بله درسته تا زمانی که هارد وصل است disk managment باز نمیشه روی یه سیستم دیگه هم چک کردم نشد با لینوکس مشکلی نیست فقط با ویندوز مشکل داره هم ویندوز 7 چک کردم هم ویندوز 8نقل قول:
Printable View
بله درسته تا زمانی که هارد وصل است disk managment باز نمیشه روی یه سیستم دیگه هم چک کردم نشد با لینوکس مشکلی نیست فقط با ویندوز مشکل داره هم ویندوز 7 چک کردم هم ویندوز 8نقل قول:
بعید میدونم مشکل نرم افزاری باشه مشکل بیشتر سخت افزاری میتونه باشهنقل قول:
نه. فقط Device شو شناسایی و نصب کرد ولی خبری از پارتیشن ها نبود.نقل قول:
یعنی هیچی از هارد دیده نمیشد ؟نقل قول:
منظورتون اینه که تو بایوس شناسایی میشد ولی در disk managment دیده نمیشد درسته ؟
عرض کردم تو بایوس به صورت یکپارچه و بدون پارتیشن بندی نشون میداد در صورتی که من 6 پارت داشتم. در disk managment هم هارد نشون میده ولی تو my computer درایوا نیستن.نقل قول:
امروزم یه مشکلی که پیش اومده اینه دیگه اصلاً تو my computer دیگه هیچ درایوی رو نشون نمیده و خالیه. حتی DVD Writer و USB Flash و حتی هارد اکسترنال رو. شناسایی میکنه ولی نشون نمیده
سلام دوستان من 2تا هارد دارم یکش خیلی وعضش خرابه
مکستور و وسترن که مکستوره حالش بده ویندوزم روی همین هارده
حالا دوستان من این هاردو خالی کردم بعد میخوام دوباره توش ویندوز نصب کنم
شما میگید low format کنم بعد با برنامه hf reginator چکش کنم؟
اینم عکس 2تا هارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------------
این برنامرو دانلود کردم توش این برنامه ها هست کاربردی هست؟
آقا هارد که اصلا نمیلرزه. کابل هارد رو هم عوض کردم مشکل هل نشد. فریم ویر رو هم از سایت هارد (WD) گرفتم نصب کردم بارم نشد!نقل قول:
یک عکس از disk managment بدین که بتونم راهنمایی کنمنقل قول:
چشم. بفرمایین اینم عکس. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط اینو بگم که ویندوزم رو دوباره نصب کردم و درایوام درست شدن ولی هارد دومم که قبلاً 6 پارت بود و اطلاعات مهمی هم توش دارم رو به صورت Unallocated نشون میده. شاید اگه یه پارتش کنم نشون بده ولی میخواستم بدونم در این صورت بازم میتونم اطلاعاتم رو که تو همه پارتا داشتم رو تو این یه پارتی که درست میکنم ریکاوری کنم یا اطلاعاتم به کلی از بین میره. اگه راه دیگه ای هم هست خواهشن راهنمایی کنین. ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان
بنده یه هارد وسترن 500 دارم مدلش اینه:WD 5000AAKS WDCaviar SE16
وقتی وارد پنجره setup میشم اسمش میاد اما ویندوز بالا نمیاد.
وقتی هم به عنوان هارد دوم بسته میشه صفحه ای که ویندوز میخواد بالا بیاد توی اون صفحه میمونه و ویندوز بالا نمیاد.
لطفا راهنمایی کنید.