سرعت دانلود 2 مگ باید رو چند باشه ؟
Printable View
سرعت دانلود 2 مگ باید رو چند باشه ؟
رو 256 باید دانلود داشته باشه :20:نقل قول:
بابا اين سرعتا چه افتضاح شده حتما مال اون 3 گيگ هديه ست اينا ديگه شورش رو در اوردن روزها هم سرعت دان به زور به 15 ميرسه واي به حال شبانه رايگان بچه هاي مشهد ماله شما هم همين طوريه
فعلا که انگار مشهدی ها رو دور شانسن.پینگ من دیروز کلا بالای 1000 بودنقل قول:
شايد براي اينه كه آرت نامحدود شده. همه تشنه ي دانلود بوديم حالا كه يه كم فلكه رو باز كردن ما هم استفاده مي كنيم. :27:نقل قول:
مشکل اون سروری بوده که ازش دانلود میکردین اگه میخواین سرعتتون به 50-60 برسه حتما باید با16 کانکشن به سرور متصل بشید من خودم اکثر دانلود هام از سرور های رپید باز هست که خیلی سرعت خوبی داره.پینگهم بدک نیستنقل قول:
كسي جواب سوال منو نمي دونه؟نقل قول:
جرا تو ايران نامحدود رو همون محدود معنا ميكنند؟بريم فرهنك لغت رو تغيير بديم بهتره
آفرین آرمین ، درست گفتی !
اینا همش دولتی هست و دولت رو که میشناسین ، کسانی که دم از خصوصی هم می زنن قوانین دولت رو به دیوارهاشون می بینیم ! اینجا ایرانه !!!
دولتی که انتقاد پذیر نباشه به چه درد می خوره ، تا میای محترمانه نقد وارد کنی سریع سرت رو می برن !
واقعا آدم نمی دونه توی این وضعیت چیکار کنه !
نه می تونی تحریم کنی ! نه می تونی اعتراض ، نه چیز دیگه ای !
مارو وابسته به خودشون کردن که هر بلایی خواستن سرمون بیارن .
shatel هم نمونه ای بارز هست !
اینترنتی که 98 درصد سایت هاش فیلتر هست به چه درد می خوره !
الان داشتم برای فیلمی torrent می گرفتم : از 10 سایت 9 سایت فیلتر بود ، آخه چیکار کنیم دیگه !!!!!!!!!!!
چرا ... برای من هم این طوری شده..نقل قول:
من 128 اكو دارم.تا ديروز دان استريمم 575 بود ولي امروز صبح شده 156 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
براي بقيه عزيزان هم چنين اتفاقي افتاده؟اگه جواب مثبته سياست شاتله يا دولته؟؟؟
کدوم شهری ؟ کدوم مرکز مخابرات ؟
زیاد دانلود می کردی؟
ما اگه پروموشن نخوایم کیو باید ببینیم؟
ای باباااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا یعنی چی یه صفحه ناقابل هم باز نمی کنه که!
دیروز برای منم همینطوری بود.احتمالا تا عصر درست میشهنقل قول:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
تا بوده همین بودهنقل قول:
نمی خواد راه دوری بریم که.نمونش همین امضاء خودتون
[اعتراض] موسیقی زندهاست؛ لطفاً تالار موسیقی را بازگردانید. :41:
منظورتون چيه؟ منظورتون قانون fair use policy بود؟ :31:نقل قول:
من گيج ميزنم يا شما مرموز حرف ميزنين؟ :31::10:
سلام دوستان.
همینطور که همتون میدونید من می خواهم شاتل بگیرم.
خونمون هم مشهد و مرکز پیروزی هست. و همینطور که مشخصه کلا سرعت های مشهد یکم بالاتره.
حالا من از دوستان مشهدی تقاضا دارم منو راهنمایی کنن.
من تعریف سرویس اکو رو زیاد شنیدم اما در مورد آرت هیچی نمیدونم.
کسایی که آرت یا اکو استفاده میکنند به سوالات زیر جواب بدن:
1- کیفیت سرویس شبانه اکو چطوره؟!!
2- سرعت معمولا چند هست (اکو و آرت)؟!!
3- میگن سرویس های شاتل توی مشهد قعطی زیاد داره. درسته؟!!
4- پینگ آرت و اکو چطوره؟!!
5- نظرتون درباره نامحدود شدن سرویس های آرت چیه؟!!
شاد باشید:40:
طرح گیگ هدیه برای تولد هنوز پا برجاست ؟ اگه هست شامل کدوم شهرها می شود ؟
كرج هستم.نقل قول:
اهل دانلود نيستم.
80 درصد وبگردي
20 درصد دانلود
شما مال چه شهري هستيد؟
اوضاع نت من خیلی خرابه ! همش دیتا نمیده و مجبورم با دیسکانکت و ریکانکت دیتا بگیرم !
چرا اینجوری شده ؟؟
این مشکل فقط برای شما نیست. من از شاتل سرویس ندارم و پایتختی هم نیستم ولی از پریروز برای من هم این مشکل پیش اومد. در شهر بهترین isp همینکه ازش سرویس دارم و معمولا قطعی و مشکل نداشت ولی از پریروز دیسکانکت نمیشه ولی دیتا به اصطلاح gap داره. گاهی میره گاهی نه!نقل قول:
آقا من پرسیدم ازشون گفت از مخابراته (به نظرم به خاطر روز قدس اینجوری کردن )نقل قول:
راستي به خاطر روز ايران يا همون قدس اينطوري شده؛ ؛ ؛دوستان خدايي دارن سرمون كلاه ميزارن و ما ساكتيم؛ ؛يعني جي سرويس به اسم نامحدود بخري بعد هر جقدر بخواي نتوني دانلود كني؛؟ايرانسل هم همين طوره؛ ؛به خدا دارن دزدي ميكنند و ما هم ناظر؛ ؛
بی صاحابا معلوم نیس چه غلطی کردن . امروز یه صفحه هم بسختی باز میشه . چیز یی ان هم جواب نمیده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:به برکت نزدیک شدن روز قدس(ایران) هست دوستاننقل قول:
شنبه درست میشه
من تهرانم.....نقل قول:
كرج هستم.
اهل دانلود نيستم.
80 درصد وبگردي
20 درصد دانلود
شما مال چه شهري هستيد؟
ماهی 25 گیگ دان رایگان میکردم گفتم شاید واسه اون کمش کردن.....
ششتيباني كه گفت سياست خود شاتله!نقل قول:
تا به حال چنين اتفاقي براي من در هيچ مناسبتي بوجود نيامده بود.من كه فكر كنم از اين به بعد بايد با همين بسوزيم يا بريم جاي ديگه سرويس بگيريم!
چقدر سیاستمدار
دوستان کسی با چیز پی ان میتونه کار کنه یا اینکه مثل من نمیشه صفحه باز کرد
با سلامنقل قول:
سایر دوستان هم در بالا اشاره کردن که بخاطر روز قدس پورت های مربوطه فعلا" بسته شده و احتمالا" شنبه OK خواهد شد!
بله دوستان
پورت وی پی ان توسط مخابرات بسته شد به خاطر روز قدس ولی خودشون به وی پی ان احتیاج دارن امیدوارم تا شنبه درس بشه
موفق باشید
نه از کار افتادن قند شکنا هم همین طورنقل قول:
سلام خدمت دوستان
مطلبی رو شنیدم گفتم واسه شما دوستان هم بگم
چند روز پیش وزیر مخابرات در گفتگویی که با اخبار شبکه یک داشت
گفت پهنای باند کشور از 25 گیگابیت به 50 گیابیت در ثانیه افزایش پیدا کرده
از اون موقع هی داشتم فوحششون میدادم به ما چه به ما که دخلی نداره این شرکتا که برای ما کاری نمیکنم
امروز که دیدم نامحدود کردن خوشحال شدم
در ادامه وزیر کشور گفت
تا اواسط پاییز امسال پهنای باند کشور از 50 گیگابیت به 470 گیگابیت میرسه!!!
با این حساب کمی در دل بنده امید ایجاد شد برای بهبود اینترنت ایران
تا قبل این که هیچ امیدی نبود
ولی الان انگار دارن یه کارایی میکنن خداروشکر
به امید روزی که اینترنت 5 مگابیت ما در ایران به عنوان اینترنت کم سرعت تلقی شود
ارادتمند شما
ALIJOOOON
خوب در مورد سوال اول شما باید بگم بد نیستنقل قول:
سوال دوم شما هم باید بگم که به خودت تون بستگی داره ازکدام سایت دانلود کنید معمولا بین سی تا پنچاه هست
برای سوال سوم شما هم بگم که برای من که تا حالا قطعی نداشته اگر هم داشته خیلی کم بوده
در مورد سوال 4 رو هم هچی نگم بهتره
چه نیازی بهش دارن؟نقل قول:
خوب در مورد سوال اول شما باید بگم بد نیستنقل قول:
سوال دوم شما هم باید بگم که به خودت تون بستگی داره ازکدام سایت دانلود کنید معمولا بین سی تا پنچاه هست
برای سوال سوم شما هم بگم که برای من که تا حالا قطعی نداشته اگر هم داشته خیلی کم بوده
در مورد سوال 4 رو هم هچی نگم بهتره:41:
چقدر خوش خیالی بابانقل قول:
نا محدود کردن اما قیمتاشونو نگاه کن بعد به به و چه چه راه بنداز
شاتل میگه تا پس فردا سایت های https مشکل دارن
دوستان V-P-N هتون رو روی سرعت دانلود یه چک بکنید، چند ساعته که انگار شاتل براشون مشکل درست کرده، من سه تای مختلفو تست کردم، سرعت دانلود از 65 اومده رو 1-2 و صفحه هم به زور باز میکنه! :41:
کاری به شاتل نداره کلا وی پی ان ها فعلا لیمیت شدهنقل قول:
موفق باشید
پورت های وی بی ان در حال حاضر اکتیو شده و میتونید کانکت بشید
اقا اگه یکی بخواد از شاتل یک سرویس بگیره که سرعت دانلودش 200 کیلوبایت باشه ( و بخواد واسه خونه بگیره اون سوریسو) چه خاکی باید بر سرش بریزه و چند هست- اهل تبریزم
درود.نقل قول:
عزیز میشه بیشتر توضیح بدین؟
اگه اینجا امکانش نیست PM بدین.
اینجوری که سرعت دانلود شبانه افتضاح میشه!
دوست عزیز پورت های وی بی ان به دلیل نزدیک شدن به روز قدس مسدود شده.از دست کسی هم کاری ساخته نیستنقل قول:
نهایتا بعد از این روز یعنی شنبه درس میشه