چون خود رایتل 2g نداره.نقل قول:
رومینگ ربطی به مصرف باتری نداره!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Printable View
چون خود رایتل 2g نداره.نقل قول:
رومینگ ربطی به مصرف باتری نداره!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
در کل حالت شبکه سیم رایتل رو بذاریم روی 4g/3g بهتر نیست؟نقل قول:
در حالت رومینگ هزینه ها بیشتر نمیشه و بیشتر از مبلغ شارژ کم بشه؟
در رومینگ با همراه اول ، بسته های دکا.پیام.تماس.اینترنت قابل استفاده هستش فقط در رومینگ با ایرانسل خارج از بسته میشه. و از شارژ کسر میشهنقل قول:
الان من ی رایتل اعتباری برای تماس دکا دارم که توی گوشی موبایل نوکیا ساده گذاشتم که فقط نسل دوم هست. و راحت از بسته تماس و پیام دکا استفاده می کنم.
سلام دوستان.
ترابرد سیم اعتباری به رایتل، هدیه اینترنت و ... دارد؟ یا یک سیم کارت خالی می دهند؟
سلام دوست عزیز شما مطمئن هستین رو رومینگ همراه اول باز هم بسته ها کار میکنن؟نقل قول:
بله. طبق قراردادی که همراه اول با رایتل داره . رایتل فرکانس فورجی پلاس خودش رو داد به همراه اول و همراه اول هم گذاشته مشترکین رایتل از همراه اول استفاده کنند.نقل قول:
از تابستان امسال اینطوریه که اگر به همراه اول وصل بشین رومینگ لحاظ نمیشه و می تونید از بسته ها استفاده کنید.
اینو هدیه میده.نقل قول:
500 مگ اینترنت و ده هزار دقیقه مکالمه رایتلی و ده هزار پیامک رایتلی یکماهه.
دوستان یه سوالی داشتم
من حدود 2 ماه پیش ترابرد کردم از همراه اول به ایرانسل الان میخوام ترابرد کنم به رایتل
باید صبر کنم تا 3 ماه کامل بشه یا میشه الان هم ترابرد کرد؟
نه مشکلی نداره میتونی درخواست ترابرد کنی از ایرانسل به رایتل.نقل قول:
من یکی از خطهام رو از رایتل ترابرد کردم همراه اول و بعد حدود 20 روز باز ترابرد کردم مستقیم به ایرانسل.
ممنونم از شما دوست خوبم.نقل قول:
تا چه مدتی میشه استفاده کرد؟ منظورم اینه یک ماهه هست یا چند ماهه؟ (تاریخ انقضاء اینترنت و مکالمه؟)
با تشکر.