دوستانه گُله گلاب،کسی سرویس شهاب 0.5 گیگ در ماه،1 ماهه 4 تا 10 صبح رایگان رو داره بگه سرعت دانلود شبانش چقده؟
با 6 گیگ حجم اضافه بخرم میشه همون حدود 35 تومن آیا؟
Printable View
دوستانه گُله گلاب،کسی سرویس شهاب 0.5 گیگ در ماه،1 ماهه 4 تا 10 صبح رایگان رو داره بگه سرعت دانلود شبانش چقده؟
با 6 گیگ حجم اضافه بخرم میشه همون حدود 35 تومن آیا؟
خطت رو 12 جواب میده دوست داشتی شماره خطت رو پ.خ کن برامنقل قول:
نقل قول:
تقریبا 250-300 هست برای سرور خارجی
اگر برای ثبت نام جدید هست با تخفیف برات انجام میدم
نقل قول:
شما مگه به همه شهرای ایران دسترسی داری؟
و سوال دیگه اینکه این اسپید تست رو که گرفتین ماله خودتونه؟! 20 مگ آخه ؟؟؟
آره داداش،مرکز حکمت شعار تهران هست شمارم،پورت خالی داره؟نقل قول:
شما توضیح بده چطور خطت 20 مگ بسته شده؟نقل قول:
برای ما هم بالاتر از 12مگ میتونی ببندی
بله عزیز دسترسی دارمنقل قول:
اسپید تست هم بله ماله خودمه لودبانس 2 تا خط هستش
- - - Updated - - -
بله عزیز دسترسی دارمنقل قول:
اسپید تست هم بله ماله خودمه لودبانس 2 تا خط هستش
حکمت شعار بدون تعارف 4 ماه حدودا ( حداقل ) زمان میبرهنقل قول:
- - - Updated - - -
حکمت شعار بدون تعارف 4 ماه حدودا ( حداقل ) زمان میبرهنقل قول:
دوستان امکان انتقال حجم وجود داره؟ من 1.5 گیگم اینا مونده
نه فقط 24 ساعت شارژ موقت امکانش هستنقل قول:
من دیروز تمدید کردم( بعد از اتمام قرارداد)نقل قول:
امشب ساعت 12 تموم میشه وقتش. امکانش هست فردا هم بتونم استفاده کنم؟
نقل قول:
شماره خطت رو پ.خ کن برام
- - - Updated - - -
نقل قول:
شماره خطت رو پ.خ کن برام
بند پ نمیشه برامون استفاده کنی؟ :n02:نقل قول:
سرعت دانلود شبانه سرویس شهاب امشب مشهد سرور خارجی بطور میانگین ۴۰۰ کیلوبایت بود و سرور داخلی ۱ مگابایت و متاسفانه اکانت افزایش سرعت دانلود سرور خارجی هم همینطوری که قبلا گفتم الان دیگه کار نمیکنه کسی از دوستان تونسته سرعت سرور خارجی اش رو به ۱ مگ رسونده باشه؟
هر فایلی که خاستین از سرور خارجی دانلود کنین روی سرور اسیاتک آپلود کنین و بعد با نهایت سرعت دانلود کنین نمنش همین آپلوبوی. با این وضعیت من نیازی به اکانت افزایش سرعت دانلود نمیبینم. من تست کردم خودم سرعت تغییری نمیکنه 512 حدود 100 دانلود میکنهنقل قول:
- - - Updated - - -
هر فایلی که خاستین از سرور خارجی دانلود کنین روی سرور اسیاتک آپلود کنین و بعد با نهایت سرعت دانلود کنین نمنش همین آپلوبوی. با این وضعیت من نیازی به اکانت افزایش سرعت دانلود نمیبینم. من تست کردم خودم سرعت تغییری نمیکنه 512 حدود 100 دانلود میکنهنقل قول:
1- سلام ببخشید جناب شما پشتیبان آسیاتک تهران هستید؟نقل قول:
2- تفاوت ( منظورم مزایا هست ) خرید سرویس آسیاتک از شما یا سایت 1544 چی هست؟
3- من الان 2 ماهه تو سایت 1544 قسمت بررسی پوشش مرکز چک میکنم و در جواب اینو مینویسه:
مشترک گرامی فعلا بدلیل محدودیت های فنی امکان ارائه سرویس در این مرکز بطور موقت مقدور نیست.به محض مهیا شدن شرایط با شما تماس گرفته خواهد شد
در ضمن شمامی توانید در روزهای آینده مجددا تلاش نموده و در صورت مهیا شدن شرایط ثبت نام کنید
اطلاعات مرکز شما ثارالله( حصارکـ) کـرج شهر کرج استان البرز میباشد
مشکل این مرکز مخابراتی چی هست هیچ راهی نیست از آسیاتک سرویس بگیریم ؟؟؟
+نقل قول:
ما سرور اسیاتک برای کاربران شبانه دار اسیاتک داریم.اون سروری که شما بهش وصل شدید رسپینا هست و توسط اسیاتک در شب سرعتش همانند سرور خارجی محدود میشه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهت دریافت اکانت تست پروکســـسی پ.خ بدید بهتون بدم.
نقل قول:
سلام عزیز
1. منم مثل سایر عزیزان نمایندگی دارم اما با یکم تفاوت
2. تفاوتش در دو مورد هست یکی اینکه داخل پنل نمایندگی 3 تا سرویس 1 ساله جدا از سرویس های آسیاتک وجود و امکان ثبت نام داره و مورد دوم هم این هست که تا 20 هزارتومن تخفیف میشه روی سرویس ها اعمال کرد و تا جایی هم که بتونم مشکلات رو شخصا پیگیری می کنم
3. مرکز مخابراتی شما محدودیت پورت داره برای همین فروش داخل این مرکز بسته هستش اما تا جایی که اطلاع دارم به زودی این مرکز هم پورت دهی میشه خیلی از مراکز سراسر کشور تو این 3 ماهه اخیر افزایش پورت داشته و مطمینا همه مراکز افزایش پیدا می کنه اون هم بخاطر بستر سازی برای پروانه fcp هستش
تکراری
پاک شود
سلام
اقا ما همچنان اندر خم تخلیه
تخلیه نمی کنن انگار زوره
الان غیر 195 و بازرسی میشه جایی شکایت کرد؟
کارمند مخابرات میگه تا زمانی توی سامانه درخواست تخلیه ثبت نشه ما وظیفه نداریم تخلیه کنیم!!!!!!!!!!
تازه با حضور مالک خط هم میگن تخلیه نمی کنیم !!!!!!!!!
هیدروکلریک اسید قوی کسی به مقدار زیاد داره ؟ بخوریم راحت شیم
اینو ببینید کلی مستفیض شوید:n08::n08::n08:
دوست عزیز میشه دقیقا چطوری لینک دانلود خارجی رو ببرم روی سرورهای آسیاتک چون فقط سرور داخلی سرعتش خوبهنقل قول:
سلام داداشنقل قول:
شما گفتی در صورت حضور مالک خط رو تخلیه میکنن
جایی هست این قانون باشه؟ مدرکی چیزی ؟ مثلا سایت مخابرات در این باره چیزی نوشته؟
تا بابتش از مخابرات شکایت کنم. یا فردا متقاعدشون کنم تخلیه کنن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کسی از تعرفه سرویس های اینترانت آسیاتک خبر داره ؟ قیمت هاش چطوریه ؟ حجمی هست ؟
داداش شما اینترانت میخوای چکار وقتی که سرعت دانلود سرور داخلی ۱ مگابایته البته قصد فضولی ندارم:n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
اره همینطوره. حرفیه که خود مخابراتی ها بهم زدن.
اگه میخوای خطت سریع تخلیه بشه مالک خط با کارت ملی رو ببر مخابرات و درخواست تخلیه بده.
سرعتاش اسمی هست.مثلا 512 بگیری 64کیلوبایت سرعت میده.نقل قول:
محدودیت حجمی هم نداشته تا به الان.
با اکانت هم راحت میشه تبدیل به اینترنت کردش.
زنگ زدم میگه تخلیه نمیکنیم فقط باید تو سامانمون باشهنقل قول:
چقدر اینا بی شرفن سامانشون هم خرابه معلوم نیست کی درست شه
هر چی دعوا کردم باهاش گفت نمیکنم گفت هر چقدر دلت میخواد شکایت کن. منم تو جواب میگم سامانه خرابه و بعد از درست شدن سامانه در اسرع وقت رسیدگی می شود.
تو چه کشوری گیر افتادیم کشور که نیست طویلس
اکانت من هیچ مشکلی نداره. از سرور خارج 1 مگ می گیرمنقل قول:
باید از جای درست اکانت بگیری که پشتیبانی داشته باشه
کارمند مخابرات درست بهتون گفتهنقل قول:
ولی مشکل اینه که مخابرات درخواست تخلیه رو واسه مرکز مخابراتی نمیفرسته و مرکز هم تا وقتی درخواست از طرف isp براش نیاد تخلیه نمیکنه خطو
منم موقعی که میخواستم از مخابرات تخلیه کنم همین مشکلو داشتم
شما بازرسی مخابرات توی شهرتون رو پیدا کنید و برید اونجا فرم تخلیه رو که پر کردید نشون بدید یکساعته درخواستو ثبت و خطو تخلیه میکنن
من الان برم اون فرم تخلیه ای رو که نمایندگی فروش مخابرات پر کردم رو بگیرم و ببرم مرکز مخابراتی ؟!نقل قول:
اینم جوابی که نو بازرسی به من دادند:
با سلام و احترام
به اطلاع می رساند تاخیر در جمع آوری خط به دلیل قطع بودن سامانه بوده و پس از رفع مشکل در اسرع وقت انجام خواهد شد .
منم دوباره شکایت نوشتم.:n02:
از این آپلودسنترا زیادن مثلا اپلودبوی یا فری آپلود و .... خیلی راحت میتونین با یه حساب هر فایلی رو که سرورش رو خارجه لینک دانلودشو کپی کنید تو سایت و خودش میاره رو سرور سایت البته اگه آپلودبوی رو انتخاب میکنین حتما محل سرور رو IR بزنین کار خاصی نداره تو هر سایتی که برین آموزشاش هست.نقل قول:
به عنوان مثال تو سایت زیر ثبت نام کنین بعد از سرویس آپلود ریموت استفاده کنید لینک دانلود رو کپی کنید و گزینه اپلود رو بزنید تمام البته این سایت محدودیت آپلود تا سقف 3 گیگ در روز رو داره که این موضوع واسه هیچکی مهم نیست چند تا اکانت بساز با آی پی و مرورگر مختلف. :n33:
freeupload.ir
30 روزه که میگذره ولی این شرکت آسیاتک هنوز کاری برای رفع نقص فنی پورت من انجام ندادن.
امروز رفتم مخابرات با مدیر کل صحبت کردم ( دمش گرم آدم خیلی خوش برخوردی بود) ایشون تماس گرفتن چند جا و بالاخره مشخص شد که این شرکت مجوز تردد به مراکز مخابراتی سطح شهر و احتمالا کل استان رو نداره .
یک مجوز ساده رو نمیرن بگیرن که مشکل مشترکین رو حل کنن و اونوقت شکایت که ازشون میکنی زنگ میزنن و میگن مشکل از مخابراته که به کارشناسای فنی ما اجازه ورود به مراکز رو نمیده .
واقعا واسه خودم و این شرکت کلاهبردار متاسفم
من وقتی رفتم isp درخواست تخلیه پر کردم یه رسید بهم داد که زیرش هم امضا و مهر مسئول فروش بودنقل قول:
بعد این رسیدو بردم واحد بازرسی مخابرات توی شهرمون اونا هم درخواستو فرستادن واسه مرکز مخابراتی و مرکز هم خطو جمع کرد
تا وقتی درخواست واسه مرکز نره خطو جمع نمیکنن
رسیدی به من ندادنقل قول:
من به شکایتام ادامه میدم مخصوصا 195 تا isp درخواست تخلیه رو بفرسته
خوب مشکل اینجاست که شبانه رایگان به کارم نمیاد ، تمام کارهام تو روز هستش و حجم هم گرونه.نقل قول:
شما خودتون تست کردید ؟ این اکانت هایی که میدین روی سرعت اش تاثیر نداره ؟ تا چقدر دانلود داشتید ؟نقل قول:
بنظرم شما از سرویس های ارت شاتل استفاده کننقل قول:
ارت 1 بگیر بعد از محدودیت با پرداخت ما به تفاوت ارت 2 رو بگیر دوباره بعد از محدودیت با پرداخت ما به تفاوت ارت 3 و ...
بله.بنده 2مگ و 256 داشتم سرعتشون اسمی بود...یکی از دوستان هم 2مگ اینترانت(با تبادل 160گیگ)داره در ماه تا 300-400 گیگ دانلود کرده و محدود نشده.نقل قول:
اکانت در سرعتش تاثیر نداره.
شماره بازرسی مخابرات شهرتون رو بگرد پیدا کن حتما.نقل قول:
مالک خط رو هم ببر مرکز دیتا شهرتون درخواست تخلیه بده... 195 تا میتونی ازشون شکایت کن.
سلامنقل قول:
بله.بنده 2مگ و 256 داشتم سرعتشون اسمی بود...یکی از دوستان هم 2مگ اینترانت(با تبادل 160گیگ)داره در ماه تا 300-400 گیگ دانلود کرده و محدود نشده.
اکانت در سرعتش تاثیر نداره.
ببخشید چه سرویسی؟ از کجا؟ این بدان معناست که فقط باید بندازیم روی سرور داخلی فایل های سرور خارجیمونو برای دانلود؟ مثل فایل گیر و ....
نقل قول:
دفع بعد که رفتی دعوا کنی صدای اون یارو که گفته بود برو شکایت کن ماهم می گیم شبکه مشکل داره ، ضبظ کن .... بعد تو شکایتت این فایل صوتی هم بزار بگو اینا لج کردن الکی می گن شبکه خرابه :n33:
پ.خ کردم برات.نقل قول:
فایلگیر رو شبانه اسیاتک جواب نمیده.سرعتش مثل سرور خارحی محدود میشه
شما اسیاتک داری؟
نه من شاتل دارم راضیم خداروشکرنقل قول:
- - - Updated - - -
نه من شاتل دارم راضیم خداروشکرنقل قول: