3g شما 9 مگ میشه!!:n04:نقل قول:
Printable View
3g شما 9 مگ میشه!!:n04:نقل قول:
با 4g امتحان کردم یه بار 11 ظهر 9 مگ شد اکثرا سرعت پایینه تو منزل با دو سه خط انتننقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
e3372 که 4G+ ساپورت نمیکنه چه جوری 120 مگ سرعت داره میده ؟نقل قول:
دوست عزیز تو شهر ما 4 جی حدود 10 روزه راه افتاده دیشب برای اولین با سرعت 11 مگابایت با گوشی جی 5 تونستم ازش استافده کنم و فوقالعاده بود تو یه ساعت 7 گیگ دانلود کردنقل قول:
حالا اگر از این مودم ها بگیرم سرعت اینترنتم بالاتر میره برای دانلود و ...
شما از این مودمتون راضی هستم منم از همین بخرم ؟
توی این عکس چرا هز جاش یه سرعتی رو نشون میده؟ برنامه مونیتورینگ یه سرعت idm یه سرعت دیگه تسک منیجر و ltewatch هم هرکدوم یه سرعت .
سلام. بسته به نوع آنتن و تجهیزات دیگه (RRU و ...) امکان داشتن هر دو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ 4G روی یک دکل هست. در مورد آنتن به طور مثال آنتن kathrein penta Band که ایرانسل استفاده میکنه، پنج باند فرکانسی را پشتیبانی میکنه و امکان ارسال و دریافت سیگنال های هر دو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ 4G را داره.نقل قول:
جهت کسب اطلاعات بیشتر میتونید این فایل PDF را مطالعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتن ۱۰ پورت مولتی باند همون آنتن penta Band هست که نام بردم و ایرانسل استفاده میکنه.
دوستان عزيز يك سوال مهم دارم.من اصفهان با خود گوشي وصل ميشم 4g+ سرعت حدود ٦٠مگ اما چرا همون رو هات اسپات مي كنم با گوشي كه ديگران استفاده كنن سرعت از ١٨مگ بالاتر نميره؟
خوشا به احوال شما
اینجایی که من هستم نهایت سرعتی که روی ۴g دیدم 2MB/s بوده، ولی اکثرا روی ۷۰۰ ۸۰۰ KB/s هست.
نمیشه شکایتی چیزی کرد؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
برای این پرسیدم چون شهر ما فقط یک دکل فورجی داره خواستم بدونم میتونن روی همین پلاس ارائه بدن یا نهنقل قول:
البته نزدیک دکل هم رفتم خبری از پلاس نبود
sent from Huawei mate 8
کسی میدونه ایرانسل بسته نامحدود داره یا نه اگه داره کد فعال سازیش چیه
کسی میدونه ایرانسل بسته نامحدود داره یا نه اگه داره کد فعال سازیش چیه
اگه به طور مثال مدل آنتنی که نام بردم استفاده شده باشه و تجهیزات باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ هر دو نصب شده باشه، این امکان وجود داره. این مدل آنتن که نام بردم با تجهیزات اریکسون استفاده میشه، ولی تجهیزات هوآوی، آنتنش هم هوآوی هست. مدل های اولیه هوآوی فقط باند ۱۸۰۰ LTE را پشتیبانی میکرد ولی مدل های جدیدتر باند ۲۶۰۰ LTE را هم پشتیبانی میکنه (مدل Penta-band).نقل قول:
شفاف سازی: البته اشتباه نشه، آنتن های اولیه هوآوی از رِنج فرکانسی ۲۶۰۰ هم پشتیبانی میکرد ولی ۸ پورت بود و برای حالت های 2G/3G و 4G 1800 از اون ها استفاده میشد. مدل Penta-band ، دَه پورت هست که علاوه بر باند LTE ۱۸۰۰ ، باند ۲۶۰۰ LTE را هم قابل استفاده میکنه. تعداد RRU هم در این حالت ۴ تا میشه.
اگر بسته 100 گیگ 1ساله رو گرفته باشیم میتونیم هم زمان بسته نامجدود شبانه هم گرفت؟ از حجم روزانه کم نمیشه؟
بله میتونید ، بسته های شبانه از ساعت 2 تا 8 صبح هستننقل قول:
ساعت 2 دیتا رو خاموش روشن کنید به صورت خودکار از بسته شبانه کم میشه
سلام. اره ميتوني. فقط تو ساعت شبانه يكبار نتت رو خاموش و روشن كن كه بيفته رو اون يكي.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نیازی به خاموش روشن هم نیست.نقل قول:
واسه اطمينان بيشتر وگرنه حق با شماست نبايد نيازي باشه براي قطع و وصل نتنقل قول:
Sent from my iPhone 6s Plus
دوستان کسی جواب نمیده ؟نقل قول:
با مودم سرعت اینترنتم نسبت به گوشی بیشتر میشه یا فرقی نمیکنه ؟
در كل فرقي نميكنه. ولي پايداري مودم بهتره. مودم d100 خيلي مودم خوبيهنقل قول:
Sent from my iPhone 6s Plus
دوستان جواب همه داده شد الا من....منم دوست شما...هرچي سرچ كردم چيزي پيدا نكردم كه گفتم اينجا از اساتيد بپرسم كه چرا رو 4g+ من سرعت بسيار بالاي حدود ٦٠مگ رو ميگيرم با گوشي اس٧ اج اما هات اسپات ميكنم بقيه استفاده كنن سرعت دقيقا نصف ميشه گاهي كمتر از نصف...چيكار كنم؟
نقل قول:
نت ایرانسل متاسفانه این مشکل رو داره خصوصا رو اینستا
Sent from my iPhone using Tapatalk
شاید گوشی بقیه ساپورت سرعت کمتری داری cat پایین تر یا اینکه موقع هات اسپات مقداری از پهنای باند شیر میشه و همشو نمیتونه بفرسته.نقل قول:
سلام
وقتی با مودم 4G در حال دانلود هستم اگر همون موقع هم زمان با یک سیم کارت 4G دیگه که در موبایلم هست شروع به دانلود کنم روی سرعت مودم و موبایل تاثیر میگذاره و سرعت رو نصف و گاهی کمتر از نصف میکنه یعنی هم برای موبایل و هم برای مودم هم زمان کم میشه و هر موقع هر کدوم رو قطع کنم سرعت دستگاه دیگه افزایش پیدا میکنه. چطوری میشه کاری کرد که هم زمان وقتی در یک منطقه هستی سرعت دو یا چند دستگاه کاهش پیدا نکنه ؟
چجوری میشه فهمید که به فورجی پلاس وصل شدیم یا نه؟ آیا گوشی های که فوجی ساپورت میکنن آیا فورجی پلاس را هم را ساپورت میکنن یا خیر؟
Sent from my Lenovo K50a40
سلامنقل قول:
طبیعی دوست عزیز چون شما احتمالا به یه دکل وصل میشید و از پهنای باند همون استفاده می کنید ، سر همینه سرعت هممون تو پیک مصرف کم میشه یه دفعه عده زیادی دانلود کنن .راهش اینه که با دستگاه دیگتون به دکل دیگه متصل بشید اگر دکل دیگه ایی هستش یه راه دیگشم که البته گول زدن خودادمه اینهکه رو دوتادستگاتون دوتا سرعت یکسان فیکس کنید با دانلود منیجر مثلا کلا دریافتی شما 16 هستش شما دوتا 8 بدید به هر کدوم چون سرعتی که او ن دکل داره میده محدوده اینطور که شما گفتی تا وصل میشید سرعت اون یکی دستگاه کم میشه
احتمالا هات اسپات از 4جی پلاس استفاده نمی کنه و روی 4جی معمولی سویچ میکنهنقل قول:
sent from Huawei mate 8
من عکس هارو روی سایت 8pic.ir آپلود میکنمنقل قول:
با اینترنت ایرانسل هم چک کردم مشکلی نداشت
ببینید این باز میشه ؟ جای دیگه آپلود کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله این باز شدنقل قول:
البته اون 8پیک هم خودش باز میشه اما وقتی توی انجمن میزارید باز نمیشه
بهترین کار به نظرم استفاده از tapatalk هستش خودش عکس هارو کم حجم میکنه و اپلود میکنه خیلی سریع باز میشن
دوستان این مشخصات 4 جی گوشی من هستش
ارتباطات
- شبکه های ارتباطی 2G , 3G , 4G
- شبکه 2GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
- شبکه 3G HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100HSPA با سرعت دانلود 21.1 مگابیت بر ثانیه و آپلود 5.76 مگابیت بر ثانیه
- شبکه 4GLTE band 1|2100, 3|1800, 5|850, 8|900, 20|800, 40|2300LTE از نوع Cat4 با سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه و آپلود 50 مگابیت بر ثانیه
ایا شبکه های 4 جی و 4 جی + رو کامل ساپورت میکنه ؟ ایا تکنولوژی هست که الان اومده باشه و این ساپورتش نکنه در زمینه سرعت بیشتر 4 جی ؟
با این مشخصات به نظرم اگرم بخوام مودم Irancell Huawei E3372 LTE Portable Modem رو بگیرم با این مشخصات زیر
مشخصات سخت افزاریباند های قابل پشتیبانی
نرخ های انتقال داده در حالت LTE سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود تا 50 مگابیت بر ثانیه پشتیبانی از 2G پشتیبانی از 3G پشتیبانی از 4G قابلیت قفل بر روی شبکه 4G چیپست (HiSilicon Balong 710 (V7R1
حالت 4G 800/900/1800/2100/2600MHz حالت 3G 900/2100MHz حالت 2G 850/900/1800/1900MHz
تفاوت زیادی در سرعت دریافتی برام نکنه درسته ؟
گوشیت 4G+ پشتیبانی نمیکنه .نقل قول:
درباره مودم نمیدونم بهتره توی تایپک مودم بپرسی
گوشی شما باند 7 یعنی فرکانس 2600 رو ندارهنقل قول:
به همین خاطر +4G رو نمیتونید بگیرید . در ضمن بعضی از مناطق فرکانس Default روی باند 7 هست و ممکنه گوشی شما اون منطقه 4G معمولی رو هم نگیره
ولی قطعا 90% جاهایی که 4G هست مشکلی ندارین و با باند 3 وصل میشه
سلام دوستان
ایرانسل بسته های اینترنت شبانه داره ؟ اگه داره ممنون میشک لینک بدید چون من داخل سایت ایرانسل قسمت بسته ها چیزی پیدا نکردم :n01:
بسته شبانه که میگیرم دائم قطع و وصل میشه یعنی تا میخوام دانلود کنم قطع میشه مجدد وصل میشه اما اگه دانلود نکنم اصلا قطع نمیشه.
دیشب بسته یکساعته گرفتم ۲ گیگ هم نتونستم دانلود کنم. این مورد تا حالا دو بار واسم پیش اومده چیکار کنم دوستان؟
سلام . ببخشید یه سوال برام پیش اومد
هرمنطقه که 4G هست +4G هم هست ؟؟
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
سلام . ببخشید یه سوال برام پیش اومد
هرمنطقه که 4G هست +4G هم هست ؟؟ واینکه گوشی من میتونه +4G ساپورت کنه ؟ LTE band 1|2100, 3|1800, 38|2600, 39|1900, 40|2300, 41|2500
نقل قول:
سلام
خیر، فقط مناطقی که 4 جی در هر دو باند 3 و 7 (فرکانس 1800 و 2600 ) فعال شده امکان استفاده از 4 جی پلاس وجود داره
نقل قول:
گوشی شما این قابلیت رو نداره
ببخشید دوستان تو تهران جایی 4g+ راه افتاده؟اگ اره میشه بگید کجا ها هست؟
ممنون
ممنوننقل قول:
دیشب از با 4 جی وصل شدم و تجربه فوقالعاده ای بود از دانلود و باز کردن صحفه و ویدیو انلاین
پس با این حساب این گوشی من پشتیبانی نمیکنه از 4 جی + درسته
و سوال بعدی اینکه این مودم پشتیبانی میکنه 4 جی + رو با توجه به مشخصاتش ؟ Irancell Huawei E3372 LTE Portable Modem
مشخصات سخت افزاری
نرخ های انتقال داده در حالت LTE سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود تا 50 مگابیت بر ثانیه پشتیبانی از 2G پشتیبانی از 3G پشتیبانی از 4G قابلیت قفل بر روی شبکه 4G چیپست (HiSilicon Balong 710 (V7R1
باند های قابل پشتیبانی
حالت 4G 800/900/1800/2100/2600MHz حالت 3G 900/2100MHz حالت 2G 850/900/1800/1900MHz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ساپورت کنه که با توجه قیمت برای من مناسبه و همین رو میخرم