سلام
من می خوام برای 1 ماه adsl بگیرم اگه لطف کنین راهنماییم کنین ممنون می شم.می خوام ببینم هزینه هاش شامل چی می شه و از چه شرکتی بگیرم به صرفه تره
(محدودیت حجم دانلود نداشته باشه)
Printable View
سلام
من می خوام برای 1 ماه adsl بگیرم اگه لطف کنین راهنماییم کنین ممنون می شم.می خوام ببینم هزینه هاش شامل چی می شه و از چه شرکتی بگیرم به صرفه تره
(محدودیت حجم دانلود نداشته باشه)
هزینه هانقل قول:
1.هزینه نصب (فعال سازی)
2.هزینه مودم
3.شارژ یک ماه
شهرتون را اعلام کنید تا راهنمایی کنیم
ممنون:11:
من از این محدودیت تورنتش سر در نیاوردم چه زمان هایی است چون هر چند وقت یک بار زمان شروع و پایانش جابه جا میشه.نقل قول:
البته اگر منطقه مطهری را پشتیبانی می کرد قطعا بر می داشتم ولی نه سپنتا اینجا رو ساپورت می کنه نه داتک:13:نقل قول:
پیش شماره و شهری که هستید را بدهیدنقل قول:
سلام
الان بهتریم مودم های ای دی اس ال
لن دار
کدام مدل ها هستند ؟ حدود قیمتشون چقدره ؟
سلامنقل قول:
تو انجمن سخت افزار مطرح کن بهتره
سلام من میخوام Adsl بگیرم و نیاز به مشورت دارم, خوب کی بهتر از مهندسان پی سی ورلد؟
من اگر بخوام یه اکانت بگیرم که آپلودش 64 یا 128 باشه و دانلودش 256 یا 128 باشه باید چقدر هزینه کنم؟
مودم هم ندارم هزینه ی یه مودم معمولی چقدره؟
من مشهد هستم 0511
راستی یه شرکت خوب معرفی کنید که محدودیت دانلود نداشته باشه
سپاس
سلامنقل قول:
مودم معمولی حدود 30 تا 40 تومن
شرکت فناوا و صبانت خوبه
فکر کنم صبانت یکم بهتره
ممنون اما جواب بقیه سوال هام رو ندادید
سلام دوستان
من چند ماهی است که adsl از پارس انلاین گرفتم و موقع انتخاب مودم چون لپ تاپ دارم مودم وایرلس رو انتخاب کردم همونطور که می دونید مودم وایرلس پارس انلاین symphony sy604g است حالا من می خوام به غیر از adsl فایل های رو دستکتاپم رو از طریق شبکه وایرلس و با روتر با لپ تاپ به اشتراک بگذارم سرویس دهنده اینترنتم گفت این از حیطه کاری ما خارجه و منم خیلی تو اینترنت گشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم، در ضمن از اونجایی که مودم اکسس پوینت هیت به این فکر افتادم، لطفا کمکم کنید
بچه ها كي 128 يا 192 شاتل داره؟
هركي داره لطف كنه بگه سرعت دانلودش چقدره (اگه با Idm بگه كه بهتر). سرعت دانلود روز و شب فرقي داره؟