حالا خوبه اسلیم 250 گیگ نگرفتی وگرنه دست میزدی خش میوفتاد !:31:نقل قول:
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
(پ.ن : بدلیل براق بودن !)
حالا خوبه اسلیم 250 گیگ نگرفتی وگرنه دست میزدی خش میوفتاد !:31:نقل قول:
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
(پ.ن : بدلیل براق بودن !)
برای کسی که شهرستانه که نمی تونه بفرسته تهران !!
برای کپی خور کردن نیاز به سخت افزار یا برد خاصی داره ؟
بله میفرستن اگه بخواین خودشون کپی خور هم میفرستن !نقل قول:
اميد اره ديگه كليفرنيا م :31: همون كرمانشاه سيتي :31:
اقا نسل جدید xbox مگه قراره به این زودی ها بیاد........ پس xbox مو بشکونمش:31:
نه کی گفته ؟ بزن بشکون !نقل قول:
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
:31:..........
اینو یادم رفته بود !
اخه همه میگن بزودی میاد بدون اینکه تاریخ حداقل تقریبی رو هم بگن.... منم با این اوصاف گفتم xbox نسل جدید حداکثر تا 3 ساعتو 30 دقیقه دیگه میاد... همین
راستی اینم الان یادم اومد:31:
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
جدی این xbox نسل جدید کی میاد.... بابا من هنوز با این نسل فعلی زیاد بازی نکردم اخه:41:
تو تا 2014-2015 خیالت راحت باشه
بابا تازه کینکت اومده و براش کلی برنامه دارن
پس حالا حالاها منتظر نسل بعدی نباش
تمام:20:
با بازی kinect adventures میشه تو لایو بازی کرد توضیح می دین چطوری؟
بله میشه ولی چجوریشو نمیدونم.چون به لایو وصل نشدم
البته حواست باشه لباس خوب بپوشی چون عکسات میره تو لایو
عکسا صحنه دار میشه :27::21::5:نقل قول:
کی وصل شده با kinect adventure توضیح بدین بچه هاااااااااااااا
با سلام دوستان بنده اسلیم (خام) دارم هرموقع ساعت و تاریخ دستگاهو درست میکنم بعد از خاموش شدن دوباره برمیگرده به ساعت 12 سال 2005 لطفا راهنمایی کنید این مشکل برای چی هست. با تشکر
دوست عزیز برد ایکس باکس باطری برای حفظ اطلاعات تاریخ و ساعت نداره و این طبیعیه شما کنسول رونقل قول:
از برق بکشی همش ریست میشه ولی اگه فقط خاموش کنی و تو برق باشه ریست نمیشه
یه نفر رو پیدا کردم که می خواد 360slim 4g 9504 رو بفروشه با قیمت 310 تومن!
میگه پلمبه و نو
می خواستم ببینم از چه راهی بفهم راست میگه؟
هم در مورد پلمب و نو بودن کنسول هم در مورد نوع درایو ( اگه تصویری باشه بیشتر حالیم میشه :31: )
راستی وقتی ازش پرسیدم درایوش چیه لینک زیر رو به عنوان مشخصات کنسول داد
همش درسته؟کد:http://www.360drives.com/profile/6357
نه مطمئن نیستم ، ولی مال Ps2 اش موجود بود .نقل قول:
البته توی پایتخت بری هر جانور الکترونیکی ای پیدا میشه :31:
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
بله قرار بیاد ، ولی فرقش توی دیسکهایی هست که میخونه - نه توی پردازنده هاش .نقل قول:
من میخوام یک ایکس باکس بخرم.میخواستم بپرسم که آیا تفاوت قیمت های اران با مکه خیلی هست یا نه؟مثلا در حد چقدر.لطفا کسانی که رفتند یا اطلاع دارند نظر بدن چون خیلی کارم ضروری هست.
ببخشید مثل اینکه اینجا جاش نبود.
از مکه هیچی نخرید ، تکرار میکنم هیچی ، چون بعدا پشیمون میشید .نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از امارات یا کشور های دیگه سعی کنید تهیه کنید .
نه یه مشکلی دارهنقل قول:
مادر برد اسلیم باید jasper باشه
هفففف . آقا چه غلطی کردم رفتم اسلیم گرفتما ! ای بابا . بعده 5 سال تونستم ایکس باکس بگیرم ! شانسه من همین امسال مایکروسافت داره پشته هم آپدیت و ... میده ! خب من الان چی کار کنم ! کاش حداقل درایوش 9504 بود !
تو سایت c4eva واسه درایو 0225 اینو زده :
خب این الان کلا یعنی چی ؟ :blink:نقل قول:
There is no problem with 0225 firmware. The problem is that the write protect on the drive is enabled and it is currently impossible to write the hacked fw to the original chip on the drive (the same applies to the 0401).
The team, however, has developed a special conversion process (hardware add-on) which allows fw to be written to 0225 and 0401 drives. This is in the form of a cheap, solderable kit for pro modders, and a more expensive no-solder do-it-yourself product for end-users.
Another viable alternative is to write the 0225/0401 fw to a 9504 drive, as the hardware (Lite-On DG-16D4S) is identical. This was the method originally used to test the 0225 fw, prior to development of the conversion process.
یعنی اینکه صبور باشید تا چند هفته دیگه کنسول رو میدید به آقا میثم براتون کپی خورش میکنه .نقل قول:
یه خبر جالب(البته نه برای ما) ولی گفتم بگم دیگه:46:
ممکن است همیشه اخبار حراجی ها و موقعیت های خوب به گوش شما نرسد. اما این بار یک موقعیت استثنایی پیش آمده است. با آغاز فصل تعطیلات دانش آموزان، مایکروسافت نیز هدیه خود را به آنها عرضه کرده است. این کمپانی به دانش آموزان وعده داده با خرید یک PC با سیستم عامل Windows 7 یک Xbox 360 به آنها هدیه خواهد داد.
مایکروسافت به دانش آموزانی که در ایالات متحده زندگی می کنند و ایمیلی با پسوند .EDU دارند وعده داده است که با خرید یک PC با قیمت بالای 699$ دلار، یک Xbox 360 رایگان به آنها هدیه خواهد داد. البته این دانش آموزان باید PC خود را با Windows7 خریداری کنند.
مایکروسافت اعلام کرده که این هدیه را برای دانش آموزان کانادایی و فرانسوی نیز در نظر گرفته است. مایکروسافت در وبلاگ خود اعلام کرده است: دانش آموزان می توانند از طریق PC خود به شبکه های اجتماعی سر بزنند، تکالیف مدرسه خود را انجام دهند و بازی کنند و از Xbox 360 را نیز برای تفریحات بیشتر بعد از امتحانات و آغاز تعطیلات استفاده کنند.
مایکروسافت به دانش آموزان گفته که آنها می توانند هر PC که دوست داشته باشند تهیه کنند و خود نیز چند نمونه از لپ تاپ های مخصوص دانش آموزان مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، HP Pavillion DM4 و Dell Inspiron 14r را به آنها پیشنهاد کرده است.
بنابراین اگر شما هم در هر یک از این کشورها زندگی می کنید و قصد خرید لپ تاپی با این مشخصات را دارید، حتما Xbox 360 خود را دریافت کنید.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزیزم شما دستگاه رو هرجا بفرستی به شدت باهاش بر خورد میشه !! :31:
دوستان میگن بده میثم در صورتی که نمیدونن اونجا کسانی که کنسول هارو باز بسته میکنن کاری ندارن که خط میوفته یا نه !! انقدر تند و سریع کار میکنن که فقط ملاک کاری ترخیص هرچی بیشتر کنسول در روز هست.
البته خب حق هم دارن طرف نمیتونه به خاطر اینکه کنسول خط نیوفته به جای اینکه در 1 ساعت مثلا 50 تا کنسول رو باز بسته کنه بیاد 10 کنسول رو آروم باز و بسته کنه.
قاب Xbox 360 پیدا میشه , هرچیش هم بشه میشه عوض اش کرد نگران نباش.
میلاد این تأخیر هایی که میدن خیلی عجیبه !! معلوم نیست ماکروسافت داره قلقلکشون میده اینا هم دارن 2 دل میشن !! معلوم نیست آخهنقل قول:
اگه اینا با رایت کردن FW مشکل دارن که خب دیگه همه چی مشخصه و این چیزی نبوده که قبلا وجود نداشته باشه !!
این که هی دارن Delay میدن آدم رو به شک میندازه .
منم دلم ميلرزه :31:
دوستان با 9504 دوستم عوض كنم ؟؟ شايد عوض كردم البته اگه هكش تا ٢٥خرداد نياد :31:
مگه چیز خوردی؟:31::27:نقل قول:
الان داشتی تو دو صفحه قبل میگفتی که 360 کی نمیگیری پول نداری، حالا میخوای اینو بفروشی (تازه دسته دوش هم که کردی ماشالله ،طاقت یه 20 روز نداشتی)و باز یه پولی هم به خاطر 9504 بودنش بدی؟:31::27:
اینم تو سایت c4 آپدیت شده گذاشتن
Another viable alternative is to write the 0225/0401 fw to a 9504 drive, as the hardware (Lite-On DG-16D4S) is identical. This was the method originally used to test the 0225 fw, prior to development of the conversion process.
سلام دوستان
فروشگاهی هست که دی وی دی های اوریجینال xbox360 رو بفروشه؟ اینترنتی یا حضوری؟
چه سوال به جایی منم میخواستم بپرسم اتفاقا !!نقل قول:
دوستان جایی رو سراغ دارن ؟
بچه ها دو تا سوال:
1)اگه من xbox360 jasper یا elite بخرم اینا با هم توی پرفورمنس بازی فرقی که ندارن؟کیفیت هر دو برابره؟
2)اگه 360 بخرم باید بدم -- کنن یا نیازی نیست و میتونم بازیهای 2 یا 3 تومنیو باهاش بازی کنم؟
3)چجوری 360 رو به مانیتور p22500 وصل کنم؟و اسپیکرم هم probit هست میخام بدونم نحوه اتصال اینا چجوریه؟
باهاش عوض ميكنم يه كمم سر ميدم !! :31:نقل قول:
در اجرا عینا یکی هستند چه سری لانچ چه جسپر چه اسلیم.نقل قول:
رفتید مغازه بگید کپی خور شده میخوام.(خودشون از قبل کپی خور کردن معمولا البته اونهایی رو که تا حالا میشه)
[ آموزش ] نحوه ی اتصال Xbox 360 و PS3 به مانیتور :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
نقل قول:من یه جاییو سراغ دارم ولی تعداد بازیهاش کمهنقل قول:
محتوای مخفی: آدرس
آدرسو! :16:نقل قول:
پاساژ لباف-طبقه ی پایین(همونجایی که حوض آب داره)-روبرو.اسم مغازشو یادم رفته ولی روبروی پله هاست
.
.
یونان دست راست!:31:
آقا به من الان گفتن وضع xbox360 خرابه الان باز کوپی خور نمیاد بهش نمیدونم که میگن کوپی خور نمیشه .تو بازار هم همش slim هست اینم که -- نشده.
نقل قول:محتوای مخفی: !
کوفت علیرضا:31:خب یادم رفته دیگه:20:نقل قول:
محتوای مخفی: .
تریلر بازی چرخ های جنگ 3 در فینال قهرمانی اروپا
شرکت مایکروسافت اعلام کرد که تریلر بازی چرخ های جنگ 3 در بین دو نیمه فینال قهرمانی اروپا پخش خواهد شد. این تریلر از کانال های ITV1 و Skysports 1 پخش خواهد شد و به گفته مایکروسافت داستان کمپین قسمت سوم این بازی در همین تریلر رونمایی می شود. البته در حال حاضر مایکروسافت به تازگی یک تیزر و تصویری از قسمت سوم را پخش کرده است که مربوط است به پایان قسمت دوم و اگر می خواهید که داستان لو نرود، این تیزر را نبینید!
بازی چرخ های جنگ 3 روز 29 شهریو در تمام دنیا منتشر خواهد شد.
:19::19::19:نقل قول:
در مورد آک بودن که خوب نمیشه به درستی راهنمایی کرد!نقل قول:
ولی در مورد نوع درایو دو راه دارین :
1: به سایت زیر برید و مشخصات کنسول از جمله تاریخ ساخت و ... رو وارد کنید تا نوع درایو مشخص بشه :
2:برای اینکه بفهیمن درایو چیه اول باید درایو رو بزنید تا بیاد بیرون و با توجه به عکس زیر Liteon یا Hitachi بودنش رو تشخیص بدین.کد:http://www.360drives.com/list
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه Liteon بود حالا باید تشخصی بدین که آیا فرمورش 0225 هست یا 9504 . اگر تاریخ پشت دستگاه مربوط به قبل از 2010-09-01 باشه فرمور 9504 هست و اگر مربوط به بعد از 2010-09-01 باشه 0225 هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من هر دو راه رو امتحان کنید.
سلام ... من اگر ایکس باکسمو از طریق خودش آپدیت کنم ، براش میشکلی پیش نمیاد ؟ میتونم Live بازی کنم ؟
ممنون ...
ممکنه که درایو رو عوض کنن ولی این تاریخ ها و برچسب ها عوض نشه؟ منظورم اینه که برچسب مشخصات رو خود درایو خورده و قابل تغییر نیست؟ ( ببخشید آخه اطلاعات من کمی از صفر بالاتره!)