آره دیگه ولی تا زمانی این وضعیت وجود داره که قانون مصرف منصفانه رو رعایت نکنه فن آوا وگرنه که باید قید دانلود رو زد توی همه سرعت هانقل قول:
Printable View
آره دیگه ولی تا زمانی این وضعیت وجود داره که قانون مصرف منصفانه رو رعایت نکنه فن آوا وگرنه که باید قید دانلود رو زد توی همه سرعت هانقل قول:
داداش مقایسه نکنیم بهتره ! اعصاب خودمون قثط خرد میشه و بس
دعا کنیم که منصفانه نامحدود و پولی کردن شبانه رو فن آوا اجرا نکنه وگرنه دیگه هیچ کجا نیست که بریم
تا یک سال دیگه خیالت راحت باشه ! فن آوا شرکت بزرگی هست به راحتی تسلیم نمیشه ! شاید خیلی ها ندونن ولی فن آوا حتی از شاتل و پارس انلاین مجموعش بزرگتره ! ولی چون فقط تو زمینه اینترنت فعالیت نمی کنه زیاد تو چشم نماید وگر نه حتی تو بورس هم هستنقل قول:
من شیشصد هفتصد سالی میشه isp عوض نکردم 512 فن اوا از این مدرک مجوزها میخواد؟
سلام
دوستان عزیز کدام سرویس را برای خرید پیشنهاد می کنید ؟
DP-2048-40G-NF یا DP-2048-GU
برای من سرعت بالای روزانه و دانلود بدون محدودیت شبانه مهم است.
ممنون از راهنمایی شما دوستان
دوست عزیز یعنی شما میخواهید ماهی 390 هزار تومان برای نامحدود پول اینترنت بدین؟!:n04:نقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید منظورم سرویس DP-2048-BU بود.
حالا گذشته از قیمت به دلیل سرعت بالاتر از اسمی سرویس های طلایی و نامحدود بودنشون که سرعت دانلودشم فکر کنم 4 برابر اسمی یا به عبارتی 1 مگابایت باشه 2 مگ نامحدود طلایی بهتره ولی قیمتش خیلی زیاده به درد کاربر عادی و خانگی نمیخوره مگر این که کسی بخواد اینترنتشو با کسی شیر کنه مثلا به صورت بیسیم با همسایه نصف نصف کنه (چون نامحدوده نگرانی بابت ترافیک نیست) و یا این که شرکت داشته باشه و یا درآخر درآمدش با اینترنت باشه و در نهایت پولدار باشه انتخاب خوبیهنقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید منظورم سرویس DP-2048-BU بود.