من بیماری اختلال وسواس یا OCD دارم و تحت درمانم بهم قرص دادن این بیماری معافی داره؟
بر فرض هم معاف بشم توی استخدام و گرفتن گواهینامه و... دچار مشکل میشم؟؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
من بیماری اختلال وسواس یا OCD دارم و تحت درمانم بهم قرص دادن این بیماری معافی داره؟
بر فرض هم معاف بشم توی استخدام و گرفتن گواهینامه و... دچار مشکل میشم؟؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
بله راه دارهنقل قول:
خود دنشگاه موظف تا 6 سال (12 ترم) اجازه ادامه تحصیل رو به شما بده.
اگر در این زمان نتونستید تعداد واحدهای کارشناسی رو پاس کنید تشریف میبرید نظام وظیفه و نامه 1 سال سنوات تحصیلی رو میگیرید و دو ترم دیگه میتونید در دانشگاه باشید ...
توی کارشناسی ارشد هم این قانون هست ؟ یعنی اگه بعد 3 سال هنوز تموم نشه میشه رفت نظام وظیفه و نامه افزایش سنوات گرفت ؟نقل قول:
وسواس و معافیت خیلی سخت شده اثباتشون صرفا به تحت درمان بودن و دارو مصرف کردن کسی معافیت نمیدن.نقل قول:
در گرفتن گواهیناه ه اصلا نه ولی کسی با بیماری اعصاب معافیت بگیره خیلی بعیده استخدامش کنن.
سلام خدمت عزیزان
من تقریبا از 14-15 سالگی مشکل انسداد انتهای معده داشتم جوری بود که غذا از معدی به مری نمی رفت (انتهای معده که به گاستریت اپتیک GOO معروفه)
آبان 93 پس از آزمایش های زیاد و حتی بالن زدن این دهانه باز نشد و در سن 22 سالگی مجبور به جراحی شدم و الان یک راه دیگه ای از معده به مری باز کردن و همچنین عصب واگ معده من که ترشح اسید زیادی داشت را هم برداشتن. خواستم ببینم این نوع جراحی که تقریبا کل شکمم و بریدن و بخیه زدن شامل معافیت دائم میشه یا نه...
ممنونم از وقتی که می گذارید :n16:
با عرض سلام و ادب و احترام
من کارشناسی ناپیوستمو 7 ترمه تموم میکنم ورودی 91 هستم و متولد 71
تو این گیر و دار ارشد قبول شدم
میخوام بدونم از نظر نظام وظیفه مشکلی پیدا خواهم کرد؟
ممنونم
سلام
من میخوام انصراف بدم، درسته که سه ماه مرخصی دارم؟
الان انتخاب واحد نکردم، اصن تو سایت نرفتم! معافیت تحصیلی دارم؟
میشه یه نفر جواب بده ؟نقل قول:
اینجور مسایل تعریف نشده هستند باید شورای عالی پزشکی تصمیم بگیره.نقل قول:
وقتی کارشناسی تموم میشه یه سال مهلت دارین ارشد قبول بشین اگه تو این یه سال قبول شده باشین هیچ مشکلی نیستنقل قول:
- - - Updated - - -
معافیت تحصیلی تا زمانی که انصراف نداده باشین یا اخراج نشده باشین برای شما هست.نقل قول:
- - - Updated - - -
معافیت تحصیلی تا زمانی که انصراف نداده باشین یا اخراج نشده باشین برای شما هست.نقل قول:
با عرض سلام
بنده کاردانی رو بین سالهای ۸۹تا۹۱گرفتم بلافاصله کارشناسی ناپیوسته خوندم که اینم بین سالهای ۹۱تا۹۳تمام کردم
دفترچه پست کردم و ۱/۸/۹۴ اعزاممه و هیچ غیبتی هم ندارم
میخواستم بدونم که من میتونم دوباره در مقطع کارشناسی ناپیوسته بدون ازمون دانشگاه ازاد شرکت کنم؟یعنی معافی تحصیلی بهم تعلق میگیره؟ممنون میشم بهم کمک کنید جوابمو بدین.