سیوهای پسنجر توی کدوم مسیره؟شبیه سازم فارسیه میخوام شبیه سازمو عوض کنم نمیخوام سیوهام از بین بره
Printable View
سیوهای پسنجر توی کدوم مسیره؟شبیه سازم فارسیه میخوام شبیه سازمو عوض کنم نمیخوام سیوهام از بین بره
salam kamranm az dehat bala kasi nist:n05::n18:
بابا خیلی سخته این بازی اتوماتیک روشن کردم گفتم دستی استارتشو بزنم هر کاری کردم روشن نشد:n02:
درضمن گرافیک خیلی سنگینی هم داره.شما چطوری بازی میکنید؟ با چه حالتی؟ های یا مدیوم یا لا؟ تیک و لگ نمیزنه؟نقل قول:
خیلی نگینه .از همون 7 سال پیش که اولین بار بازیش کردم اصلا در حد خیلی خوب اجرا نشده
گرافیکش زیاد بالا نیست فقط برای درست اجرا شدن CPU قوی میخواد...نقل قول:
البته من رو سیستمی که CPU ضعیفی داشت هم تست کردم از نظر پرواز مشکلی نداشت فقط وقتی میخواستی دکمه های روی کابین رو بزنی کمی طول میکشید تا لود بشه...
من راحته شو گذاشته بودمنقل قول:
سسیستم خیلی بالاس اصلا وای نمیسه خوب اجرا میشه
به نظرتون core i7 860 سی پی یوی ضعیفیه؟
یا کارت gtx460 ddr5 ؟
ویا مثلا 8 گیگ رم براش کافی نیست؟
من سیستمم اینه ولی پدرمو درمیاره این بازی قبلانم که سیستم ساده ای بود اونم همینطور
راستش فکر کنم باید سرعت هارد بالا باشه
من هاردم dw green هستش که سرعت کمی داره
دوستان یه جوی استیک خلبانی برای سیمیلاتور بخوام بگیرم چی خوبه ؟
با سلام به همه دوستان، لطفا بنده را راهنمایی نمایید
حدود 3 ماه میباشد که از شبیه ساز X نسخه فارسی نوین پندار استفاده میکنم و تمام دروس آموزشی فارسی را تکمیل کردم اما مشکل اینجاست که در دوره آموزشی فقط با گواهینامه های SPL و PPL و تا حدودی IPL آشنا میشویم یعنی اصول اولیه پرواز و مانورهای استادارد (از قبیل گردش ها، فرود، واماندگی، گردش های گود و ...) حال چگونه میتوانم آموزش های کامل تر از قبیل آموزش های GPS و FMC و ... را یادبگیرم و همچنین چگونه میشوم پرواز و اجزای یک هواپیمای کامل مثل 737 را کاملا یادگرفت، بعنوان مثال در سایت های زیادی دیدم که انواع هواپیماها را برای فروش داشتند خوب در صورت خرید این بسته ها چگونه و از چه راهی پرواز کردن با آنها را باید آموخت.
با تشکر از دوستانی که اینجانب را راهنمایی نمایند.
ببینید این شبیه ساز، طوری طراحی شده که کمترین نیاز رو به کارت گرافیک داره. یک نوع طراحی قدیمی داره. برای همین رزولیشن های بالای تکسچر خیلی سنگین عمل میکنه. رزولیشن ها و حالت تولید طبیعتش رو کم کنید بنظرم خیلی خوب رو سیستمتون اجرا بشه.نقل قول: