چرا رامینو می گی،تو اومدی هاب وب باز اوضاع ما به هم ریخت،اصلا" پهنای باندا رو می خوری پینگ می ره بالا :n08: :n08::n18:نقل قول:
Printable View
چرا رامینو می گی،تو اومدی هاب وب باز اوضاع ما به هم ریخت،اصلا" پهنای باندا رو می خوری پینگ می ره بالا :n08: :n08::n18:نقل قول:
کلامی از مادر عروس:n07:نقل قول:
والا تو با این تستایی که هر دقیقه داری با speedtest میگیری معلومه که های وب رو فلج میکنی!!:n02:
اصلا کی خط تو رو 10 مگ بسته که پهنای باند مارو اشغال کنی؟؟!!:n24::n07:
نقل قول:
امروز تست نمیزاری روزبه جون:n09:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
تو پیغام خصوصی سوال کردین اینجا جواب دادم شاید سوال دیگران هم باشه البته یکی از دوستان دیگه هم جواب شما داده بود.
هزینه روی قبض نمیاد هرچی هست رو فاکتور خود شرکته مثل هزینه نگهداری و ....
این و باید تماس بگیرید و بپرسید اما ریسکش سخته چون من هزینه بیشتر دادم که 24 ساعته وصل بشه 72 ساعت طول کشید و جوری طول دادن که بخوره به 5شنبه جمعه در صورتیکه گفته بودن 24 ساعته وصل میشه. احتمال اینکه از شما هم پول بگیرن بگن حله زیاده اما بره برای بعد از تعطیلات عید. چون مخابرات و .... تعطیل هستن فکر کنم.
اگر هنوز نیومدی نیا های وب فعلا وضعیت جالبی نداره.
تست دوس داری مشتی جون،اینم به خاطر تو :n19:آپلود از دانلود بالاتر :n08:هنوز از 56 % سریع ترم :n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
62%:n05::n05::n05:نقل قول:
از شکلکای قزوین جون استفاده می کنبا :n19:پس اینو داشته باش :n10: 89 % سریع ترم :n20:نقل قول:
:n09::n10::n05::n05::n05::n19::n20:سرعت دانلود شبانه دیشب ...دیشب ساعت 4 این تستو گرفتم..تو هم امشب ساعات رایگان تست بگیر روزبه :n08::n09:نقل قول:
روزبه جان، حالا صبر کن. امروز که کلا به هوای چهارشنبه سوری فشفشه هاشون ترکیده ولی بذار تعطیلات شروع بشه....... :n09::n07::n23:
بله اهواز.نقل قول:
من کلا اولین باره که قراره از Adsl استفاده کنم. از کیفیت hiWeb هم همینقدر میدونم که یک خط در میون یکی میگه خوبه یکی میگه بده! بنابراین اینجوری نمیشه نتیجه گرفت که کلا خوبه یا بده.
اینجوری بنظر میاد که هرکس باید خودش امتحانش کنه.
بهرحال منم تازه پریشب ثبت نام کردم (۵۱۲ محدود یکماهه ۳گیگ)
درحال حاضر دارم از وایمکس مبین نت استفاده میکنم.
بهرحال امیدوارم hiWeb تو اولین تجربم از Adsl نا امیدم نکنه و تو ذوقم نزنه:D
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk