هدفونهایه in ear بهتره هر 30 تا 40 دقیقه یه استراحتی به گوش بدین تا هوا یه تازه هم وارد گوش بشه.اگه فول سایز بخواین با بودجه مورد نظرتون و سبک موسیقیتون akg k99 فکر کنم مناسبه .البته نظر اساتید رو هم بپرسین.نقل قول:
Printable View
هدفونهایه in ear بهتره هر 30 تا 40 دقیقه یه استراحتی به گوش بدین تا هوا یه تازه هم وارد گوش بشه.اگه فول سایز بخواین با بودجه مورد نظرتون و سبک موسیقیتون akg k99 فکر کنم مناسبه .البته نظر اساتید رو هم بپرسین.نقل قول:
فک کنم از واژه ی اشتباه استفاده کردم...منظورم از فول سایز هد فونی بود ک داخل گوش فرو نره و فقط بشیه روی گوش عین 2 تا لینکی ک دادم .. اما انگار اشتباه کردم...(پس فرق بین این دو نوع هد فون توی اسم چیه؟)نقل قول:
هد فونای تو گوشی نمیخوام باشه تا حد امکان ( یعنی نمی خوام عین مدل se215 Shure باشه تا حد امکان.)
شرمنده بابت اشتباهم دلیلش مبتدی بودنه :) ممنون از کمکت و منتظر بقیه پیشنهاداتون هستم
سلام
یه هدفون میخواستم با قیمت حدود 100 تومن
ممنون میشم کمکم کنید
زیاد حرفه ای موزیک گوش نمیکنم
کلا هرچیز قشنگی گیرم بیاد گوش می کنم و پابند سبک خاصی نیستم
دوست داشتم Supra-aural باشه نشد in ear
jay three یا مدل دیگه ای از jays یا Klipsch Image S4
لطف هم بکنید قیمت حدودی و جایی که میشه تو تهران خرید کرد پخ کنید برام
خواهش میکنم دوست عزیز.خوب منم اماتورم و مدام هم اشتباه میکنم و صرفا بخاطر همین اشتباهاتم دارم یاد میگیرم.شما هم راحت بدون خجالت هر چی میخواین بپرسین.:20:نقل قول:
5 مدل هدفون داریم
1.fullsize
2.inear
3.earbud یا earphone
4.earpad
5.behind the neck
البته یه سری دیگه هم هستند که زیر شاخه های این 5 مدل قرار میگیرن مثل clip-on ,headset و ....
فکر کنم شما مدل earbud میخواین که داخل گوش هست ولی وارد کانال گوش نمیشه.
برای این مدل میتونین از sennheiser omx680 , sennheiser mx680 ,sennheisert cx680.و چند مدل هم سونی و کریتیو دارن که میتونین از نمایندگیهاشون استعلام بگیرین.
واقعا ممنون بابت توضیح کاملت برای من شما استادی ...نقل قول:
مدل cx680 رو دیدم توی سایت نمایندگیش دو تا مدل دیگه رو نداشت فردا باید تماس بگیرم...یه مدل بود Cx870 که ظاهرش بیشتر به دلم نشست و مشخصاتشو با 680 مقایسه کردم بارزترین تفات توی Impedance بود که مدل 680 16 اهم و مدل 870 32 اهم بود...میشه بگید این چه تاثیری داره ؟ بلندی صدا؟ پر مصرفتره؟!
بازم تشکر
............نقل قول:
:43:
اینجا کسی راهی برای تمیز کردن ایرفون ep-630 کریتیو داره ؟ چون اینا تو گوش میرن در نتیجه چربی که گوش داره به مرور زمان میره توی سوراخاش ( من الان دو ساله دارمش ) بعضی وقتا میبینم صداش یکیش کم میشه میرم با یه پنبه الکلی سوراخاشو تمیز میکنم ولی بعد مدتی دوباره این جوری میشه ! کسی نمیدونه این سوراخای ریزشو چه جوری باید تمیز کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
شاید یک دلیل اون این باشه که سونی جنس صدای متفاوتی داره با سایر برندهای عموی که اینجا قابل تهیه هست چون صدای سونی کمی سرد هست و به همین خاطر احساس یک شنونده ای که خیلی حرفه ای نیست این مسئله رو با توان یا حجم صدای هدفون ترکیب میکنه و نتیجه اون میشه توان کم هدفون ولی واقعیت اینه که هدفونهای با جنس صدای سرد توان کمتر از هدفونهای با صدای گرم ندارند ولی چون این هدفونها بیس کمتری و ضعیف تری دارند اون حس قوی بودن که به شنونده دست میده رو ندارند
به هر حال EX1000 یک مانیتور حرفه ای هست و مثل تمام یا اکثر هدفونهای حرفه ای نیاز به آمپ اختصاصی داره تا بشه صدای واقعی و با حداکثر کیفیت اون رو شنید ولی نمیشه اون رو با چندین رتبه پایین تر از خودش مقایسه کرد (IE8) ولی قابل مقایسه با بیتس نیست و این یکی دیگه بی انصافی هست
اگر آمپ داشته باشیم و درجه ولوم اون تا 100 باشه برای اینکه یک حجم صدای مساوی با IE8 از EX1000 بگیریم ولوم برای IE8 روی 50 قرار میگیره ولی باید برای بدست آوردن همون حجم صدا ، ولوم EX1000 رو روی 90 تنظیم کنید
شما هم موفق باشید.
احتمالآ میشه:نقل قول:
واحد سنجش نسبت تبدیل توان الکتریکی به توان صوتی توسط درایور
برای این سنجش فرض میشه که به یک درایور 1 وات توان صوتی با فرکانس خالص 1 کیلوهرتز اعمال میشه و با یک میکروفون که در فاصله 1 متری از همون درایور نسب شده توان تولید شده توسط درایور مورد آزمایش رو سنجش میکنند و این نسبت توان ورودی با خروجی بر اساس مقیاس اندازه گیری استاندارد کاربردهای صوتی به دسی بل (db) به عنوان مشخصه راندمان اون درایور در نظر گرفته میشه
البته این تست برای درایورهای سایز بزرگ به این صورت هست و برای کاربرد ما که درایورهای هدفون باشه این تست کمی متفاوته ولی در عمل همه به همین روش انجام میشن و نتیجه محاسبه اونها کاملآ درسته
به هر حال می شه گفت هدفونها از نظر راندمان هرچه این ضریب عدد بیشتری داشته باشه بهتره و معمولآ این ضریب رقمی مابین 90 الی 125 دسی بل خواهد بود البته با استثناء های 85 دسی بل و 130 دسی بل فعلآ چشم پوشی میکنیم
متوسط اونها که مناسب پلیرهای پرتابل باشه چیزی بیش از 105 دسی بل هست و اونهایی که آمپ هم حریفشون نمیشه زیر 100 دسی بل هستند و اونهایی که خیلی راندمان بالایی دارند و بسیار حساس هستند بیش از 125 دسی بل هستند
بهترینی به اون شکل رقمی وجود نداره چون ممکنه هدفونی حساسیت بسیار بالایی داشته باشه اما خیلی کیفیت خوبی نداشته باشه به همین خاطر نمیشه برروی این پارامتر زیاد به عنوان یک مشخصه کیفی تاکید کرد
شما هم موفق باشید