دوستان دیشب برای منم حساب شده و هر چی تو شبانه دانلود کردم رو حساب کردند. و از حجمم کم شده
Printable View
دوستان دیشب برای منم حساب شده و هر چی تو شبانه دانلود کردم رو حساب کردند. و از حجمم کم شده
دوستان برید سایت خبر انلاین ببینید در مورد انتقال سرویس نامحدود تهرانی ها به محدود چی نوشته. تو سایت مخابرات تهران هم برید بنر زده طرح شگفت انگیز.
سرویس 10 مگ با ترافیک رایگان! بعد خون تهرانی ها انگار از همه مردم ایران قرمزتره :n21:نقل قول:
شرکتی که نت نامحدود نداشته باشه بدرد نمیخوره کلا وقتی پای نت میشنی باید خیالت راحت باشه نت مخابرات کلا فقط استرس بهت وارد میکنه از ترس اینکه ترافیکت نکنه میترسی استفاده کنی شبانه هم که سرعتی وجود نداره کلا در یکماه 2-3 روز نت مخابرات خوبه بقیه روزها یا سرعت نداره یا قطعه یا قطع و وصله یا روشن خاموش باید کنی یا رنج ایپی میگیری که هیچ سایتی باز نمیشه
ظاهرا که بدون خاموش کردن مودم ترافیک رایگانه. کسی تست کرده؟
خب خودم تست کردم. بله هنوز بدون خاموش کردن مودم رایگان حساب میشه ترافیک. فقط خاموش روشن که کردم سرعتم اسمی شد :/
انگار دیشب مشکل پیدا کرده مخابرات از همه حجم کم کرده. امشب حل شده مثل اینکه.
دوستان کم کرد از شما
از من فعلا چیزی کم نکرده
تامردا اون 2.5 گیگی که کم کردن خیلی استفاده می تونست بکنم ازش
من دیشب ترافیکم صفر شد ولی نت هنوز قطع نشد فعلا داره ترافیک منفی میزاره الان یک گیگ منفی شده
دیشب ازم 800میگ کم کرده :n04:
ساعت 3 مودم خودش ریست شد....و دیگه کم نکرد
حالا باید خِر یقه کی رو گرفت...چون از ساعت 1تا3 کنتور انداخته...نمیشه ثابتش کرد
سرویس برادرم هم 2.3- گیگ شده...از ساعت 1تا11 صبح کنتور انداخته
دیشب چیزی کم نکرد
ولی سرعت پوکیده بود 2.8 گیگ دان کردم :n03:
دیشب من از ترس گذاشتم از 3 دانلود کنه. چیزی کم نکرد از 3 تا 6 اما سرعت اَسمی شده بود.
چقدر دان کردی :n13:نقل قول:
پینگ با سرورهای داخلی هم مشکل داره ! هی روزگار .... هر سال قربون پارسال .... :n29:
ولی از من همین دیشب کم کرده، زنگ زدم اکسین میگه آره برای بعضی مشترکین شبانه برداشته شده!!! l میگه زنگ بزن مخابرات!!!!!! چی کار کنیم؟ راهی برای پیگیری هست؟
IP آی بی اس چیه؟
مخابرات کرمان هم همینطوری شده از دیروز سامانه هم باز نمیشه گمونم دوباره دارن انگل کاری میکنن.:n34:نقل قول:
مخابرات شبانه رو ورداشته؟
نه. دیشب سالم بود. پریشب هر چی دانلود کردیم حساب کردنقل قول:
من بهشون زنگ زدم گفت که یک شنبه زنگ بزن تا حجم مصرفی که ازت رفته بهت برگشت داده بشهنقل قول:
من که چشم اب نمیخوره ولی گفت که اگر با اینترنت کاری نداری خاموشش کن چون سیستم طوریه که از حجم حتی سند و رسیوی نکنه کسر میشه ازتون بهش گفتم این مشکل بزرگه گفت میدونم ما نامه نگاری کردیم ولی کسی رسیدگی نمیکنه
من رفتم نمایندگی، هیچ رقمه قبول نکرد...میگفت استفاده کردی که کم کرده.
سیستم ما هیچ مشکلی نداره...کلی هم صدا بردیم بالا، زیر بار نرفتن که نرفتن.
جالبتر اینکه میگن شما در شب دانلود نکردین به نوعی دارند میگن شما دروغ گوید!نقل قول:
اصلا ما دروغ گو ! حجم مصرفی در شب رو در قسمت ستون دریافتی باید ثبت کنه که با حجمی که از ترافیکمون کم شده باید جمع بشه مثلا من در اون شب 4 دانلود داشتم با حجمی که ازم کم شده باید بزنه 8 گیگ و یا 7 گیگ 800 مگابایت ترافیک دریافتی ولی اصلا ترافیک شبانه درج نشده
بهش میگم این حجم مصرفی کجاست چرا درج نشده میگه خوب معلومه دانلود نکردی بهش میگم اقای محترم من منتطقی سوال میپرسم جواب شما غیر منطقیه میگه که ببینید شبانه یک طرح تشویقیه اگرم کم کنه نباید زنگ بزنید و سوال بپرسید میگه چون پولی سرش نمیدید :n04: گفت تهش با شرکتی که ازش سرویس گرفتین تماس بگیرین به ما چه که کم کرده و گوشی رو روم قطع کرد
ضحی که دیگه جمع شد خدا بهمون رحم کنه
الان دارم تست میکنم بنظر نمیاد که کم کنه. بنظرم مشکل حل شده. البته سرعت اسمی شده :n03:
برا من هی اکانتینگ از کار میفتاد
دوباره راه میفتاد ولی از ساعت 1 درست شد
تا همین چند هفته پیش هر چی میگفتم قبول نمیکردی که جمع شده ! :n02: ای کاش همه جمع بشن کلا بشن یک شرکت ... :n36:نقل قول:
حرفت درسته. من نمیفهمم دلیل 4 تا شرکت زدن چی بوده همه اش فرمالیته است. مثلا خواستن بگن بخش خصوصیه و این حرفها. در صورتی که پیامدش فقط سردرگم کردن کاربران و اینور و اونور پاس دادن مشتریان شده. در ضمن رقابتی هم که بین 4 شرکت نیست که باعث افزایش کیفیت یا کاهش قیمت بشود. اگر رقابتی میشد بسیار عالی.نقل قول:
دوستان تو این پرتاک بر چه اساسی حجم دریافتی را محاسبه می کنه
من دیشب سرجمع 3.1 گیگ دان داشتم فقط تو پرتاک زده دریافتی 5067.84
حجم و ... هم کم نکرد خوشبختانه
دقیقا ! وقتی پهنای باند و تعرفه ها یکی هست چه معنی داره هی شرکت سوری درست کنن ! باید یه طوری اختلاس کنن دیگه :n21::n15:نقل قول:
اختلاس : به برداشت غیر قانونی اموال دولتی یا غیردولتی که توسط کارمندان و کارکنان دولت یا وابسته به دولت انجام میگیرد، گفته میشود.اختلاس گونهای از کلاهبرداری محسوب میشود که بیشتر به صورت برنامهریزی شده، منظم و پنهان و بدون رضایت و آگاهی :n09: دیگران انجام میپذیرد.
دوستان شما هم شبانتون اسمd شده با پینگ داغون؟ آیپی 5.233
والا پینگ 5.233 که دایم الداغون هست. من توی سرور بازی که ادمین 40 هستم اجازه دارم که isp ها رو ببینم هستم میبینم از شاتل پارس اسیاتک و حتی information technology که خود مخابرات هست نزدیک 100 تا 150 تا پینگشون بهتر از منه.نقل قول:
حالا چند وقت دیگه که خواستید تخلیه کنید متوجه میشید که رقابتی بوده یا نهنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
واسه چی تخلیه کنم ؟؟؟ :n19::n02: مثلا کدوم بهتره ؟؟؟ :n10:نقل قول:
اره 5.233 زیاد برا بازی خوب نیست ولی شبانش خوبهنقل قول:
دوستان شبانه برای همه اسمی شده؟
اگه مودم خاموش روشن بشه اسمی میشهنقل قول:
شبانش اسمی میشه.نقل قول:
نقل قول:اگه خاموش نکنیم، ترافیک کم میکنه یا نه؟نقل قول:
امتحان کن. ساعت ۱و ۵۷ مودمو خاموش روشن کن بعد از ساعت ۲ دانلود کن بعدش ببین کم میشه یا نهنقل قول:
ربط به گروه داره تا ایپی،من هم با ایپی 2.185 هم 5.233 هم 37.221 شبانه 3تا6 اسمی هستنقل قول:
سرعت 5.233 شده 30 کیلو (2 مگ)
اون شب که همه حجم شبانه رو حساب کردن همینطوری شده بود شرعتم دقیقا رفته بود روی 30 . من گفتم اطلاع رسانی کرده باشم.
بزار تغییر ip بدم. اما باز بعید میدونم از اون باشه.
پی نوشت. : با عوض کردن ip هم مشکل برطرف نشد.
واس ما سرعت این ای پی خوبه فقط پینگش خیلی افتضاح شده البته افتضاح بود خیلی خیلی افتضاح شدهنقل قول: