ماکسنت از 3 ماه پیش توی آ.غ و از چند هفته پیش توی آ.ش دیگه به درد لای جرز میخوره!
Printable View
ماکسنت از 3 ماه پیش توی آ.غ و از چند هفته پیش توی آ.ش دیگه به درد لای جرز میخوره!
آخه پروی هم حدی داره هم گرون می کنن هم سرعت ها رو پایین میارن هم کیفیتشو پایین میارن!!!
بیاین یه اعتراض اساسی به این پشتیبانیش کنیم شاید به راه راست هدایت شدند!
سلام من یه چند روز دیگه میخوام ADSL رو تمدید کنم و میخوام 128 سه ماهه خانگی بگیرم موندم که تو مکس نت بمونم یا برم از همارا بگیرم . سرعت همارا چنده ؟ روز و شب فرق میکنه؟ پینگش چقدره؟
یکی از دوستام میگفت 2 روزه زنگ میزنم و ایمیل میدم اما نه جواب تلفنم رو میدن نه ایمیل! لولنقل قول:
آخه پروی هم حدی داره هم گرون می کنن هم سرعت ها رو پایین میارن هم کیفیتشو پایین میارن!!!
بیاین یه اعتراض اساسی به این پشتیبانیش کنیم شاید به راه راست هدایت شدند!
فکر کنم از پایه پوکیده مکسنت! همین روزها خبرش میاد جمعش کردن! :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ای کاش تمامی کاربرای ای دی اس ال برای جواب به این شرکت ها یه چند ماهی ای دی اس ال هاشونو تمدید نمی کردن و می رفتن سراغ دیال آپ تا درسی به این لاشیا داداه باشن مکس نت کلا ر .... ی ...... د ...... ه شدیدا
چیزی به نامه اعتصاب تو اینجا معنی نداره
ملت عادت کردن اگه اعتصاب کنن کتک میخورن
پس باید از همون واژه ی ایکاش استفاده کرد
سلام
من دریکی از شهرهای اذربایجان شرقی میخوام که از سرویس هماراسیستم استفاده کنم نظرتون درمورد این ای اس پی چیه
ویه سوال دیگه ای که دارم اینه که ایا سرعت اینترنت یکispدر شهرهای مختلف متفاوت است یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر این نتیجه تعجب نکنین ها . چون اگه دقت کنین تو دانلود با ماکس از 200 شروع میکنه و به 90 میرسه .