نقل قول:
سلام دوستان من توی بازی Generals Zero Hour به یه مشکل جدی بر خوردم حدود سه چهار ماه پیش جنرال یک رو خریدم این بازی فارسی بود تا الان هم باهاش مشکلی نداشتم تا Generals Zero Hour یا همون جنرال 2 رو خریدم حتماً می دونید نسخه دوم روی اولی نسب میشه ولی چون اون بازی رو توش دست برده بودن و فارسیش کرده بودن نشد نصبش کنم
خلاصه سرتونو درد نیارم چند روز پیش رفتم و یه dvd خریدم که هر دوتا بازی توش بود ولی الان که اونو نصب مکنم بازی به راحتی حتی بدون خواستن سریال نصب میشه ولی وقتی بازی رو شروع می کنم یه دفه همه چیز منفجر میشه
اگر میشه کمک کنید ؟؟؟
وقتی در حین بازی (اکثرا شروع بازی) احساس بشه که یه فایل یا بیشتر Damage شده باشه تمام نیروها در یک زمان نابود میشن و بازی شروع نشده, تموم میشه.
... حداقل یکی از فایلهای محل نصب بازی ایراد داره که اون باعث این مشکل میشه. (شاید نصب دوباره بازی این مشکل رو حل بکنه)
این ایراد حتی تو این بازیها هم دیده شده که همگی از ساخته های EALA هستند:
Command & Conquer: Generals
Command & Conquer: Generals - Zero Hour
The Lord of the Rings, The Battle for Middle-Earth
The Lord of the Rings, The Battle for Middle-Earth II
The Lord of the Rings, The Battle for Middle-Earth II, The Rise of the Witch-King
نقل قول:
نميدونم اين به اين تاپيك مربوطه يا نه من بازي assassins creedرو از شاردزيلا دانلودكردم بصورت 8 پارت بود كه 9همچين فرمتي داشت iso.001حالا من نمي دونم اينارو چجوري به هم بچسبونم اولي رو كه پسوندشو isoميكنم بعد با demon tools اجرا كامل نيست حالا كسي ميتونه به من كمك كنه
جواب سوال شما در انجمن دانلود بازی - تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داده شده.
نقل قول:
سلام
من میخوام carbon نصب کنم ولی مگه فضای لازم نداره درایوم 4.88 GB هست نمیشه کاری کرد تا erorr نده
این ایراد از این موارد میتونه ناشی بشه:
- فرمت درایو نصب بازی, FAT32 هست نه NTFS که باید NTFS باشه.
- مقدار فضای درایو برای نصب بازی کافی نیست که باید فضای خالی بیشتری اختصاص بدین...