با سرعت الان اگه بمونه که هیچ فایده ای نداره نه حجمی که دادن نه زمان
Printable View
با سرعت الان اگه بمونه که هیچ فایده ای نداره نه حجمی که دادن نه زمان
بله سایتش هم بالا نمیاد. پشتیبانی تلگرام هم جواب نمیده. بدون بیتسفا اینترنت مخابرات اصلا به درد نمیخورهنقل قول:
اگه جایی جایگزین پیدا کردید لطفا اطلاع رسانی کنید
احتمالا زمان میخواد به حالت عادی برگرده, هنوز نقاطی وصل نیستن و خطوطی بستهنقل قول:
خاموش روشن کردن تاسیسات کشورمان با این وسعت و جمعیت هزینه و کار داره
خاموش موندنش هم خسارت کلانی داشت, روزی 60میلیون دلار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرویسی جایگذین بیتسقا سراغ ندارید ؟
سرعت همه بعد از وصل شدن انقدر ریدمونه یا فقط برای منه ؟
قبلا 12 مگ بود الان رو 1 مگه
روشی مشابه بیتسفا هست یا خیر . ؟
من دیده بان دارم سرعتش مثل قبله و مشکلی نداره
من اینترنت مخابرات دارم سرعتم دقیقا مثل قبله و کاملا راضی هستم
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان یه اطلاع رسانی کنید ببینیم کدوم منطقه ها وصله ؟
اینجا اسلامشهر هنوز که هنوز قطعه :thumbsdow
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
پیگیری وضعیت سرویسهای بیتسفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از تاپیک زیر دنبال کنید:
یا به طور خصوصی به ایجاد کننده اون تاپیک پیام بدید.
مخابرات ظاهراً 10 روز به زمان فعال سرویس مشترکین اضافه کرده.
تو پنل که چیزی اضافه نشده برای من
سلام من میخوام برای یه خط دیگه adsl بگیرم ولی ثبت نام اینترنتی میزنه درحال حاضر کمپینی برای فروش وجود ندارد چطوری میشه ثبت نام کرد؟ باید با همون خطی که adsl میخوام تماس بگیرم؟؟
سلام زمان کمپین رنگین نت تموم شه برای اکانتم بعدش چی میشه؟
فرقی نداره از چه شماره ای میخواین تماس بگیرید.نقل قول:
زنگ بزنین 2020 ثبتنام کنید.
مشخصات صاحب خط رو هم باید داشته باشید
باید کمپین یا طرح جدید رو خریداری کنید.نقل قول:
کسی سرویس این سایتو امتحان کرده؟ (نیم بها شدن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد مدتها که تو بخش تغییر سرویس سرویس جدیدی وجود نداشت الان طرحهایی (ماندگار) اضافه شده، برم ببینم کدوم طرح رو جایگزین طرح فعلی خودم بکنم الان ۱۶ مگابیت ۸۰ گیگ ماهانه + ۲۵۰ گیگ شبانه دارم، تو ماندگار سرویس ها اکثرا بدون شبانه هستند متاسفانه
خب بهتره تغییرش ندم تو کمپین ماندگار همین سرویس رو بدون ۲۵۰ گیگ شبانه قیمت زده ۴۰ تومن ، ۱۰ تومن ارزون کرده اما ۲۵۰ گیگ شبانه رو برداشتند !!!نقل قول:
درود
تعرفه های adsl مخابرات را کجا میتونم پیدا کنم ؟
ماهی 100 گیگ مصرف دارم میخواستم ببینم اگه قیمت با حجم خوب داشته باشه به صورت ازمایشی بگیرم
مخابرات کمپین جدیدش رو با نام "کمپین ماندگار" معرفی کرده.
سرویس ها از لحاظ ترافیک کاهش داشتند. ولی از نظر قیمت نسبت به سرعت برای کسایی که کم مصرفند خیلی به صرفه شدند. خصوصا کسایی که سرویس 16 مگ میخوان و مصرف ترافیک زیادی هم ندارند (زیر 100 گیگ مصرفشونه)
16 مگ-ماهی130 گیگ ترافیک سه ماهه- 189 هزار تومن
16 مگ-ماهی 100 گیگ ترافیک سه ماهه- 145 هزار تومن
16 مگ-ماهی 92 گیگ ترافیک سه ماهه- 133 هزار تومن
16 مگ-ماهی 80 گیگ ترافیک سه ماهه- 116 هزار تومن
16 مگ-ماهی 60 گیگ ترافیک سه ماهه- 101 هزار تومن
قبل شما دیدم و گفتم کمی ارزان شده اما همانطور که گفتم ترافیک شبانه رو حذف کردن که بی ارزش میکنه این طرح جدید رو، اما درست میفرمایید برای کم مصرفها مناسبهنقل قول:
کجا هست این کمپین من نمیبینم تو پنلمنقل قول:
تو پنل و در بخش تغییر سرویس ما داریم رویت میکنیمنقل قول:
من 4 تا خط رو چک کردم و کمپینی وجود نداشت
رو خط ما هم چیزی نبود.:blink:
در حال حاضر برای یک سرویس حداقل شبانه اضافه شده. ممکنه در ادامه تکمیل کمپین ماندگار موارد دیگه هم اضافه بشه و یا ممکنه همین یک مورد هم حذف بشه.نقل قول:
ولی به طور کلی سیاست کمپین فروش ارزانتر سرعت بالا با ترافیک کمتر از طرح های استاندارد هست ظاهرا. بر عکس شرکتهای دیگه گزینه های 16 مگ متنوع شدن و ترافیک ها و قیمتهای قابل قبولی برای افراد کم مصرف رو شامل میشه.
در پنل بنده هم چیزی نبود
دیروز 10 روز به مدت زمان پنل من اضافه شده !
برخلاف بقیه شرکت ها که بابت چند روز قطعی چیزی به پنل اضافه نکرد
مخابرات 10 روز به سرویس اضافه کرده
نقل قول:
:sad: کاشکی میدونستم کدوم ادم بی عقلی پشت پیشنهاد این طرح ها هستش ؟
توی طرح های استانداردش که خیلی هم گرون بود نسبت به بقیه شرکت ها یک ساله 16مگ با حجم 2.2 ترابایت میداد 845 حالا تو این کمپین همین سرعت ۱۶ رو با حجم 1.5 ترابایت میده 725 ! :sad:
سلام
تو پنل من هم کمپین نبود
به پنل من 10 روز اضافه نشده!
کمپین ماندگار هم نیست. هر چند چیز بدردبخوری هم نیست
دوستان مخابرات گرون کرده ؟؟؟ سرویس های قبلی اصلا نیستند و یه سری سرویس های گرون قیمت جدید اومده به جاشون
مثلا ماهی 80 تومن و 700 گیگ نیست اصلا
+ اینکه اگه تا قبل پایان دوره حجم من تموم بشه، میتونم دوره جدید رو زودتر شروع کنم ؟
حجم هم اضافه شده یا فقط زمان ؟نقل قول:
قبلا اعلام کردیم در همین تاپیک به دستور ریاست مخابرات ۱۰ روز به اعتبار مدتی کاربران اضافه شده به دلیل قطع اینترنت در این روزها و ربطی به میزان حجم نداره اما اعلام کردند این ماه استثناعا حجم کاربران اگر باقی ماند به ماه بعدشون منتقل میشه که قبلا اینطور نبود و سر ماه ریست میشد.نقل قول:
اینجوری که به ضرر ماست نه منفعت !!نقل قول:
الان زمان این دوره من رو زیاد کردن، من تا قبل از پایان دوره حجمم قطعا تموم میشه، مجبورم با هزینه وحشتناک بالا حجم اضافی بخرم !!
( مگر اینکه راهی باشه مثلا اگه وسط دوره حجمت تموم شد، بتونی از همونجا دوره جدید رو استارت بزنی. میشه؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
های وب هم اضافه کرده حدود 3 روز پیش.
متاسفانه این امکان برای قراردادهای ۳، ۶، ۱۲ ماهه میسر نیست و اگر حجمتون تمام شه مجبورید حجم خریداری کنید فقط اونهایی که سرویس ۱ ماهه دارند میتونند در صورت اتمام حجم یک بار دیگر سرویسشون رو بخرند و تماس بگیرند با ۲۰۲۰ که سرویس جدیدشون رو فعال کنند، یک راه دیگر برای سرویسهای مدت دار مثل شما اینه که از قابلیت تغییر سرویس استفاده کنید که با توجه به سرویسهای جدید اصلا به صرفه نیست و پیشنهاد نمیشه، کلا حجمتون رو مدیریت کنید وگرنه مجبور به خرید ترافیک اضافه میشید.نقل قول:
سرویسهای پس پرداخت زمان پایان قرارداد3ماهه،چی میشه تکلیفشون؟خودکار یک سرویس تمدید میشه؟برای جمع کردن سرویس یا جلوگیری از تمدید باید چیکار کرد؟نقل قول:
منم پیش پرداخت یک ماهم تمام شد, زنگ زدم هدیه 10 روز اضافه رو حذف کردندنقل قول: