در مورد معافي در حين خدمت سوال داشتم
من قبل از خدمت واسه معافي اقدام كردم و پرونده پزشكي دارم و معاف از رزم شدم
حالا همين روز اول اموزشي ايا ميتونم بگم من پرونده پزشكي و مشكل پزشكي دارم منو بفرستيم بهداري تا شايد معاف كامل شدم؟
Printable View
در مورد معافي در حين خدمت سوال داشتم
من قبل از خدمت واسه معافي اقدام كردم و پرونده پزشكي دارم و معاف از رزم شدم
حالا همين روز اول اموزشي ايا ميتونم بگم من پرونده پزشكي و مشكل پزشكي دارم منو بفرستيم بهداري تا شايد معاف كامل شدم؟
نقل قول:
کسی جواب نمیده ؟
باید تا چند روز دیگه دفترچمو پسن کنم:n03:
مرسی داداش.نه لیسانس هستم.کلا خوبه دادا آرهنقل قول:
بالاخره آموزشی ما هم تموم شد.
بله میشه.نقل قول:
ما رو همون روزهای اول بردن بهداری. همونجا معاف از رزم ها و کسایی که فکر می کردن شاید مشکلی داشته باشن رو معاینه کردن. اونجا به دکتر پرونده تو نشون بده و صحبت هاتو بکن.
دوستان کسی نیست جواب بده ؟ :n02:نقل قول:
فردا صبح چون باید برم مسافرت . خواهشا یکی جواب بده .
اگه پرونده نداشتیم چی ؟ بازم میشه بهداری خودمونو نشون بدیم ؟ امکان داره اونجا معاف از رزم کنن ؟نقل قول:
لطفآ یکی منو راهنمایی کنه ... بنده مجبورم قبل از اتمام شهریور دفترچه ام رو بفرستم (تاریخ درخواستیم دی هست) . دکتر هم چند تا بیماری نوشته توی فرم معاینه . ترجیحآ تمایل دارم که به تاریخ اعزامم لطمه نخوره (دی) و تا دیر نشده یه معاینه و کمیسیون هم تشکیل بشه برام ... حالا میخوام بدونم اگه روال معافیت رو شروع کنم (یعنی الان درخواست بدم) و احیانآ روندش طول بکشه میتونم همون آخر شهریور انصراف بدم و دفترچه رو بلافاصله بفرستم ؟؟
از +۱۰ پرسیدم گفت من نمیدونم ....!
دوستان بالاخره 1 روز دیگه هم جشن تحلیف ما برگزار میشه
فکر کنم دیر ترین جشن تحلیف برای ما هستش 30 مرداد پنج شنبه
پادگان 01
فردا تموم میشه تا ساعت 1 ظهر راحت میشیم مرحله اول رو پشت سر میزاریم
دوست عزیز ، منم مثل شما برای معافیت اقدام کردم اما معاف ار رزم شدم ، اگر استارت معافیت رو بزنی به هیچ وجه نمیتونی انصراف بدی و مجبوری تا اخرش بری ( اونم با کلی هزینه های الکی ، مثلا پزشک اول ویزیت می کنه 25000 تومان و پزشک دوم و سوم که میشه 80 تومان و و و و و ) حالا من مدت زمان رو می خوام بهت بگم (واسه من این بود) پس از ثبت در خواست معافیت در پلبس +10 ، 2 هفته بعد نامه میاد برای بیمارستان که تاریخش برای 3 تا 6 روز بعده ، بعدش توی خود بیمارستان اگر شانس بیاری همون روز معایناتت تموم میشه اما اگر تعداد بیماریت یدونه نباشه حتما ادامه داره که اگرم یدونه باشه بازم باید شانس بیاری ، حالا فرضا همون روز تموم نشه میگه سه تا چهار روز دیگه بیا ادامشو انجام بده (دکتر بعدی ببینتت یا مدارک پزشکی بیار یا ...) حالا وقتی تموم شد و پروندتو گذاشت توی کشوی اتمام پرونده ها ، نامه دعوت به کمیبسیون بین 2 هفته تا 1 ماه بعد میاد دم در که ما 1 ماهو در نظر می گیریم ( البته من خودم پیشنهاد می کنم دو هفته بعد بری نظام وظیفه ساختمون پزشکی بگی بهت نوبت بدن و ادعا کنی نامت نیومده و اگرم قرار باشه بیاد کسی خونمون نیست ) بعدش روز کمیسیونم 10 فیش واریزیو که ریختی معاینت سزی تموم میشه و همین ، حالا پیش بینی تعداد روز ها از شروع پلیس+10 که ما حداکثرو فرض می کنیم : 2هفته (14روز) و 1ماه (30روز) و یک فته معاینات توی بیمارستان (7 روز) و یک ماه معطل شدن برای نامه کمیسیون (30 روز ) = 14+30+7+30=81 روز که دیرترینشه اما 55 تا 60 روز هم ممکنه اما شانسیهنقل قول:
ممنون...مرخصیا تو 02چطوره؟ اخر هفته ها تعطیل؟نقل قول:
شما حتما باید برگه وضعیت که تو صفحه 25 دفترچه هست رو پر کنید و برگ واکسیناسیون رو هم میبری درمانگاه میگی واکسن میخوای بزنی برای سربازی میری و هزینه ای هم نداره کاملا رایگانه یه وقت پول ندی.نقل قول:
برگ معاینه مشمولان هم میبری پیش دکتر متخصص اکثرا تو بیمارستانهایی هستن که مخصوص ناجا هستن.پس هر سه قسمت باید تکمیل بشن البته برگه های واکسن و معاینه رو درمانگاه و دکتره امضا میکنن.وقتی خواستی بری معاینه یه قطعه عکس 3 در 4 هم ببر.
برای کسری هم باید برید جایی که پدرتون خدمت کرده البته دقیق نمیدونم شایدم جایی که به عنوان داوطلب تو جبهه بوده بعدش اقدام میکنید..یه نامه میدن و بقیه ماجرا..
اگر برادرتون از کسری استفاده کرده فکر نکنم شما بتونید بازم استفاده کنید.
برای معافیت پزشکی هم به نظر من اصلا طرفش نرو..بعدها گیر میدن مثلا سر کار بری یا گواهی نامه پایه 1 بگیری یا موارد دیگه..
برو سربازی خیلی زود میگذره..خودمم اول شهریور به 01 نزاجا اعزامم..
اگر میشه توضیحاتی درباره 01 بدید.من چون راهم دوره و اول شهریور اعزامم اگر گفتن برید چندروز دیگه بیایید ایا امکانش هست همونجا بمونم با توجه به دوری راه و اینکه همونجا خیاطی هست برای لباسها؟نقل قول:
ممنون
سلام دوستان فکر کنم کد های ۱۹/۶اومده چند نفر از بچه ها تو یکی سایت ها میگفتن که گرفتن و بر خلاف اعزامی های اول شهریور اکثرا کرمان و سمنان بوده اموزشی ها
اگه اینجا کسی از ۱۹/۶کد گرفته بگه
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2
خدا عمرت بده ... روشنم کردی ...دستت درد نکنه ... اینجوری پس بیخیال شم سنگین تره :n01:نقل قول:
کلی خرج و گرفتاری واسه یه معاف از رزم احتمالی فایده نداره !!
تو بهداری پادگان چی ؟ میشه اونجا پیگیر شد ؟؟ اگه اونجا پیگیر شیم باهامون بد میشن ؟؟ مثلآ بگن میخواد در بره از کار ! ؟
بله میشه. حتی اگه هیچ کاری هم تا اون موقع برای معافیت نکرده باشی از اونجا میتونی اقدام کنی.نقل قول:
روند بررسی پرونده پزشکی حداقل 2ماه طول میکشه. به صحبتهای دوستمون sdahcrit هم دقت کن.
اگر هم توی آموزشی اقدام کنی هی باید بیای مرخصی که در این صورت اگه معاف نشی احتمال تجدید آموزش شدن وجود داره.
راستی به ما که معاف از رزم بودیم کف درجه رو دادن و خیلی هم راحت تر از بقیه نبودیم. فقط رژه نرفتیم.
خوبه.آخر هفته ها اگه نگهبان نباشی از چهارشنبه ظهر مرخصی میدن تا شنبه 6 صبح.میان دوره ما هم تو عید فطر دادن یه هفته.واسه شب قدر هم 4 روز به بچه های شهرستان مرخصی دادن.کلا دوره ما خیلی با حال بود.به امید خدا واسه همه شما هم راحت و خوب باشه:n01:نقل قول:
بازم سلام. بچه ها یه سوال برام پیش اومده:
در مورد درجه ها که دوستان در مورد لیسانس، فوق دیپلم صحبت کردن ولی چیزی از فوق لیسانس نگفتن. درجه فوق لیسانس چیه؟
ممنون از همه دوستان
بسیارعالی پس کلا از این 58 روز اکثرشو که مرخصی بودید:n02: ممنونم داداش گلم من تا کارام ردیف بشه احتمالا تا دی میرم...نقل قول:
شنبه 1 شهریور شما تا ساعت 9 صبح میتونی توی پادگان باشی زود نیا اصلانقل قول:
بهت یک هفته مرخصی میدن تا شنبه هفته دیگه که بری کاراتو بکنی به نظر من نمون چون بمونی ازت بیگاری میکشن برو شهرتون راحت کاراتو بکن
لباس و پوتینتو حتما عوض کن جنسی که بهت میدن اشغال هستش پدرت در میاد هم پات داغون میشه هم پوست تنت عرق سوز میشه پلاستیک هستش جنسش
توی پادگان همه چی هستش از سالن ورزشی و بدن سازی و فوتبال چمن بسکت بال حتی کوب داره میتونی سونی بری بازی کنی استخر داره
خیاطی و ...................
همه چی شهریه واسه خودش خیالت راحت هتل هستش از این لحاظ ها
سعی کن توی هنگ یک بیوفتی راحت تره یعنی گردان های 011 و 012 و 013
خیلی خوب هستش با 500 شروع میشه
2 ماه که اونجا هستی سعی کن لذت ببری تو مخی زیاد داره اما خوش بگذرون
هفته اول که تموم شد رفتی بعد یک هفته مرخصی اصلا نمیدن از هفته بعدش هر روز اگر مرخصی نباشی میتونی از ساعت 5 عصر تا 5 صبح فرداش 12 ساعت هر روز بری مرخصی پنج شنبه ها هم تا 12 هستش
شما هم قبل خدمت معاف از رزم بودي بعد در حين خدمت معاف دائم شدي؟نقل قول:
شنيدم در حين خدمت معافي راحت تر ميدن تا قبل خدمت
منيكه قبل خدمت معاف از رزم شدم به احتمال زياد اينجا معاف دائم ميشم
داداش جدی میگی!!!!!؟:n04:یعنی 01 اینقدر هتله که روزی 12 ساعت آزادی؟ گمون نکنماااااااااااا:n13:نقل قول:
توی بهداری هم هیچ فرقی با قبل نمی کنه ( همون هزینه ها و همون وقت گرفتن هاست )(باهامون بد نمیشن !!! ) اما به نظر شخصی خودم اگر مطمین هستی معاف دایمی اقدام کن چه قبلش و چه در حین اموزشی اما اگر معاف از رزمی بی خیال شو منم الان معاف ار رزم شدم اما الان پشیمانم
نقل قول:
توی بهداری هم هیچ فرقی با قبل نمی کنه ( همون هزینه ها و همون وقت گرفتن هاست )(باهامون بد نمیشن !!! ) اما به نظر شخصی خودم اگر مطمین هستی معاف دایمی اقدام کن چه قبلش و چه در حین اموزشی اما اگر معاف از رزمی بی خیال شو منم الان معاف ار رزم شدم اما الان پشیمانم
آموزشی ولیعصر مرخصی ساعتی چند ساعت میشه؟ 1? 2?آخر هفته پنجشنبه تا شنبه؟:n10:خانواده میتونه چیزی بیاره بخوریم نمیریم؟:n02::n19:
نقل قول:
دقیقا همینجوری هستش
نه دائم نیستم ! نهایت معاف از رزم ... چرا پشیمون شدی شما؟ حداقلش اینه که اگه خدا نکرده جنگ بشه جلو نمیفرستنت ...نقل قول:
مرخصی واسه معاینه ؟ تجدید آموزش دیگه چرا؟ اینجور باشه که اصلآ نمی صرفه ! :n13:نقل قول:
دوستان عزیز بنده همین پارسال خدمت رفتم معاف از رزم هیچ فرقی با معاف نشدن از رزم نداره در خدمت با هر دو مورد یکطور رفتار میشه مگر در موارد حاد که سرباز واقعا مشکل جسمی حرکتی یا روانی پیدا کنه نتونه اسلحه دست بگیره یا توی رژه باشه یچیز دیگه دستش میدن به هرحال معاف از رزم شدن به معنای معاف از تیراندازی شدن یا نرفتن به جبهه و جنگ نیست اینکه میگن معاف از رزم میدان تیر نمیبرند جنگ بشه نمیبرند... اینا همش حرفه اتفاقاً میبرند و البته جدای همه این بحثها موقعی که جنگ بشه اونایی که معاف از زندگی هم هستن یا حتی سنشون کمه ... میرن جنگ خلاصه موصوع غیرتی میشه دفاع از ناموس و خاک وطن ...
داداشا کسی از 04 مرخص نشده این دوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکم توضیحات درباره مکان و مرخصیاش میخواستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول شهریور اعزامم....دمتون گرم یکی جواب بده....مرسی
سلامنقل قول:
شما کجا خدمت کردین ؟
پس فردا اعزامم ...موي سر حتما بايد زده بشه؟
نقل قول:
اگر بخوای به دید جنگ به موضوع نگاه کنی درسته معاف ار رزم مفیده ، پس اگر می خوای قبل پادگان رفتنت کاراشو بکن ، وقت که داری ، وقتی در حین اموزشی همش مرخصی بهت بدن تا کارای معاینات پزشکیتو بکنی تعداد مرخصی در روز های اموزشیت از یک حدی میگزره که این باعث میشه دوباره اموزشی رو از اول بری پس ریسک نکن قبلش اقدام کن تا خیالت راحت باشه
بالاخره تموم شد 01 الان رسیدم
فعلا شدیم 2 ماه خدمت برام دعا کنید یک شنبه میخوان امریه بدن
سلام داداش اگه بزنی خیلی بهتره من با شماره 4 زدمنقل قول:
اگه نزنی خودشون واست میزنن به زور:n24::n24::n24::n25::n25:
اوكي داداش مرسينقل قول:
تحصیل کرده ها 8 بزنن..
آخ آخ یادِ اون روزا میفتم .
دوست عزیز من از تهران هستم و فوق لیسانس 01 افتادم و اول شهریور اعزاممنقل قول:
ممکنه یک توضیح مختصر در مورد شرایط 01 و نحوه تقسیم و مرخصی ها برای بچه های تهران و ... بدی
با تشکر
ممنون. همون دیگه مشکل من وقته ! باید تا آخر شهریور پست کنم دفترچه رو ... میترسم نتونم کنسل کنم ! کاش زودتر به فکر می افتادمنقل قول:
نقل قول:
پسرخوب میدونم تازه نت گرفتی اداب فروم ها رو نمی دونی که از هرکسی نقل نگیری و بهش توهین نکنی اینجا سرکوچه تون نیست
من یه امیدواری به دوست قبیلمون دادم واس مشکل نرفتنش این تاپیک هرکسی یه مشکل و افکار شخصی داره نباید که به
هرکسی که خوشت نمیاد بپری و حمله کنی طرفش
اینجا فروم عمومیه وهرکسی با هر شخصیتی و افکاری اینجاست
چه زود حالت بهم میخوره!!!!!خانمای حامله باید پیش تو لنگ بندازه!!
خواستی جوابمو بدی اینجا جاش نیست این ایدیمه ciris500 بیا جوابتو بیشتر بدم پسرخوب
داداش من 19 ششم یکشنبه رفتم فک کردم صددرصد اومده اما بازم خانومه گفت همون یه هفته قبل اعرام بیاین واس کدهانقل قول:
سلام دوستان
من الان خرم آباد خدمت میکنم اما شرایط انتقالی دارم اما بهم گفتن اگه از پادگان اقدام کنم خیلی زمان میبره و بهتره مستقیم مدارکو ببرم تهران و از اونجا اقدام کنم. حالا میخواستم ببینم کسی میدونه باید برم کدم اداره و کجا؟ تو پادگان هرکی یه چیزی میگه و گیج شدم اگه یه ادرس بدید ممنون میشم
سلام داداش
آقا تبریک میگم
ی سوال ، میتوتیم تو آموزشی گوشی ببریم همون پادگان 02 ؟
میگن دم در میگیرن ولی روز چهارشنبه بخوای بری بیرون تحویلت میدن درسته؟
فوق لیسانس هستم درجه ستوان سوم بهمون میدن
ممنون عزیز اگه جواب بدی