پيوس : تيم ملي بايد با تركيب قبلي خود به مصاف تيم تايوان برود
مربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت : تيم ملي فوتبال ايران بايد براي بازي با تايوان با همان تركيبي كه در رقابتهاي فوتبال اردن شركت كرد ، به ميدان برود.
فرشاد پيوس ، امروز /دوشنبه/ در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود تيمي كه در بازي با عراق و اردن به ميدان رفت توانست بازي خوب و مستحكمي را در مقابل تيمهاي قويتر نسبت به تايوان به معرض نمايش بگذارد.
وي اظهار داشت سرمربي تيم ملي نبايد هراسي به دل راه دهد و همان بازيكنان را مقابل تيم تايوان به زمين بفرستد.
پيوس افزود ميتوانيم بازيكنان لژيونر را براي بازي مهم و حيثيتي مقابل كرهجنوبي در تهران حفظ كنيم.
او خاطرنشان كرد بايد براي گرفتن سرعت ذاتي تايوانيها به بازي قدرتي روي آورد و از بازيكناني با فيزيك بدني بالا و برتر بهره برد.
پيوس گفت روي آوردن به بازي هوايي و استفاده از ضعف حريف در سرزني، ميتواند يكي از راههاي موفقيت تيم ملي باشد.
تيم ملي ايران در پنجمين مسابقه از دور مقدماتي جام ملتهاي آسيا روز چهارشنبه هفته جاري در تايوان به مصاف تيم ملي اين كشور ميرود ، تيم ملي كشورمان در صورت كسب پيروزي صعود خود را به دور نهايي جام ملتهاي آسيا مسجل ميكند.
مربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت : تيم ملي فوتبال ايران بايد براي بازي با تايوان
هواداران تيم ملي فوتبال اسپانيا در يك نظرسنجي با اكثريت گسترده خواستار كنارهگيري "لوييس آراگونس" سرمربي تيم ملي فوتبال اين كشور شدند.
روزنامه ورزشي "ماركا" چاپ مادريد امروز دوشنبه با انتشار نتايج اين نظرسنجي گزارش داد: شمار بسياري از هواداران تيم ملي فوتبال اسپانيا عقيده دارند كه كنارهگيري آراگونس راه حل بحران موجود در تيم ملي فوتبال كشورشان است.
در نظرسنجي اينترنتي اين روزنامه تا صبح امروز ۱۶۰هزار نفر شركت كردند و ۱۳۵هزار نفر از آنان يعني ۸۷درصد شركتكنندگان عقيده دارند كه آراگونس نبايد به فعاليت خود در راس تيم ملي ادامه دهد.
اين نظرسنجي پس از دو شكست پياپي اسپانيا در برابر تيمهاي ايرلند شمالي و سوئد در چارچوب رقابتهاي مقدماتي جام ملتهاي اروپا صورت گرفته است.
به نوشته ماركا، در اين نظر سنجي فقط ۱۳درصد از تداوم فعاليت آراگونس حمايت كردهاند.
به عقيده ماركا، فوتبالدوستان اسپانيايي فقط آراگونس را مسوول شرايط نابسامان تيم ملي فوتبال كشورشان نميدانند و از ۶۲هزار نفري كه به سوالي در اين زمينه پاسخ دادهاند ۴۸درصد"آنخل ماريا بيار" رييس فدراسيون فوتبال اين كشور را مسوول اين وضعيت ميدانند.
طبق اين گزارش ۲۹/۵۵درصد آراگونس و ۲۲/۴۵درصد بازيكنان اين تيم را مسوول اين شرايط ميدانند.
"مهرداد اولادي": پيروزي پرگل مقابل استقلال نويد بخش بود
مهاجم تيم فوتبال اميد ايران، پيروزي بر تيم استقلال تهران را با ۴گل براي اين تيم نويدبخش توصيف كرد.
"مهرداد اولادي" روز دوشنبه درباره پيروزي پرگل تيم فوتبال اميد ايران مقابل استقلال تهران گفت: در اين بازي تداركاتي تيم اميد با ارائه يك بازي روان و عالي موفق به كسب پيروزي ۴بر ۱شد و به اعتقاد من اگر در ضربات نهايي دقت را چاشني كار ميكرديم و كمي هم بدشانسي نميآورديم پيروزي با گلهاي بيشتر دور از دسترس نبود.
وي افزود : بازيكنان تيم اميد كاملا بر بازي مسلط بودند و خواستههاي سيموئز سرمربي تيم را برآورده كردند. استقلال هم كه با اكثر نفرات اصلي خود بازي ميكرد در خط دفاعي مشكلاتي داشت كه ما از آن نهايت استفاده را برديم و حالا من فكر ميكنم اين پيروزي پرگل ميتواند ضمن افزايش روحيه بازيكنان جوان تيم اميد سرآغاز خوبي براي شروع دوران آمادهسازي تيم اميد قبل از بازيهاي آسيايي دوحه باشد.
مهرداد اولادي درباره زدن سه گل به استقلال گفت: به عنوان يك پرسپوليسي خوشحالم كه ۳گل به استقلال زدهام. علاوه بر آن خوشحالم كه توانستم خواسته هاي مربي تيم را برآورده سازم. من عليرغم اينكه ديرتر از همه بازيكنان ايراني تمرينات آمادهسازي را آغاز كردهام در فرم نسبتا مطلوبي بسر مي برم و با تمريناتي كه صبح و بعد از ظهر در كيش برگزار ميشود سعي ميكنم تبديل به يك بازيكن ۹۰دقيقهاي شوم و در بازيهاي آينده بتوانم انتظارات هواداران و مربيان پرسپوليس را برآورده سازم.
اين مهاجم تيم پرسپوليس ادامه داد: مقابل استقلال نزديك به ۷۰دقيقه بازي كردم اما با به ثمر رساندن ۲گل در نيمه اول و يك گل در نيمه دوم توانستم روز خاطره انگيزي را براي خودم رقم بزنم و مطمئن هستم كه هواداران پرسپوليس هم از زده ۳گل من مقابل استقلال خوشحال هستند.
اولادي درباره دعوت نشدن به تيم ملي گفت: بعضيها بر اين باورند كه من به خاطر مشكل خروج از كشور به تيم ملي بزرگسالان دعوت نشدهام. چنين چيزي اصلا صحت ندارد چون اگر من چنين مشكلي داشتم هرگز به تيم اميد دعوت نميشدم.
من قبل از بازي با كره جنوبي و سوريه به اردوي تيم ملي دعوت شدم و حتي در بازي با نيروي زميني دو گل از سه گل تيم ملي را به ثمر رساندم و حالا هم تلاش ميكنم كه دوباره به تيم ملي بزرگسالان دعوت شوم.
مهاجم تيم اميد ايران در پايان خاطر نشان كرد: من طي ۴ماه گذشته روزهاي پرفشار و پرتنشي را پشت سر گذاشتهام اما حالا اين مشكلات را فراموش كرده و براساس توافقاتي كه بين باشگاه الشباب و پرسپوليس صورت گرفته است مي خواهم در اين ۴ماه بازيكن موثري براي پرسپوليس باشم و خواستههاي هواداران و سرمربي تيم را برآورده سازم.
مهاجم تيم فوتبال اميد ايران، پيروزي بر تيم استقلال تهران را با ۴گل براي اين تيم نو
"علي دايي" كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت: باشگاه سايپا بعد از عدم بازگشت لورانت و دستيارش پيشنهاد هدايت تيم را به من داد و من هم بعد از مشورت با چند نفر كه به آنها اعتماد دارم اين مسئوليت را قبول كردم.
مربي جديد سايپا روز دوشنبه در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: با توجه به شرايطي كه بهطور ناگهاني براي باشگاه سايپا بوجود آمد و به خاطر بازيهاي حساس و مهمي كه اين تيم در سه هفته آتي پيش رو دارد به دليل كمك به تيم اين مسئوليت را قبول كردم و هدفم از قبول مربيگري اين تيم چيزي نيست جز كمك به تيم و خارج شدن از بلا تكليفي.
وي افزود: من هميشه احترام به بزرگترها رامهم دانسته ام و حالا هم با اجازه و همراهي بزرگترهايي مثل دكتر زادمهر و منصور رشيدي و با همت و همدلي بازيكنان تيم سايپا در كنار تيم خواهم بود تا ببينم در آينده چه اتفاقي ميافتد.
دايي گفت: قرار شده من فعلا به عنوان سرمربي تيم را زير نظر داشته باشم.
باور كنيد در حال حاضر درباره اينكه بنده سرمربي دائم تيم باشم يا نه هيچ صحبتي نشده است.
بازيكن سابق پرسپوليس درباره رويارويي با اين تيم افزود: به هر حال من در اولين تجربه مربيگري ميبايست تيم سايپا را به عنوان بازيكن و مربي مقابل پرسپوليس همراهي كنم و اين موضوع را به فال نيك گرفته و نميدانم اين اتفاقات را خوش شانسي بدانم يا بدشانسي. به هر حال هدف ما كسب امتياز و ادامه دادن روند نتايج خوب است و مطمئنا مقابل پرسپوليس كه تبديل به يك تيم خوب و هماهنگ شده بازي سخت و دشواري خواهيم داشت و محكوم به كسب امتياز هستيم.
دايي در پايان گفت: ميدانم كه مسئوليت سنگين و دشواري را قبول كرده و كار سختي را درپيش رو دارم اما با اعتقاد به بازيكنان تيم و كادر مديريتي باشگاه اميدوارم كه بتوانيم در بازيهاي آينده سربلند و موفق باشيم.
دو ايالت جداييطلب اسپانيا، تيم ملي فوتبال معرفي كردند
روساي دو ايالت جداييطلب كاتالونيا و باسك اسپانيا از دولت مركزي اين كشور خواستند تيمهاي فوتبال آنان را به عنوان تيم ملي ايالتي در كنار تيم ملي اسپانيا به رسميت بشناسد.
روزنامه الموندو چاپ مادريد روز دوشنبه گزارش داد: "پاسكوال ماراگال" رييس دولت ايالت كاتالونيا به مركزيت بارسلونا و " خوان خوسه ايبارچه" همتاي باسكي وي شب گذشته در مسابقه فوتبال دو تيم در ورزشگاه "كمپ نو" بارسلونا گفتند دولت اسپانيا ناچار است تيمهاي آنان را به عنوان "واقعيتي در آينده" بپذيرد.
ايبارهچه رييس ايالت باسك گفت:"ما خواهان تيم ملي خود و انجام بازيهاي رسمي به عنوان تيم ملي با ديگر كشورها هستيم و اين امر مخالفت با هيچكس نيست."
وي افزود:" من به تيم ملي اسپانيا و ايتاليا علاقهمندم اما تيم ملي من تيم ايالت باسك است."
طبق اين گزارش، بيش از ۵۶هزار نفر از هواداران دو تيم براي حمايت از تيمهاي خود در ورزشگاه بارسلونا حضور يافتند و سرانجام، مسابقه با نتيجه مساوي ۲بر ۲پايان يافت.
رييس ايالت باسك، اين رقابت را كه پس از ۷۶سال صورت گرفت چيزي بيشتر از يك رقابت دوستانه خواند و گفت كه در پشت سر اين مسابقه، " خواستهاي واضح" وجود دارد.
ايبارهچه با اطمينان گفت كه روزي فرا خواهد رسيد كه روساي دولتهاي ايالات باسك و كاتالونيا همديگر را در رقابتهاي جام جهاني در آغوش خواهند كشيد.
ماراگال رييس ايالت كاتالونيا نيز با تاييد سخنان وي اظهار اميدواري كرد كه آن رقابت در مرحله نهايي جام جهاني باشد.
وي گفت: تشكيل تيمهاي ملي ايالتي امري واضح پس از تصويب قوانين ايالتي در كنگره اسپانيا است كه كاتالانها را يك ملت اعلام كرده است.
به گفته ماراگال، چنين وضعيتي اكنون در انگليس حاكم است و هيچ اتفاقي نيز رخ نداده است.
مهاجم باشگاه ساندرلند از تيم ملي ترينيداد كناره ميگيرد
"دوايت يورك" مهاجم باسابقه باشگاه "ساندرلند" انگليس در اعتراض به پايين بودن دستمزد خود از تيم ملي ترينيداد و توباگو كنارهگيري ميكند.
يورك ۳۴ساله كه در فصل جاري به تيم دسته اولي ساندرلند پيوست، اعلام كرد به همراه ۱۲بازيكن ديگر به نشانه اعتراض به دستمزد پايين شركت در جام جهاني ،۲۰۰۶از تيم ملي ترينيداد و توباگو پس از دو بازي آينده اين تيم استعفا خواهد كرد.
مهاجم كهنهكار ساندرلند روز دوشنبه با انتشار بيانيهاي در لندن اعلام كرد كه وي و دوستانش با وجود احترامي كه براي حضور در تيم ملي كشورشان قائلند، نميتوانند پس از نقض قرارداد از سوي فدراسيون فوتبال ترينيداد در اين تيم بمانند.
فوتباليست ترينيدادي معتقد است كه فدراسيون اين كشور براي شركت در جام جهاني، كمتر از ميزان تعهد شده به بازيكنان تيم ملي به آنان پرداخت كرده است.
ترينيداد و توباگو با غلبه در ديدار پلي آف در برابر بحرين براي نخستين بار در تاريخ اين كشور به جام جهاني ۲۰۰۶آلمان راه يافت.
يورك در ۱۷سال اخير ۵۹بار براي تيم ملي كشورش بازي كرده و در اين مدت ۲۹گل ملي به ثمر رسانده است.
وي كه كمتر از يك ماه ديگر ۳۵ساله ميشود بيشتر عمر ورزشي حرفهاي خود را در چهار تيم مختلف ليگ برتر فوتبال انگليس سپري كرده و قبل از بازگشت دوباره به انگليس در استراليا توپ زده است.
يورك از سال ۱۹۸۹تا ۲۰۰۵به ترتيب ۹سال در استون ويلا، چهار سال در منچستر يونايتد، دو سال در بلكبرن روورز و يك سال در بيرمنگام سيتي حضور داشت و در فصل ۲۰۰۵-۲۰۰۶نيز عضو باشگاه سيدني استراليا بوده است.
از آغاز فصل جاري فوتبال انگليس، با در دست گرفتن رهبري تيم دسته اولي ساندرلند توسط "روي كين" همبازي سابق يورك در منچستر يونايتد، يورك به جمع بازيكنان ساندرلند پيوسته است.