرم افزار Ccleaner رو نصب کنید از گزینه Cleaner تب Applications قسمت Internet گزینهyahoo messenger
رو انتخاب کنید و run cleaner رو بزنید اگر بازم درست نشد بقیه قسمت های مربوط به یاهو رو هم تیک بزنید ..
سلام دوستان این سوال رو قبلا هم پرسیدم ولی کسی جوابم رو نداده
قسمت کانورسیشن ایمیلم غیب شده هر چی میگردم پیداش نمیکنم یاهو حذفش کرده یا من نمیبینمش ؟
شما هنوز تو ایمیلتون این گزینه رو زیر این باکس دارید ؟
نقل قول:
سلام
conversation دیگه زیر قسمت اینباکس قرار نداره برای دیدن conversation از طریق ایمیل :
در قسمت messenger ایمیل روی قسمتی که مربوط به sign in شدن هست کلیک کنید تا منو باز شه و از منو conversation history رو
انتخاب کنید ...
سلام دوستان خسته نباشید
من جدیدترین نسخه یاهوو رو روی سیستمم نصب کردم قبلا کار میکرد رفته بودم مسافرت یه چهار روز برگشتم کار میکنه ولی وقتی روی اسم طرف دابل کلیک میکنم هیچ عملی انجام نمیده و پنجره چت باز نمیشه کسی هم که پیام میفرسته پنجره باز نمیشه
انگار پلاگین های یاهوو کار نمیکنن
ویروس هم نداره سیستمم نود32 آپدیت شده هم دارم
ویندوز 8.1
با تشکر
نقل قول:
سلام
یک بار مسنجر رو کاملا آنیستال و دوباره نصب کنید . و اگر درست نشد چک کنید مرورگر ie راحت و بدون مشکل باز میشه یا نه ؟
چندین بار آنیستال کردمنقل قول:
و حتی یک بار فایل ها رو کامل پاک کردم و فایل های یاهوو مسنجری که در لب تاب دارم و کار میکنه رو جایگزینشون کردم و فایل های در ادرس
C:\Users\username\AppData\Roaming\Yahoo!
رو هم پاک کردم و اونها رو جایگزین کردم بی فایده بود اینترنت اکسپلورر رو هم یک بار رست کامل کردم بازم بی فایده بود منتها صفحه add plug-in
به عنوان صفحه خالی سفید باز میشه هم در خود یاهوو مسنجر هم در اینترنت اکسپورر و موزیلا و گوگل کروم این صفحه رو میگم نمیدونم کلا باز نمیشه یا فقط برا من اینطوریه البته توی لب تاب در یاهوو باز میشه و مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکی که گذاشتین که برای منم باز نمی شه .. نظر من اینه :
یاهو رو کامل آنیستال کنید .
این نرم افزار رو دانلود و آپدیت کنید و بعد از آپدیت سیستم رو فول اسکن کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرورگر ie رو یک بار آنیستال و دوباره نصب کنید.
بی فایده است فک کنم سر فرصت ویندوز رو دوباره نصب کنم خیلی بهتره :Dنقل قول:
توی این نرم افزار روی یاهو مسنجر کلیک راست کنید و فورس ریمو را بزنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]