اوپن و پ ن هم دیگه فایده نداره چون پکت هاشو با DPI براحتی شناسایی میکنن و رو هر پورتی هم که باشه کانکت نمیشه.
Printable View
اوپن و پ ن هم دیگه فایده نداره چون پکت هاشو با DPI براحتی شناسایی میکنن و رو هر پورتی هم که باشه کانکت نمیشه.
سرعت خیلی کم شده، یاهو جیمیل هم با مشکل باز میشه
تا انتخابات وضع همینه لابد!
اوه اوه اصلا يه وضعيه من که تا همچين اموزش کاملي پيدا بکنم و ياد بگيرم يه مدت چند تا سرور به فنا دادم(تا دست ميزدم بهش سرور يا خاموش ميشد يا قاطي ميکرد هي بايد به فروشنده ميگفتي ريست بدهنقل قول:
محيط گرافيکي هم داره ولي هم رم مصرف ميکنه هم اينکه کارهايي که ميشه کرد محدوده باز بايد بري سراغ ترمينال
ولي پنل داره خيلي خيلي باحاله و ساده (از ويندوزم خيلي ساده تر) ولي پوليه ماهيانه بايد پول بدي براي يک شخص نميصرفه اصلا
اپن براي ويندوز يادم ننداز منم يه مدت خيلي بهش ور رفتم با نصب اپن و دستورات cmd امضاي ديجيتالي کانفيگ و اينام کردم ولي فايل کلاينت نتونستم بگيرم از اون طرف نميدوتونستم اي پي کانفيگ کنم خلاصه داستاني شد از هر کي هم پرسيدم هنگ ميکرد
اره سرعتش بدون محدوديته (مثل موقع که l2...tp محدود نکرده بودن) نصبشم بر پايه s..s...h خيلي راحته و با چهارتا دستور ميشه اوکي کرد(کارش رو s..s..h دقيقا مثل برنامه هاي عبوره کانکت شدن با برنامه مخصوص s..s..h بعد ست کردن پرو....کسي سرور تو پروک...سي فاير البته برنامه هايي هم هستن که کار هر دو انجام ميدن کانکت ميشي تمام برنامه هايي که ميخواي از طريقش ارتباط داشته باشن ميکشي توش)
ميشه روي vmware يه سنتوس يا اوبنتو نصب کني باهاش يکم ور بري ولي در نهايت براي استفاده سرور ميخواد ولي يادگيري ميشه(سرورم که کامل دسترسي داري خرابکاري شد از اول ميريزي)
چرا برنامش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال این حرفا نیستننقل قول:
میشه:n02:یکیشون که خیلی معروفه تو سخت ترین شرایط من باهاش کانکت میشم:n10:
پورت و ای پیش رندومه با فایروال یا چیز مشابه میتونی ببینی به چه پورتی وصل میشه
برات پیام خصوصی کردم!
برای منم اوضاع خیلی خراب شده(از ساعت 4 )نقل قول:
اینترنت یک مگ به زور با 16 تا دانلود میکنه
همین سایت پی سی رو زوری باز میکنه؟!!!
ولی سایتی مثل ورزش 3 رو خیلی سریع میاره...
ورودی خروجی های بینالمللی مرزی رو خوب کردن قدر سوزن ! که اینجوریه دیگه ولی سایتای داخلی تا دلت بخواد هم پهنا باد هست هم اینکه مثل باقلوا دانلود میشن و باز میشن ! اینم یکی از فازای نت ملی هست دیگه !
بچه هایی که 512 دارن چطوریه وضعیتتون همون 60 سابق رو همه ساعات دارید یا نه اونم افتضاح شده؟آقاجان به جای دور زدن فیلترینگ و ... در مورد همین مشکل ظاهرا!پهنای باند راهکار بدید :دی سرعت بین 10-20 دیگه با بهترین vpn یا هرچی که نمیشه استفاده کرد!:n23: ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با چيز پي ان راضيم ولي با ساكس كه قبلش استفاده ميكردم مشكل زياد داشتم
عمرا 60 ثابت بده منم 512 دارم در طول روز تعطیله شبم ساعتش محود شده به 3 شب تا 9 صبحنقل قول:
حالا امروز که هیچ جور از 30 بالا نمیاد هرچی کانکشن میخوای اضافه کن:n02:(اینم کرم جدید امروز:n29:)
اعضای سایت این یه نظرسنجی :
به نظر شما برنامه فردای مخابرات و زیرساخت برای نابود کردن اعصاب ما چیه؟
1 قطع چیز پی ان (از سوی زیرساخت)
2 کابل برگردون مخابرات
3 قطع دسترسی به جیمیل(از سوی زیرساخت)
4 بستن شیر فلکه ترافیک خارجی حتی با 50 کانکشن
لطفا عدد گزینه مورد نظرتون رو اعلام کنید:n08:
خب چیکار کنیم از اینجا کم میاریم با دور زدن فیل...ترینگ خودمون خالی میکنیم:n09:
البته برای این موضوع هم یه راهکار وجود داره شیش دونگ نیست ولی بدک نیست(استفاده از چند ای پی برای دانلود فایل های چند پارته و تعداد کانکشن محدود و استفاده از دانلود منیجر که تعدا کانکشن نامحدود برای هر لینک میده(درصورت اجازه دادن سرور دانلود یا ای پی مجزا)
یه بار میخواستم مفصل توضیح بدم ولی ترسیدم اوضاع سرعت بدتر بشه:n02:
خداییش همین فردا بیان کلا اینترنت و قطع کنن ما کاری میتونیم بکنیم ؟
من موندم این همه شرکت خدمات اینترنت چرا هیچ کاری نمیکنن، اعتراضی انتقادی ؟
در مورد اینکه قطع کنن کاری نمیتونیم بکنیم قابل پیش بینی نیست ولی این کار براشون خطرناکه کلا فضای خفقان هرچی بوجود بیارن خطرناک ترهنقل قول:
انتقاد و اعتراض راه به جایی نداره که چون اینها نمیخوان اینترنت درست بدن همین الان جوری با چنگ و دندون دارن محدودیت همه جوره برامون ایجاد میکنن که من خودم درک نمیکنم:n02:
این مطهری هست نماینده مجلس دوره قبل گفت مشکل کندی سرعت پیگیری میکنم سر انتخابات مجلس گفتش که من تلاشم کردم ولی 30یا30ت کشور این اجازه بهم نمیده گفتش که 30یاست کشور گسترش و همه گیر شدن اینترنت بدون چفت و بس نیست:n29:
کی بود پارسال اومدن ایمیل هارو از کار انداختن من هرچی فکر کردم هیچ دلیل امنیتی پیدا نکردم زده بود به سرم منی که هفته یکبار به زور ایمیل چک میکنم هر ساعت با چیز میرفتم چک میکردم:n02: