من 16 مگ 240 گیگ گرفتم . نه نوسان نداره . پینگشم از صبح تا شب یکیه . فقط مشکل نویز قشنگ احساس میشه ...تو پارس هم داشتم ولی اینجا یخورده بیشتر مشخصه .... پینگ در دیدبان با لوکزامبورگ 140 تقریبا در پارس دقیق 105.نقل قول:
در کل راضیم .
Printable View
من 16 مگ 240 گیگ گرفتم . نه نوسان نداره . پینگشم از صبح تا شب یکیه . فقط مشکل نویز قشنگ احساس میشه ...تو پارس هم داشتم ولی اینجا یخورده بیشتر مشخصه .... پینگ در دیدبان با لوکزامبورگ 140 تقریبا در پارس دقیق 105.نقل قول:
در کل راضیم .
سلام، دوستان خط من رو روی 6 مگ بستن برا همین تعرفه های بالای 4 مگ تو پنل من نمایش داده نمیشه، کسی هست این مشکل رو داشته باشه و تونسته باشه قانعشون کنه که تعرفه ها رو کامل نشون بده تو پنل ؟
تعرفه بالای 4 مگ به چه دردت میخوره همون 3 مگ هم بگیری هر چقدر خطط بکشه بهت سرعتو میده.نقل قول:
کیفیت خطط چطوره اگه میکشه زنگ بزن بگو بیارن بالا...
از دستاوردهای انقلاب اینترنت غیر حجمی در ایران:n08:
دست از سر کچل ما بردار آقای وزیر نت رسما شده داخلی همین یکی رو کم داشتیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین مشکلو داشتم و میخواستم به خاطر حجم سرعت های بالاتر رو بگیرم اما هرچی با پشتیبانی صحبت کردم گفتن دست سیستمه و نمیشهنقل قول:
منم فرداش رفتم و تخلیه کردم!
سلام. دوستان شما این چند روزه اختلال نداشتید؟ تو استریم ویدیو در سایت ها و همچنین در اینستاگرام برای دیدن ویدیو دو سه روزه اختلال دارم.
دوستان یه مشکل خوب دارم :n02:
شایدم مشکل بدی باشه :n13:
من کلن از پارس انلاین 195 گیگ ترافیک خریدم ولی الان قطع نشده و بیست و خورده ای گیگ نشون میده
ولی اونجا قرمز نوشته آدم شک میکنه
حتی تو اینستاگرام از ادمین پرسیدم گفت بیست و خورده ای ترافیک داری
الان میترسم فردا که بخوام تخلیه کنم .بگن اول بیا پول این ترافیکیو که مصرف کردی رو بده بعدا میتونی بری:n31:
به نظرتون باقی ترافیکو مصرف کنم یا همین حالا اقدام به تخلیه کنم:n41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش حیفه ۲۱ گیگ تمامش کن بعد درخواست تخلیه بدهنقل قول:
نقل قول:
بالاخره خط تخلیه شد:n10::n10::n10::n10::n20::n20:
مجبور شدم حظوری برم ولی مخابرات 1روزه تخلیه کرد
بعضی ها چقدر علاقه دارند تندتند ispتغییربدن همشون یکی هست همین پارس هستیم حوصله عوض کردنم ندارم